هرسوالی درمورد Ps2

اره همونطور كه داش احسان ميگه طرفاي لباف همه ي بازيها هست ولي ديگه اگه به بن بست خوردي برو سراغ دات كام. ارشيوش كامل و بي نقصه.
اون مدلها ها رو هم حس توضيح ندارم. قبلا كه گفتم توي كارايي كوچكترين تفاوتي ندارن.ولي اگه خيلي واست مهمه بگو بزارم
تنها كاري كه بايد بكني اينه: فقط برو و بخر:bye:
خدايي به انتخابت احسنت ميگم. من خودمم الان بازيهاي ps2 رو با هيچي عوض نميكنم.
خريدي ما رو هم در جريان بزار.
مخلص:biggrin1:

اخرين مدل SCPH_90006 SCPH_90004هست كه حتمن مدل 90004 رو بخر چون ريجيونش PAL هست در ضمن در اين مدلا مشكل گرماييش تا حد زيادي بر طرف شده و از همه مهمتر برق مستقيمه

سلام دوستان
میخواستم بدونم با چه روش هایی میشه فایل های سیو بازی ها ی پی اس 2 رو از مموری کارت به پی سی و از پی سی به مموری کارت منتقل کرد؟

سلام دوستان
میخواستم بدونم با چه روش هایی میشه فایل های سیو بازی ها ی پی اس 2 رو از مموری کارت به پی سی و از پی سی به مموری کارت منتقل کرد؟

حدود يكي دو سال پيش يكي از بچه ها توضيح كاملش رو تو همين انجمن نوشت. الان هم فكر كنم توي صفحات 4 يا 5 باشه. اسم تاپيكش هم بود " روش انتقال سيو به ps2 ":clover:

حدود يكي دو سال پيش يكي از بچه ها توضيح كاملش رو تو همين انجمن نوشت. الان هم فكر كنم توي صفحات 4 يا 5 باشه. اسم تاپيكش هم بود " روش انتقال سيو به ps2 "
ممنون دوست عزیز این تاپیک رو پیدا کردم. ولی روشش یکم پیچیدست
روشی ساده تر وجود نداره مثله شبکه کردن با پی سی یا از طریق کول دیسک؟

ممنون دوست عزیز این تاپیک رو پیدا کردم. ولی روشش یکم پیچیدست
روشی ساده تر وجود نداره مثله شبکه کردن با پی سی یا از طریق کول دیسک؟

اين تنها روشي بود كه من مي دونستم. خودم هم يكي دو بار ازش استفاده كردم. اونقدرا هم سخت نيست.

بي زحمت راهنمايي كامل اجراي بازيه هاي PS2روPCميخام همراه با بهترين شبيه ساز
در ضمن من هيچ چيزي از بايوس و بلاگين نميدونم ممنون ميشم اگه خودت جواب بدي
من تقريبا همه صفحه هارو گشتم ولي كسي جواب درست وحسابي نميده

بي زحمت راهنمايي كامل اجراي بازيه هاي PS2روPCميخام همراه با بهترين شبيه ساز
در ضمن من هيچ چيزي از بايوس و بلاگين نميدونم ممنون ميشم اگه خودت جواب بدي
من تقريبا همه صفحه هارو گشتم ولي كسي جواب درست وحسابي نميده
برو تو انجمن شبیه ساز ها ...
اون جا کلی مطلب هست ...
سوالی هم داشتی اونجا بپرس ...

سلام به همگی...

بچه ها یه دو تا سوال دارم...

اول اینکه داداشم می خواد بازی های پلی 2 رو از رو هارد (نه هارد پلی2 .. هارد پی سی) یا کارت فلش اجرا کنه... امکانش وجود داره ؟ خیلی گشتم اما نتونستم چیزی پیدا کنم... شنیدم به یه نرم افزاری چیزی نیاز داره.. آموزشش تو همین سایت هست ؟

دیگه اینکه دوستم می خواد یه پلی 2 بگیره... می خواست بدونه که راهی وجود داره که بشه MP3 رو با پلی 2 اجرا کرد ؟ ممنون میشم...
نمی دونم در مورد قیمت میشه اینجا سوال کرد یا نه... قیمت پلی 2 تو بازار چنده الان ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین..:)

سلام به همگی...

بچه ها یه دو تا سوال دارم...

اول اینکه داداشم می خواد بازی های پلی 2 رو از رو هارد (نه هارد پلی2 .. هارد پی سی) یا کارت فلش اجرا کنه... امکانش وجود داره ؟ خیلی گشتم اما نتونستم چیزی پیدا کنم... شنیدم به یه نرم افزاری چیزی نیاز داره.. آموزشش تو همین سایت هست ؟

دیگه اینکه دوستم می خواد یه پلی 2 بگیره... می خواست بدونه که راهی وجود داره که بشه MP3 رو با پلی 2 اجرا کرد ؟ ممنون میشم...
نمی دونم در مورد قیمت میشه اینجا سوال کرد یا نه... قیمت پلی 2 تو بازار چنده الان ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین..:)
جواب سوال اولت را نمیدونم
اما سوال دومت :
قبلنا که من اون خدا رحمت کرده را داشتم یه امولیتور براش گرفته بودم
میذاشتم تو دستگاه تا Load میشد mp3 میذاشتم اجرا میکرد.
قیمتشم فکر کنم از 120 هست تا 150

سلام به همه ی دوستان . چون اسم تاپیک هر سوال در رابطه با ps2 بود این رو می نویسم . احتمالا کسی قطعه ی کارت شبکه ( همونی که می شه باهاش به ps2 های قدیمی هارد وصل کرد ) رو برای فروش نداره ؟

جواب سوال اولت را نمیدونم
اما سوال دومت :
قبلنا که من اون خدا رحمت کرده را داشتم یه امولیتور براش گرفته بودم
میذاشتم تو دستگاه تا Load میشد mp3 میذاشتم اجرا میکرد.
قیمتشم فکر کنم از 120 هست تا 150
نوید جان دست گلت درد نکنه...
پس امکان پذیره....
اسم اون امولاتور یادت نیست ؟ اگه بگی خودم پیداش می کنم... خب بذار یه سرچی تو نت بزنم ببینم که چی میشه...
واقعا خدا رحمتش کنه..:laughing:

کسی سوال اولمو می تونه جواب بده ؟:(

نوید جان دست گلت درد نکنه...
پس امکان پذیره....
اسم اون امولاتور یادت نیست ؟ اگه بگی خودم پیداش می کنم... خب بذار یه سرچی تو نت بزنم ببینم که چی میشه...
واقعا خدا رحمتش کنه..:laughing:

کسی سوال اولمو می تونه جواب بده ؟:(
خدا این عقیده شما رو رحمت کنه هر موقع واسه پی اس تو عنوان های خفنی مثل نید فور اسپید و تامب رایدر و ..... نیومد می تونی این حرفو بزنی در ضمن اسم این نرم افزار Boot Mp3 هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or