P.O.P
کاربر سایت
به نظرت گرونه؟بله ps2ªقادر به توليد تصاوير خروجي s video هم هست ولي كابلي كه به خروجي وصل ميشه جزو وسايل جانبي است كه بايد خريده بشه.:wink:
می ارزه بخرم؟چقدر تو کیفیت تاثیر می زاره؟
به نظرت گرونه؟بله ps2ªقادر به توليد تصاوير خروجي s video هم هست ولي كابلي كه به خروجي وصل ميشه جزو وسايل جانبي است كه بايد خريده بشه.:wink:
ب نظر شماps2قدیمیه
آره اگه کسی تاحالا ps2 نداشته و می خواد کنسول بگیره نیاز نیست الکی خودشو تو خرج بندازه چون فرق نسل جدید فقط تو گرافیکه.تو بقیه گزینه ها مثل گیم پلی و تعدد عناوین ps2 نه تنها ضعیف تر نیست بلکه قوی ترم هست.همونps2 می تونه سالها سرگرمتون بکنه کنار خانواده:cheesygriمن قيمت دقيق ندارم ولي ميدونم كه گرونه و اصلا هم توصيه به خريد نميكنم. جون مطمئنم تاثير زيادي روي تصوير خروجي نداره. از من ميشنوي نميخواد بخري.
در جواب دوستمون هم در باره قديمي شدن ps2 بايد بگم بله خود ps2 قديمي شده ولي خاطراتش حداقل براي من يكي هميشه زندست و هنوز هم شاهكارهاش رو فراموش نكردم و نميكنم. كما اينكه همين الان هم دارم فاينال 12 رو از اول دوباره ميرم. پس قديمي شدن به خود كنسول نيست به بازيهاشه و شما هم اگه نداري ميتونه بهترين گزينه براي خريد باشه.:wink:
میشه یه فروشگاه معرفی کنید که بشه از اونجا ps2 خرید.
كسي راهي بلده كه بشه باهاش PS2 رو به اسپيكر وصل كرد ؟
اگه بشه به هدفون هم وصل كنم بازم راضيم
فقط از طريق Tv شو نگيد كه خودم ميدونم
مشگل همون Tv ه
ممنون از کمک احسان جان و GENE عزیز.
یک سوال دیگه : Ps2 کنترلر بی سیم داره ؟ کجا دارن ؟ بعدا برقش از کجا تامین میشه ؟
چنده ؟
مرسی از کمک دوستان.
سلام من تازه واردم در مورد کنسولها و میخواستم بدونم PS2 هم ریجن بندی داره وکدومش بهتره؟
سلام آقا حسام .ممنون از کمک دوستان.
به زودی میرم میگیرم.
فقط یکی چندتا سوال دیگه :
اخرین مدل Ps2 چیه ؟ یعنی SCPH چندهزار ؟
خفن ترین فروشگاه برای خرید بازی های Ps2 چیه.یعنی فروشگاهی که GTA 3 رو هم داشته باشه. ؟
در پایان از کمک همه ی دوستان تشکر میکنم.
مخصوصا از GENE عزیز.:blushing: