هرسوالی درمورد Ps2

من یه مشکل با مموری دارم :اول اینکه نمیتونم سیو کنم با این که 5 مگ جا داره ولی سیوهای قبلی همه تو بازی لود میشن اما وقتی میرم تو browserهیچ چیزی توش نیست لطف کنید من رو راهنمایی کنید؟
mer30:(:((
اكه لود ميكنه حتما سالمه. اسلاتشو عوض كن شايد درست شه.از خودمم يه سري اينطوري بود.در كل يه توصيه اي كه دارم اينه كه زياد از جاش درش نيار.من كلا شايد از اون روز كه خريدم (٣ سال)دو سه بار درش اوردم.

من جدیدآ که بازی میکنم بعد 6,5 دقیقه یه علامتی میاد بالا سمت چپ یهو بازی گیرمیزنه (freez ) میشه اون علامتم عکس سی دی و یه علامت سواله اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

من جدیدآ که بازی میکنم بعد 6,5 دقیقه یه علامتی میاد بالا سمت چپ یهو بازی گیرمیزنه (freez ) میشه اون علامتم عکس سی دی و یه علامت سواله اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم

سلام اگه منظورت تو PS2 که یا لنزت ضعیف شده یا DVD بد رایت شده یا خرابه و یا یکم باید دستگاه رو اینور اونور کنی تا بخونه!! من این مشکلو تو 2 تا بازی داشتم یکی Driver و یکی دیگه Defjam که دستگاه و بر عکس گذاشتم و خوند!!;)

من یه مشکل با مموری دارم :اول اینکه نمیتونم سیو کنم با این که 5 مگ جا داره ولی سیوهای قبلی همه تو بازی لود میشن اما وقتی میرم تو browserهیچ چیزی توش نیست لطف کنید من رو راهنمایی کنید؟
mer30:(:((
از برنامه code breacker استفاده کن فکر کنم سیو یک بازی مزخرف و سنگین را ریخته باشی در مورد pes6 7 اینطوریه دیگه نمیدونم!
به هیچ عنوان دست به لنز دستگاه نزار!!(دستمال و ..... :d)
شاید مشکل از موتور دستگاه باشه که وسط کار دیگه سی دی نمیچرخه!(اگه اینطوری بود دستگاه را خاموش کن موتورش رال خودت بچرخون یه چند بار بعد دستگاه را بدون دیسک یک ساعت روشن کن بعد خاموش کن یک ساعت بعدش دیسک را بزار تو دستگاه و دستگاه را تست کن:d
خوب .... امتحان از 100 نمرست , ببینم کی بیشتر میشه !!؟؟!!
code bracker هم برای این کار هست!
- چه جوری میشه بازی های پلی استیشن 1 و فیلم های DVD رو با پلی 2 اجرا کرد !!؟؟!! ..... تو فروم که داشتم میچرخیدم , یکی از دوستان گفته بودن با چند بار ریست کردن میشه اینکار رو کرد ولی من هرکاری کردم نشد که نشد !! لطفا بطور کامل راهنمائی کنید !! ( پلی 2 من از این نقره ایاست !! ) ..... ( آیا دلیلش همون تراشه ای که برای اجرای بازی های غیر اوریجینال داخل دستگاه میزارن !!؟؟!! .... یعنی یک پلی 2 معمولی قادره که بازی های پلی 1 و DVD رو اجرا کنه !!؟؟!! )
بله دستگاه را روشن کن یک بار ریست کن بعد دوباره ریست کن(لازم نیست خیلی سریع این کارو بکنی!)
برای دی وی دی هم که مثل بازی!
مشخصه سخت افزاری پلی 2 چیه !!؟؟!!( مثلا کارت گرافیک, پردازنده و ..... )
مطما باش از یک پی سی 500 تومنی قویتره!!!
چرا بازی GTA SA نسخه پلی 2 تو بازار به هیییچ عنوان پیدا نمیشه !!؟؟!! ( هرچی گشتم پیدا نکردم , میگن اجازه فروش نداره غیر قانونیه آره !!؟؟!! :confused: .... )
راست میگی رفتم بالی را بگیرم گفت ممنوع شده ولی !!!!

اتفاقا نزدیک خونه ما GTA : SanAndreas رو داره ولی چون ممنوعه 1500 تومن میده:evil::-"
یکی به من بیچاره بگه که Gof of War 2 رو از کجا پیدا کنم ؟؟ آخه اینم ممنوعه که هیچ جا پیدا نمیشه ؟؟؟:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

اتفاقا نزدیک خونه ما GTA : SanAndreas رو داره ولی چون ممنوعه 1500 تومن میده:evil::-"
یکی به من بیچاره بگه که Gof of War 2 رو از کجا پیدا کنم ؟؟ آخه اینم ممنوعه که هیچ جا پیدا نمیشه ؟؟؟:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
ببین اگه پیدا نکردی من اینجا می گیرم برات می فرستم, نه یه زمانی که به هر مغازه ای که می رفتی بازی جدید GOW می داد نه الان که یکیشم به زور پیدا اگه بشه!

