هرسوالی درمورد Ps2

اره هست ...ولی عجیب داغ می‌کنه..وقتی روشن میکنم اول دو ثانیه فن کار نمیکنه انگار ، بعد با یه سرعت ثابتی شروع ب کار می‌کنه وقتی همون لحظه خاموش میکنم و سریع روشن میکنم، چند ثانیه با دور تند کار می‌کنه و بعد آروم میشه‌...فن این دستگاه چه نو یا کارکرد تمیز پیدا میشه؟
فنش کثیف بود ولی نتونسم بازش کنم...سیمش خیلی نازک و حساسه و سوکتش خیلی سفته و نتونسم درش بیارم و بیخیال شدم
خمیر سلیکون بررسی کن

دوستان مبدل avبه vgaبرای پلی استیشن ۲ رو مانیتور ۱۵ اینچ ledجواب می ده و کیفیت خوبه یا نه ؟
قبلا از دیجی کالا یکی خریده بود و تست کرده بود و گفته بود بدرد نمیخوره و داخل بازی ، جاهای کم نور و اصن نمیبینی ...

• Like
Reactions: deadkin
خب استوک ۷۰۰۰۰ چقدر در میاد تقریبا ؟

این مدل استند و اگ نصب کنم , چراغش اذیت نمیکنه پلی دو یا آداپتورش رو؟
استند ساده بگیری به نظر من بهتره
41cxVD4ICuL.jpg

شما چی رو پیشنهاد می کنید ؟
یکم توضیح می دید می فروشید ؟
من مبدل مارک GADMEI دارم. 8 سال پیش گرفتم. این مبدل دارای بلندگوی داخلی هستش. همچنین میتونید همزمان کنسول و کیس رو هم بهش وصل کنید. دارای امکان 2 تصویر همزمان داره. ریموت کنترل حرفه ای داره. گیرنده آنالوگ تلویزیون داره. رایدیو داره. ورودی فیش آنتن داره که میشه بهش سگا و میکرو هم بهش وصل کرد.
من فروشنده نیست.

• Like
Reactions: deadkin
من مبدل مارک GADMEI دارم. 8 سال پیش گرفتم. این مبدل دارای بلندگوی داخلی هستش. همچنین میتونید همزمان کنسول و کیس رو هم بهش وصل کنید. دارای امکان 2 تصویر همزمان داره. ریموت کنترل حرفه ای داره. گیرنده آنالوگ تلویزیون داره. رایدیو داره. ورودی فیش آنتن داره که میشه بهش سگا و میکرو هم بهش وصل کرد.
من فروشنده نیست.
الان هسته ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or