amirali2387
کاربر سایت
خب استوک ۷۰۰۰۰ چقدر در میاد تقریبا ؟قیمت فن 90000 الان 85 الی 90 تو بازار فروخته میشه(نو)
این مدل استند و اگ نصب کنم , چراغش اذیت نمیکنه پلی دو یا آداپتورش رو؟
خب استوک ۷۰۰۰۰ چقدر در میاد تقریبا ؟قیمت فن 90000 الان 85 الی 90 تو بازار فروخته میشه(نو)
خمیر سلیکون بررسی کناره هست ...ولی عجیب داغ میکنه..وقتی روشن میکنم اول دو ثانیه فن کار نمیکنه انگار ، بعد با یه سرعت ثابتی شروع ب کار میکنه وقتی همون لحظه خاموش میکنم و سریع روشن میکنم، چند ثانیه با دور تند کار میکنه و بعد آروم میشه...فن این دستگاه چه نو یا کارکرد تمیز پیدا میشه؟
فنش کثیف بود ولی نتونسم بازش کنم...سیمش خیلی نازک و حساسه و سوکتش خیلی سفته و نتونسم درش بیارم و بیخیال شدم
قبلا از دیجی کالا یکی خریده بود و تست کرده بود و گفته بود بدرد نمیخوره و داخل بازی ، جاهای کم نور و اصن نمیبینی ...دوستان مبدل avبه vgaبرای پلی استیشن ۲ رو مانیتور ۱۵ اینچ ledجواب می ده و کیفیت خوبه یا نه ؟
استند ساده بگیری به نظر من بهترهخب استوک ۷۰۰۰۰ چقدر در میاد تقریبا ؟
این مدل استند و اگ نصب کنم , چراغش اذیت نمیکنه پلی دو یا آداپتورش رو؟
خدا خیرت بده دمت گرم نمی گیرم پسقبلا از دیجی کالا یکی خریده بود و تست کرده بود و گفته بود بدرد نمیخوره و داخل بازی ، جاهای کم نور و اصن نمیبینی ...
بستگی به مبدلش دارهدوستان مبدل avبه vgaبرای پلی استیشن ۲ رو مانیتور ۱۵ اینچ ledجواب می ده و کیفیت خوبه یا نه ؟
شما چی رو پیشنهاد می کنید ؟
من مبدل مارک GADMEI دارم. 8 سال پیش گرفتم. این مبدل دارای بلندگوی داخلی هستش. همچنین میتونید همزمان کنسول و کیس رو هم بهش وصل کنید. دارای امکان 2 تصویر همزمان داره. ریموت کنترل حرفه ای داره. گیرنده آنالوگ تلویزیون داره. رایدیو داره. ورودی فیش آنتن داره که میشه بهش سگا و میکرو هم بهش وصل کرد.یکم توضیح می دید می فروشید ؟
الان هسته ؟من مبدل مارک GADMEI دارم. 8 سال پیش گرفتم. این مبدل دارای بلندگوی داخلی هستش. همچنین میتونید همزمان کنسول و کیس رو هم بهش وصل کنید. دارای امکان 2 تصویر همزمان داره. ریموت کنترل حرفه ای داره. گیرنده آنالوگ تلویزیون داره. رایدیو داره. ورودی فیش آنتن داره که میشه بهش سگا و میکرو هم بهش وصل کرد.
من فروشنده نیست.