ببین اگه پیدا نکردی من اینجا می گیرم برات می فرستم, نه یه زمانی که به هر مغازه ای که می رفتی بازی جدید GOW می داد نه الان که یکیشم به زور پیدا اگه بشه!

دمت گرم ، این هفته رو هم میگردم اگه پیدا نکردم حتما مزاحم شما میشم :blushing::blushing: .
اره منم یادمه اون موقع PS2 نداشتم میرفتم بازی کامپیوتر بخرم حرف فروشنده همش Gof of War 2 بود .:-":-":-":-"

فروشگاه دات كام داره.از اون بخر.قيمت هم همون 1000.
,

فروشگاه دات كام داره.از اون بخر.قيمت هم همون 1000.
,

آخه مشکل اینه که این فروشگاه که میگی من اصلا نمیدونم کجا هست !!! :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
من حتی مرکز کامپیوتر پایتخت هم نرفتم تا حالا !!!
محدوده رفت و آمد من ولیعصر و توپخونه و انقلاب هست !!!:cheesygri:cheesygri

آخه مشکل اینه که این فروشگاه که میگی من اصلا نمیدونم کجا هست !!! :cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri
من حتی مرکز کامپیوتر پایتخت هم نرفتم تا حالا !!!
محدوده رفت و آمد من ولیعصر و توپخونه و انقلاب هست !!!:cheesygri:cheesygri
اتفاقا همون طرفاس.
بفرما این هم ادرس:
خیابان ولی عصر_نبش زعفرانیه_مرکز تجاری زعفرانیه.
تلفن: 22709831
ارشیوش وحشتناک کامله.:biggrin1:

اتفاقا همون طرفاس.
بفرما این هم ادرس:
خیابان ولی عصر_نبش زعفرانیه_مرکز تجاری زعفرانیه.
تلفن: 22709831
ارشیوش وحشتناک کامله.:biggrin1:

ممنون از بابت ادرس کامل ;)
اون کلمه ی تاکیدت یعنی وحشتناک خیلی روی من تاثیر گذاشت دیگه حتما باید برم پیدا کنم :laughing::laughing::):cheesygri:biggrin1:

7 - مشخصه سخت افزاری پلی 2 چیه !!؟؟!!( مثلا کارت گرافیک, پردازنده و ..... )

مشخصات فنی پلی استیشن 2
پردازشگر 128 بیتی این دستگاه اولین در نوع خود است .
فرکانس اصلی سیستم : 912 ، 294 مگاهرتز . به خاطر داشته باشید که پردازشگر PS2 به صورت 128 بیتی کار میکند و همین امر قدرت فوق العاده ای به آن میدهد .
یک نکته کوچک برای نکته سنجان : دلیل 912 ، 294 مگاهرتز بودن سرعت آنست که سرعت پردازشگر این دستگاه باید مضربی از پروسسور مورد نیاز برای پشتیبانی عملیات DVD ROM باشد تا بتواند DVD را نیز نمایش دهد .
حافظه اصلی :
32 مگابایت حافظه از نوع DRAM .
این دستگاه 4 مگابایت حافظه جداگانه برای سینی سایزر گرافیکی دارد . ضمنا پهنای باس حافظه 3.2 گیگابایت در ثانیه است . یعنی حافظه میتواند در هر ثانیه 3.2 گیگابایت اطلاعات را ارسال کند .
پردازشگر های کمکی :
3 عدد پردازشگر کمکی برای محاسبات 3 بعدی در این دستگاه منظور شده است .
قابلیت های سیستم :
پشتیبانی MPEG2
شما میتوانید فیلم های DVD را نیز با این دستگاه مشاهده کنید . ضمنا پشتیبانی MPEG2 به این مفهوم است که سازندگان بازی ها میتوانند فایل های خود را با این تکنیک فشرده کنند بدون آنکه از سرعت بازی کم شود .
عملکرد محاسباتی :
پلی استیشن 2 میتواند بیش از 6.2 بیلیون ( میلیارد ) عملیت ریاضی اعداد شناور ( معدلات پایه ریاضی ) را در هر ثانیه انجام دهد ، که این قابلیت 15 برابر سریعتر از پروسسور پنتیوم 2 و 3 برابر سریعتر تر از پنتیوم 3 است !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or