هرسوالی درمورد Ps2

من قيمت دقيق ندارم ولي ميدونم كه گرونه و اصلا هم توصيه به خريد نميكنم. جون مطمئنم تاثير زيادي روي تصوير خروجي نداره. از من ميشنوي نميخواد بخري.
در جواب دوستمون هم در باره قديمي شدن ps2 بايد بگم بله خود ps2 قديمي شده ولي خاطراتش حداقل براي من يكي هميشه زندست و هنوز هم شاهكارهاش رو فراموش نكردم و نميكنم. كما اينكه همين الان هم دارم فاينال 12 رو از اول دوباره ميرم. پس قديمي شدن به خود كنسول نيست به بازيهاشه و شما هم اگه نداري ميتونه بهترين گزينه براي خريد باشه.:wink:

ب نظر شماps2قدیمیه:(:mad:

در این مورد کافیه که نگاهی به آمار فروش فعلی این کنسول در دنیا بندازید. الزاما افراد کنسول رو برای تجربه به اصطلاح نسل جدید تهیه نمی کنند، یعنی مفهوم بازی کردن براشون متفاوته، PS2 با توجه به قیمت بسیار مناسب و فراوانی عنواین مختلف و قابلیت آنلاین، کماکان مورد توجه بسیاری از افرادی که می خواند لحظاتی از اوقات فراقت شون رو در روز یا هفته با ویدئو گیم پر کنند قرار گرفته است. جالبه که بعضا هنوز کنسول های 16 بیتی هم فروش داره. موفق باشید

آقا حسام اکثرا همه از پاساژ لباف خرید می کنن البته مغازه اونجا زیاده دیگه باید بگردی ببینی چجوریه دیگه ؟منم از اونجا خرید میکنم بپیچون زیاد هستش ولی خوبم توشون هست .
ولی از بقیه بچه ها هم بپرس اونا واردتر هستن مثل آقا GENE

من قيمت دقيق ندارم ولي ميدونم كه گرونه و اصلا هم توصيه به خريد نميكنم. جون مطمئنم تاثير زيادي روي تصوير خروجي نداره. از من ميشنوي نميخواد بخري.
در جواب دوستمون هم در باره قديمي شدن ps2 بايد بگم بله خود ps2 قديمي شده ولي خاطراتش حداقل براي من يكي هميشه زندست و هنوز هم شاهكارهاش رو فراموش نكردم و نميكنم. كما اينكه همين الان هم دارم فاينال 12 رو از اول دوباره ميرم. پس قديمي شدن به خود كنسول نيست به بازيهاشه و شما هم اگه نداري ميتونه بهترين گزينه براي خريد باشه.:wink:
آره اگه کسی تاحالا ps2 نداشته و می خواد کنسول بگیره نیاز نیست الکی خودشو تو خرج بندازه چون فرق نسل جدید فقط تو گرافیکه.تو بقیه گزینه ها مثل گیم پلی و تعدد عناوین ps2 نه تنها ضعیف تر نیست بلکه قوی ترم هست.همونps2 می تونه سالها سرگرمتون بکنه کنار خانواده:cheesygri
خصوصا سبک rpg که ps2 به همراه بازی های ps1 معدنی غنی از بازیهای این سبکه .تنها کنسول پشت سرش ds هست

میشه یه فروشگاه معرفی کنید که بشه از اونجا ps2 خرید.

سلام حسام جان. اقا احسان درست ميگه. از اطراف لباف ميتوني راحت گير بياري.
اما اگه مسيرت اطرف زعفرانيه ميخوره حتما حتما از دات كام هم سوال كن. فروشندش ادم كار درستيه و قيمت هاش هم با گرم و سرد شدن هوا زياد نوسان نميكنه:biggrin1:

من خودم بيشتر خريد هامو از اونجا ميكنم.
موفق باشي.

كسي راهي بلده كه بشه باهاش PS2 رو به اسپيكر وصل كرد ؟
اگه بشه به هدفون هم وصل كنم بازم راضيم
فقط از طريق Tv شو نگيد كه خودم ميدونم
مشگل همون Tv ه

كسي راهي بلده كه بشه باهاش PS2 رو به اسپيكر وصل كرد ؟
اگه بشه به هدفون هم وصل كنم بازم راضيم
فقط از طريق Tv شو نگيد كه خودم ميدونم
مشگل همون Tv ه

فيش خروجي صدا كه همون قرمز و سفيد هستند. حالا اگه يه تبديل بيدا كني كه يه طرفش همون قرمز و سفيده بخوره و طرف ديگه هم به اسپيكر وصل بشه جواب ميده. اگه هم تبديلشو پيدا نكردي با دو تا رشته سيم نازك ميشه رديفش كرد. من قبلا اينكار رو كردم:biggrin1:

ممنون از کمک احسان جان و GENE عزیز.
یک سوال دیگه : Ps2 کنترلر بی سیم داره ؟ کجا دارن ؟ بعدا برقش از کجا تامین میشه ؟
چنده ؟
مرسی از کمک دوستان.

ممنون از کمک احسان جان و GENE عزیز.
یک سوال دیگه : Ps2 کنترلر بی سیم داره ؟ کجا دارن ؟ بعدا برقش از کجا تامین میشه ؟
چنده ؟
مرسی از کمک دوستان.

سلام
بله داره. قيمتش هم حدود 30 تومنه. برقش هم از باطري تامين ميشه.
من تا بحال دنبالش نبودم ولي كلا همه ي لوازم جانبي كنسولها رو همون لباف و مغازه هاي اطرافش دارند:bye:

ممنون از کمک دوستان.
به زودی میرم میگیرم.
فقط یکی چندتا سوال دیگه :
اخرین مدل Ps2 چیه ؟ یعنی SCPH چندهزار ؟
خفن ترین فروشگاه برای خرید بازی های Ps2 چیه.یعنی فروشگاهی که GTA 3 رو هم داشته باشه. ؟
در پایان از کمک همه ی دوستان تشکر میکنم.
مخصوصا از GENE عزیز.:blushing:

ممنون از کمک دوستان.
به زودی میرم میگیرم.
فقط یکی چندتا سوال دیگه :
اخرین مدل Ps2 چیه ؟ یعنی SCPH چندهزار ؟
خفن ترین فروشگاه برای خرید بازی های Ps2 چیه.یعنی فروشگاهی که GTA 3 رو هم داشته باشه. ؟
در پایان از کمک همه ی دوستان تشکر میکنم.
مخصوصا از GENE عزیز.:blushing:
سلام آقا حسام .
یه مغازه تو لباف از نظر بازی زیاد بازی داره نصبت به بقیه اسمش مغازش امین فکر میکنم همین پله ها رو که میری پا ئین اون انتهاس فقط اون بازیها که T20 زده اونها رو نخریها لنز دستگاه رو می ترکونه بعدشم دموهای بازیهارو بر می داره حجم بازی رو کم مکنه به CD تبدیلش مکنه.
راجع به دستگاه اطلاعی ندارم الان آقا حسام
یه فروشگاه دات کام هم هست که آقا GENE گفتن مثل اینکه Full Archive هستش :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or