سلام به تمااااام دوستان گلم !!
دوستان , من چند تا سوال و درخواست درباره پلی استیشن 2 داشتم , که مطمئنا این سوالات من بارها داخل فروم مطرح شده , ولی به دلیل حجم بالای مطالب فروم و ***** خودم , ممنون میشم اگه لطف کنین همینجا به سوالاتم جاب بدین !!
1 - این سوالی که میخوام بپرسم هیچ ربطی به پلی 2 نداره , فقط میخواستم سوال کنم چرا من نمیتونم یه تاپیک جدید باز کنم !!؟؟!!
2 - چه جوری میشه دستگاه پلی 2 رو به مانیتور وصل کرد !! ( بجای استفاده از تلویزیون !! ) .... آیا میشه از خروجی کارت گرافیک استفاده کرد , یا نیاز به یک دستگاه مخصوص و یا کارت کپچره !!؟!!
3 - چه جوری میشه بازی های پلی استیشن 1 و فیلم های DVD رو با پلی 2 اجرا کرد !!؟؟!! ..... تو فروم که داشتم میچرخیدم , یکی از دوستان گفته بودن با چند بار ریست کردن میشه اینکار رو کرد ولی من هرکاری کردم نشد که نشد !! لطفا بطور کامل راهنمائی کنید !! ( پلی 2 من از این نقره ایاست !! ) ..... ( آیا دلیلش همون تراشه ای که برای اجرای بازی های غیر اوریجینال داخل دستگاه میزارن !!؟؟!! .... یعنی یک پلی 2 معمولی قادره که بازی های پلی 1 و DVD رو اجرا کنه !!؟؟!! )
4 - آیا میشه مموری کارت پلی 1 رو به پلی 2 وصل کرد !!؟؟!!
5 - لطفا اسم کامل تنظیم کننده گرافیکی دستگاه با تلویزیون رو بهم بگید !! ( همونی که کیفیت تصویر بازی ها رو بهتر میکنه !! )
6 - به USB پلی 2 میشه چه چیزهائی وصل کرد !!؟؟!! ...
7 - مشخصه سخت افزاری پلی 2 چیه !!؟؟!!( مثلا کارت گرافیک, پردازنده و ..... )
8 - چند مدل پلی 2 داریم !!؟؟!! آیا این مدل ها فرقی هم با هم میکنن , از نظر سخت افزاری و کارائی !!؟؟!!
9 - چرا بازی GTA SA نسخه پلی 2 تو بازار به هیییچ عنوان پیدا نمیشه !!؟؟!! ( هرچی گشتم پیدا نکردم , میگن اجازه فروش نداره غیر قانونیه آره !!؟؟!! :confused: .... )
10 - لطفا یه سایتی خوب ( با آرشیو غنی !! ) که بازیهای پلی 2 رو به صورت الکترونیکی میفروشه بهم معرفی کنید !!
11 - رمز بازی های
Final Fantasy XII 12 و
اویل 4 رو هم میخواستم بیزحمت !! ( گیم شارک
نباشه لطف بزرگی کردین !! )
خوب .... امتحان از 100 نمرست , ببینم کی بیشتر میشه !!؟؟!!
.... شرمنده از اینکه پرحرفی کردم .... :blushing:
ممنون از تک تک شما رفقا !!