amirali2387
کاربر سایت
بازیش یکم لگ رو دارهدوست عزیز دمو نه من تا اخر نگاه کردم لگ داره دیگه عزیزم
بازیش یکم لگ رو دارهدوست عزیز دمو نه من تا اخر نگاه کردم لگ داره دیگه عزیزم
امیر جان منم همینو میگم دیگه دوست عزیز.بازی لگ داره حالا جای شولوغ بره چی میشه؟؟؟؟بازیش یکم لگ رو داره
اصولا اگه روی دستگاهی مادچیپ مود 5 استفاده کنیم باید برنامه مخصوص مادچیپ رو روی فلش بریزیم و دیگه نیازی به ریختن برنامه روی مموری کارت نیست. برای اینکار هم باید در منوی تنظیمات مادچیپ که با گرفتن دکمه های مثلث و دایره موقع روشن کردن دستگاه ظاهر میشه گزینه Boot رو روی mass تنظیم کنیم. در این حالت دستگاه بصورت مستقیم از روی فلش بوت میشه و منوی جدیدی میاد. با زدن گزینه آخر از سمت راست به منوی اصلی پلی استیشن 2 منتقل میشیم.ینی مودبو رو فقط زدن برای اینک داعمی ب منوی opl برسی؟
من خودم موقع نرم افزاری فلش خور بود، موقع بازی مموری کارت و درمیاوردم و برا بازی مشکلی پیش نمیومد...ولی خب این مموری کارت نیس مودبو هست ک ب برد وصل میشه ...حتما تاثیراتی داره
خب گزینه اتوماتیک هم داریم.ولی بهتره بوت رو روی مث بزاریم چون اینطوری میتونی دستی اپشنهای زیادی اضافه کنیم .سگا /کدبریکر/میکرو/اتاری/نینتندو و غیره حتی اسم خودتونو .ولی اگه فلش انتخاب بشه محدود فقط میتونید از 4 گزینه استفاده کنیداصولا اگه روی دستگاهی مادچیپ مود 5 استفاده کنیم باید برنامه مخصوص مادچیپ رو روی فلش بریزیم و دیگه نیازی به ریختن برنامه روی مموری کارت نیست. برای اینکار هم باید در منوی تنظیمات مادچیپ که با گرفتن دکمه های مثلث و دایره موقع روشن کردن دستگاه ظاهر میشه گزینه Boot رو روی mass تنظیم کنیم. در این حالت دستگاه بصورت مستقیم از روی فلش بوت میشه و منوی جدیدی میاد. با زدن گزینه آخر از سمت راست به منوی اصلی پلی استیشن 2 منتقل میشیم.
نکته 1: اگر برنامه روی فلش به هر دلیلی پاک بشه دیگه نمیتونینم به منوی اصلی دستگاه بریم. مگر اینکه گزینه Boot در منو تنظیمات مادچیپ رو عوض کنیم.
نکته 2: اگر گزینه Boot رو روی mass تنظیم کنیم همیشه برای رفتن به منوی اصلی دستگاه باید فلش حاوی برنامه به دستگاه متصل باشه.
نکته 3: تغییر گزینه رجین در منوی تنظیمات مادچیپ از حالت اتوماتیک به رجین دلخواه باعث ایجاد مشکل تصویر در رجین های دیگه میشه. این مشکل در بازیهای اجرا شده از فلش هم بوجود خواهد آمد.
فلش مگه هارده HDD هستش که دفرق بخواد. عجب حرفی میزنی هااااایه نکته بگم همون اول...گیر کردن لودینگ بخاطر درفرگ شدن فلشه موقع بازی ریختن ... حتما باید بازی و ب ترتیب بریزین داخل فلش فرمت شده...اگ مثلا یه بازی و حذف کنین و بخاین دوباره داخل اون فلش بازی بریزین ب احتمال ۹۰ درصد دچار درفرگ میشه ...کاینجوری برا بازی جی تی ای سن آندرس صد در صد موقع لودینگ گیر میکنه...یا اولش یا آخرش
اینو ب مرور وتست فهمیدم
درسته ... کلا افت فریم و داره میشه حس کرد قشنگامیر جان منم همینو میگم دیگه دوست عزیز.بازی لگ داره حالا جای شولوغ بره چی میشه؟؟؟؟
اصولا اگه روی دستگاهی مادچیپ مود 5 استفاده کنیم باید برنامه مخصوص مادچیپ رو روی فلش بریزیم و دیگه نیازی به ریختن برنامه روی مموری کارت نیست. برای اینکار هم باید در منوی تنظیمات مادچیپ که با گرفتن دکمه های مثلث و دایره موقع روشن کردن دستگاه ظاهر میشه گزینه Boot رو روی mass تنظیم کنیم. در این حالت دستگاه بصورت مستقیم از روی فلش بوت میشه و منوی جدیدی میاد. با زدن گزینه آخر از سمت راست به منوی اصلی پلی استیشن 2 منتقل میشیم.
