هرسوالی درمورد Ps2

البته منم از ایشون یاد گرفتم
ولی شیوه بیان خوبی ندارم برای آموزش
خودم هم انجامش میدم
حالا تا فردا اگه جواب ندادن براتون توضیح میدم

ببین یه برنامه هست به اسم psv exporter
اونو بگیر
بعد اون فایل زیپ که لینکشو دادم دانلود کن extract و وارد برنامه‌ش کن (از طریق اون دکمه عکس PS3)
حال رو extract all بزن
اون پوشه ای که تولید شده رو همون‌جوری بریز تو فلش و بعد همون‌جوری انتقال بده به مموری کارت (از طریق ule)

ببین یه برنامه هست به اسم psv exporter
اونو بگیر
بعد اون فایل زیپ که لینکشو دادم دانلود کن extract و وارد برنامه‌ش کن (از طریق اون دکمه عکس PS3)
حال رو extract all بزن
اون پوشه ای که تولید شده رو همون‌جوری بریز تو فلش و بعد همون‌جوری انتقال بده به مموری کارت (از طریق ule)
برای سیو هایی که psv نیست هم میشه از mymc استفاده کرد

• Like
Reactions: Sega_genesis
گزینه های بوت مد اینا داره فقط
Infman . Dev1. Dev2. Dvdv. Mass. Auto
من این گزینه ای که گفتم رو قبلا روی یه دستگاه دیدم.(این قسمت مادچیپ دارای آپدیت های نرم افزاری هم هست) بهتره یه روشی رو تست کنید. بعد ریختن Free MC Boot بهتره همه گزینه ها رو یک به یک تست کنید و ببینید رو کدوم گزینه جواب میده. چون دستگاهی با مودبو 5 دم دستم نیست بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم

• Like
Reactions: mqg1387
سیو های بازی هم به نوعی بصورت فشرده رو نت منتشر میشه. مثلا با کدبریکر گیم شارک یا برنامه های دیگه فشرده شدن که یا باید با همون برنامه استخراج بشه یا با یه برنامه دیگه بر روی ویندوز استخراج بشه.

آخرین ویرایش:
من این گزینه ای که گفتم رو قبلا روی یه دستگاه دیدم.(این قسمت مادچیپ دارای آپدیت های نرم افزاری هم هست) بهتره یه روشی رو تست کنید. بعد ریختن Free MC Boot بهتره همه گزینه ها رو یک به یک تست کنید و ببینید رو کدوم گزینه جواب میده. چون دستگاهی با مودبو 5 دم دستم نیست بیشتر از این نمیتونم راهنمایی کنم
اها باشه مرسی ببینم چطور میشه

• Like
Reactions: mqg1387
یه قابلیت خوبی ک‌ مودبو داره اینه ک وقتی کلید پاور و بزنین می‌ره وارد منو چهارتایی و درنهایت opl میشه و میشه با فلش بازی کرد ولی اگ بخاین با دی وی دی بازی کنین و صفحه اصلی پلی دو بالا بیاد کافیه فقط موقع روشن کردن دستگاه کلید پاور رو یه ثانیه نگه دارین،،اینجوری خیلی راحت وارد صفحه پلی دو عادی میشه و بازی و از دی وی دی اجرا می‌کنه ، فقط باید تنظیمات بوت مودبو رو روی mass بزارین...
یه فشار روی کلید پاور = اجرا بازی با فلش
یه ثانیه فشار روی کلید پاور = اجرا بازی با دی وی دی
اما با مموری کارت فلش خور ، وقتی دی وی دی داخل دستگاه باشه مستقیم می‌ره روی حالت بازی با دی وی دی ، ولی با مودبو حتی اگ دی وی دی داخل دستگاه باشه ، خودت تعیین میکنی با فشار دادن کلید پاور ک از فلش بازی اجرا شه یا دی وی دی..این خیلی خوب و راحته ...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vendor and mqg1387
اینم از پایه استند چراغ دار برای پلی استیشن ۲ آداپتوری ، کلید برای خاموش روشن کردن چراغش هم داره... توصیه میکنم از سایت آتاری ایران حتما بگیرین ارزشش رو داره و خیلی زیباست

Attachments

• IMG_20211209_165046.jpg
    IMG_20211209_165046.jpg
    468.9 KB · مشاهده: 9
  • IMG_20211209_104649~2.jpg
    IMG_20211209_104649~2.jpg
    665.8 KB · مشاهده: 10
  • Like
Reactions: Amir rad
اینم از پایه استند چراغ دار برای پلی استیشن ۲ آداپتوری ، کلید برای خاموش روشن کردن چراغش هم داره... توصیه میکنم از سایت آتاری ایران حتما بگیرین ارزشش رو داره و خیلی زیباست
آره منم در کنار eyetoy یکی از اینا خریدم خیلی قشنگه😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or