hamedm1
کاربر سایت
مدلش 7.... نقره ای روش fmcb نصب کردم دلیل اینکه بازی ها با usb مشکل داره اجراش مخصوصا وقتی ویدیو ها یا کات سین های بازی پلی میشه لگ میزنه اونم بخاطر اینه که usb کنسول 1.1 برای همین usb 3 یا دو زیاد فرقی نداره ولی usb 3 بهتر عمل می کنه در کل برای من که همه ی قسمت های بازی مهمه من با این قضیه مشکل دارم این لگی که داره رو اعصابه برا همین روش smb یا dvd و ترجیح میدم الان دوباره امتحان کردم یه ایمیج دیگه رایت کردم اشتباهم این بود پچ کرده بودم چون نمی دونستم روش چیپ هست یا نه همینطوری که رایت کردم درست در اومد ولی کنسول بازی درمیاره فقط dvd نقره ای هارو میخونه این رایتیارو بزور میاره یا اصن نمیاره اگه لنز ضعیف باشه طبیعتا اون دیسک هارم نباید اجرا کنه نمی دونم والا چون وقتی میزارم تو دستگاه خودش هی ریست میشه میره داخل منو fmcbسلام دوست عزیز در حال حاضر این دستگاه که در دسترست هست بازی های شرکتی رو اجرا میکنه اگه میکنه مودچیپ داره و کپی خور هست.اگه نه کپیخور نیست.به اجرای بازی ها از روی فلش که میگی کند نشون میده اصلا اینطور نیست مثل دی وی دی اجرا میکنه.شما باید بهترین و اخرین freemcboot استفاده کنید.نیازی به smb نیست.اگه دوست داشتید از روی فلش اجرا کنید مدل دستگاتونو برای من بنویسید.سوالی بود در خدمتم دوست عزیز