نکته 1: اگر برنامه روی فلش به هر دلیلی پاک بشه دیگه نمیتونینم به منوی اصلی دستگاه بریم. مگر اینکه گزینه Boot در منو تنظیمات مادچیپ رو عوض کنیم.
نکته 2: اگر گزینه Boot رو روی mass تنظیم کنیم همیشه برای رفتن به منوی اصلی دستگاه باید فلش حاوی برنامه به دستگاه متصل باشه.
نکته 3: تغییر گزینه رجین در منوی تنظیمات مادچیپ از حالت اتوماتیک به رجین دلخواه باعث ایجاد مشکل تصویر در رجین های دیگه میشه. این مشکل در بازیهای اجرا شده از فلش هم بوجود خواهد آمد.
خب گزینه اتوماتیک هم داریم.ولی بهتره بوت رو روی مث بزاریم چون اینطوری میتونی دستی اپشنهای زیادی اضافه کنیم .سگا /کدبریکر/میکرو/اتاری/نینتندو و غیره حتی اسم خودتونو .ولی اگه فلش انتخاب بشه محدود فقط میتونید از 4 گزینه استفاده کنید View attachment 234248View attachment 234249
بله متاسفانه .من دقیق 10 دقیقه رو نگاه کردم وگرنه خوشحال میشدم اگه لگ نداشت از دوست عزیزماند
درسته ... کلا افت فریم و داره میشه حس کرد قشنگ
من که مودبو ندارم. کدهای تقلب رو هم با خود OPL فعال میکنم. بقیه شبیه سازها و برنامه ها رو هم از طریق OPL اجرا میکنمخب گزینه اتوماتیک هم داریم.ولی بهتره بوت رو روی مث بزاریم چون اینطوری میتونی دستی اپشنهای زیادی اضافه کنیم .سگا /کدبریکر/میکرو/اتاری/نینتندو و غیره حتی اسم خودتونو .ولی اگه فلش انتخاب بشه محدود فقط میتونید از 4 گزینه استفاده کنید View attachment 234248View attachment 234249
داش با برنامه مخصوص با لب تاپ چک کردم ... دچار درفرگ میشه حالا نمیدونمواقعی هست یا الکی ولی با برنامه درفرگر این مشکل و نشون میده...opl هم هشدار میده ولی معمولا همه اون گزینه رو غیرفعال میکنن تا مستقیم وارد بازی شنفلش مگه هارده HDD هستش که دفرق بخواد. عجب حرفی میزنی هااااا
میشه لینک آموزش کامل این قضایا رو بزارین؟خب گزینه اتوماتیک هم داریم.ولی بهتره بوت رو روی مث بزاریم چون اینطوری میتونی دستی اپشنهای زیادی اضافه کنیم .سگا /کدبریکر/میکرو/اتاری/نینتندو و غیره حتی اسم خودتونو .ولی اگه فلش انتخاب بشه محدود فقط میتونید از 4 گزینه استفاده کنید View attachment 234248View attachment 234249
اینم میشه اینکارو کرده بودم و برنامه هارو داخل مموری کارت ریختم مثل کد بریکرمن که مودبو ندارم. کدهای تقلب رو هم با خود OPL فعال میکنم. بقیه شبیه سازها و برنامه ها رو هم از طریق OPL اجرا میکنم
چه جالبیه نکته رو هم لازم دونستم اینجا بهش اشاره کنم. دستگاه پلی استشن 2 از نظر RAM دچار کمبوده. شرکت سونی برای رفع این مشکل روی مموری کارتها یه حافظه نهان اضافه کرده که در مواقعی که دستگاه با کمبود RAM مواجع میشه از حافظه نهان موجود در مموری کارت استفاده بکنه.