هرسوالی درمورد Ps2

اتفاقا فلش ویروسی نبود. پلمب بود خودم بازش کردم. بازیها هم تو لیت میومد ولی اجرا نمیشدن

توضیحات واسه کسانی که هیچ اطلاعاتی ندارن.
تو این ویدیو جواب خیلی از سوالات رو در مورد فلش خور کردن پلی استیشن 2 پاسخ دادم.

خیلی هم عالی

داش با برنامه مخصوص با لب تاپ چک کردم ... دچار درفرگ میشه حالا نمیدونم‌واقعی هست یا الکی ولی با برنامه درفرگر این مشکل و نشون میده...opl هم هشدار میده ولی معمولا همه اون گزینه رو غیرفعال میکنن تا مستقیم وارد بازی شن
کاملا با شما موافقم وقتی دفرگ نیست ارور میده و اگه غیره فعالش بکنم بازی یا گیر می کنه یا لگ داره ولی وقتی دفرگ می کنم 90 درصد بدون مشکل اجرا میشه تو همون برنامه دفرگر هم نشون میده پارت های بازی از هم جدا هست

اره دقیقا همینطوریه ..کلا بعد بازی ریختن حتما باید با برنامه چک کنیم ببینیم فایل ها دچار مشکل شدن یا نه ک بعدش با خیال راحت بازی کنیم
کاملا با شما موافقم وقتی دفرگ نیست ارور میده و اگه غیره فعالش بکنم بازی یا گیر می کنه یا لگ داره ولی وقتی دفرگ می کنم 90 درصد بدون مشکل اجرا میشه تو همون برنامه دفرگر هم نشون میده پارت های بازی از هم جدا هست

این منوی Free MC Boot هست که بصورت دلخواه توش تغییرات داده شده. کاری انجامش برام مثل آب خوردنه واسه من. میتونم بدون ماد چیپ هم همچین چیزی واسه سری 9000 هم درست کنم.
دوست گرامی و عزیز سوتفاهم نشه ما که نگفتیم شما بلد نیستید .امیدوارم همچین فکری نکرده باشید.اضافه کردن اپشن در منوی فری ام سی بوت برای خیلی ها مثل اب خوردن کاری نداره.چه با مودچیپ چه بدون مادچیپ

آخرین ویرایش:
با سلام دوستان گرامی چگونگی استفاده از MP4SIO در پلی استیشن 2.لطفا به این تاپیک مراجعه کنید.عزیزان هرگونه جواب سوال در اسرع وقت و در سریعترین زمان داده خواهد شدروش استفاده از MX4SIO برای پلی استیشن 2

دوست گرامی و عزیز سوتفاهم نشه ما که نگفتیم شما بلد نیستید .امیدوارم همچین فکری نکرده باشید.اضافه کردن اپشن در منوی فری ام سی بوت برای خیلی ها مثل اب خوردن کاری نداره.چه با مودچیپ چه بدون مادچیپ
البته همین کارو روی funtuna هم میتونم انجام بدم.
با سلام دوستان گرامی چگونگی استفاده از MP4SIO در پلی استیشن 2.لطفا به این تاپیک مراجعه کنید.عزیزان هرگونه جواب سوال در اسرع وقت و در سریعترین زمان داده خواهد شدروش استفاده از MX4SIO برای پلی استیشن 2

لطفا یه توضیح مختصر هم در مورد این بدین که چیه و چه کاربردی داره. البته ویدیو رو دیدم و ساختنش خیلی هم آسونه.

البته همین کارو روی funtuna هم میتونم انجام بدم.

لطفا یه توضیح مختصر هم در مورد این بدین که چیه و چه کاربردی داره. البته ویدیو رو دیدم و ساختنش خیلی هم آسونه.
بله دوست گرامی ساختنش بسیار اسونه.نیازی به توضیح نیست به اون دقیقه از فیلم که اشاره کردم توجه بکنید 2 تصویر که مقایسه میشه در فیلم با ی نوع OPL اجرا میشه در 2 تصویر متوجه تفاوتها میشوید... بازی هایی که در حال حاضر همه در opl اجرا میشوند بدون MX4 هست

پلی استیشن ۲فت خمیر سلیکون رو سی پیو جی پیو داره ؟
سلام دوست عزیز /خیر از thermal pad برای تمامی پلی استیشن 2 ها استفاده میکنند ولی برای فتها مشکی رنگ لمسش کن ببین خشک شده یا نه اگه خشک شده بود مثل سنگ سفت میشه تعویضش کن.ولی اگه نرم بود نیازی به تعویض نیست دقت کنی روی سینک چسباندند

سلام دوست عزیز /خیر از thermal pad برای تمامی پلی استیشن 2 ها استفاده میکنند ولی برای فتها مشکی رنگ لمسش کن ببین خشک شده یا نه اگه خشک شده بود مثل سنگ سفت میشه تعویضش کن.ولی اگه نرم بود نیازی به تعویض نیست دقت کنی روی سینک چسباندند
رفیق از ۲۰۰۴ تا الان باز نشده به نظرت نیازه ؟

نه اتو مات خاموش نمی شه و توصیه شما اینه عوض کنم و اینکه پدهای تو بازار خوبن ؟
اگه خشک شده باشه .تا باز نشه معلوم نمیشه در چه وضعیتی هست .باز کردن دستگاه فت باید درست انجام بشه. چرا که بد باز کردن دستگاه میتونه فلتهایی که به دستگاه وصل شده رو پاره کنه و پیدا کردنشون ساده نیست.یا اون 28 عدد سیم که برای برد کپی خور دستگات زدن اگه یکی از اون سیمها قطع بشه کپی خور دستگات رو از دست میدی.البته اگه تا کنون باز کردی و میتونی مشکلی نیست دوست گرامی.در ضمن مگه این پدها با اون ضخامت در ایران هست

اگه خشک شده باشه .تا باز نشه معلوم نمیشه در چه وضعیتی هست .باز کردن دستگاه فت باید درست انجام بشه. چرا که بد باز کردن دستگاه میتونه فلتهایی که به دستگاه وصل شده رو پاره کنه و پیدا کردنشون ساده نیست.یا اون 28 عدد سیم که برای برد کپی خور دستگات زدن اگه یکی از اون سیمها قطع بشه کپی خور دستگات رو از دست میدی.البته اگه تا کنون باز کردی و میتونی مشکلی نیست دوست گرامی.در ضمن مگه این پدها با اون ضخامت در ایران هست
جسارته پدها با اون ضخامت تو ایران نیست ؟متوجه نشدم .دستگاماورجیناله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or