هرسوالی درمورد Ps2

سلام دوستان ببخشيد من چند روزي هست يك ps2 خريدم بعد بعضي بازي ها منولاش رنگي هست ولي وقتي وارد بازي ميشم سياه سفيد ميشه ميخواستم ببينم براي چي اين اتفاق مي افته؟؟ بعد اگه راه حلش رو هم بهم بگيد ممنون ميشم..مرسي
سلام دوستان
اولا باید بگم ps2 کپی خور شده دیگه به ریجن ربطی نداره مشکل شما از همون تلوزیونه که titaniom عزیز گفتند چون تلویزیون قدیمیه سیاه و سفید نشون میده:love:موفق باشید:love:

سلام دوستان ببخشيد من چند روزي هست يك ps2 خريدم بعد بعضي بازي ها منولاش رنگي هست ولي وقتي وارد بازي ميشم سياه سفيد ميشه ميخواستم ببينم براي چي اين اتفاق مي افته؟؟ بعد اگه راه حلش رو هم بهم بگيد ممنون ميشم..مرسي
اگه تلوزیونت سیستم Pal/NTSC داره قبل از ورود به صفحه ویدئویی سیستمش رو عوض کن درست میشه. از خود من همینطوره و هر وقت میخوام بازی کنم باید تلوزیونو در حالت NTSC قرار بدم.:biggrin1:
آقا این لنزش موقع خوندن بازی صدا میده این طبیعیه یا نه؟
همه pS2 ها صدا میدن که مربوط به حرکت لنز دستگاهه که میخواد dvd رو بخونه.پس مشکلی نیست.;)

سلام

دوست عزيز دستگاه مشگل نداره صدا طبيعيه
كلا پي اس 2 زياد صدا ميده منم اولا برا همين بردم پيش فروشنده ولي بعد ضايعم كرد ...
بازي فيفا هم كلا زياد جالب نيس
اون هم كم بودن فرم ريت هست كه تو بعضي بازي ها ممكنه باشه كه ربطي به دستگاه نداره
البته چنين بازي هايي هم خيلي كم هستند
من كه اصلا تو فيفا حس نميكنم سرعتش كمه
ولي اگه اگه با پرو اولوشن مفايسه بشه كمتر از اونه
كلا مشگل نداره
بعد اين چجوري اداپتور نداره ؟
پس برق از كجا مياره ؟ :confused:
نكنه يه توربين بادي توشه !:biggrin1::-"
مباركت باشه

آقا ممنون از راهنماییت خیالم راحت شد. منبع تغذیه ی اینا تو خود دستگاهه یعنی تو فقط سیم برق رو مستقیم به دستگاه وصل می کنی و مثل اینکه آداپتور اینا دیگه تو خود دستگاهه.

همه pS2 ها صدا میدن که مربوط به حرکت لنز دستگاهه که میخواد dvd رو بخونه.پس مشکلی نیست.;)

آقا از شما هم ممنونم.

فقط دوستان ميخواستم بدونم از اين تبدلها كه فكر كنم اسمش كنورتور هست برا ps1 يا ps2 بگيرم چون يجا خونده بودم برا ps1 بهتر اگه راه نمايي كنيد ممنون ميشم.

سلام دوستان یه سوال دیگه...
همونطور که میدونید یه سری بازی های خوب رو غیر مجاز کردن و دیگه نمیشه از بازار تهیه کرد. حالا من مثلا gta رو میخوام که تو بازار نیست میخواستم بدونم آیا میشه بازی رفیقم و بگیرم و رو یه دی وی دی خام رایتش کنم؟ به نظر شما این کار عملی هست و مشکلی نداره؟

سلام دوستان یه سوال دیگه...
همونطور که میدونید یه سری بازی های خوب رو غیر مجاز کردن و دیگه نمیشه از بازار تهیه کرد. حالا من مثلا gta رو میخوام که تو بازار نیست میخواستم بدونم آیا میشه بازی رفیقم و بگیرم و رو یه دی وی دی خام رایتش کنم؟ به نظر شما این کار عملی هست و مشکلی نداره؟
بعید میدونم GTA: VC,SA برای PS2 توی بازار نباشه، ولی برای رایت کردنش با سرعت 2x اگه رایت کنی قاعدتا نباید مشکلی پیش بیاد.

سلام به تمااااام دوستان گلم !!

دوستان , من چند تا سوال و درخواست درباره پلی استیشن 2 داشتم , که مطمئنا این سوالات من بارها داخل فروم مطرح شده , ولی به دلیل حجم بالای مطالب فروم و ***** خودم , ممنون میشم اگه لطف کنین همینجا به سوالاتم جاب بدین !!

1 - این سوالی که میخوام بپرسم هیچ ربطی به پلی 2 نداره , فقط میخواستم سوال کنم چرا من نمیتونم یه تاپیک جدید باز کنم !!؟؟!!
icon5.gif

2 - چه جوری میشه دستگاه پلی 2 رو به مانیتور وصل کرد !! ( بجای استفاده از تلویزیون !! ) .... آیا میشه از خروجی کارت گرافیک استفاده کرد , یا نیاز به یک دستگاه مخصوص و یا کارت کپچره !!؟!!

3 - چه جوری میشه بازی های پلی استیشن 1 و فیلم های DVD رو با پلی 2 اجرا کرد !!؟؟!! ..... تو فروم که داشتم میچرخیدم , یکی از دوستان گفته بودن با چند بار ریست کردن میشه اینکار رو کرد ولی من هرکاری کردم نشد که نشد !! لطفا بطور کامل راهنمائی کنید !! ( پلی 2 من از این نقره ایاست !! ) ..... ( آیا دلیلش همون تراشه ای که برای اجرای بازی های غیر اوریجینال داخل دستگاه میزارن !!؟؟!! .... یعنی یک پلی 2 معمولی قادره که بازی های پلی 1 و DVD رو اجرا کنه !!؟؟!! )

4 - آیا میشه مموری کارت پلی 1 رو به پلی 2 وصل کرد !!؟؟!!

5 - لطفا اسم کامل تنظیم کننده گرافیکی دستگاه با تلویزیون رو بهم بگید !! ( همونی که کیفیت تصویر بازی ها رو بهتر میکنه !! )

6 - به USB پلی 2 میشه چه چیزهائی وصل کرد !!؟؟!! ...

7 - مشخصه سخت افزاری پلی 2 چیه !!؟؟!!( مثلا کارت گرافیک, پردازنده و ..... )

8 - چند مدل پلی 2 داریم !!؟؟!! آیا این مدل ها فرقی هم با هم میکنن , از نظر سخت افزاری و کارائی !!؟؟!!

9 - چرا بازی GTA SA نسخه پلی 2 تو بازار به هیییچ عنوان پیدا نمیشه !!؟؟!! ( هرچی گشتم پیدا نکردم , میگن اجازه فروش نداره غیر قانونیه آره !!؟؟!! :confused: .... )

10 - لطفا یه سایتی خوب ( با آرشیو غنی !! ) که بازیهای پلی 2 رو به صورت الکترونیکی میفروشه بهم معرفی کنید !!

11 - رمز بازی های Final Fantasy XII 12 و اویل 4 رو هم میخواستم بیزحمت !! ( گیم شارک نباشه لطف بزرگی کردین !! )

خوب .... امتحان از 100 نمرست , ببینم کی بیشتر میشه !!؟؟!! :-"

.... شرمنده از اینکه پرحرفی کردم .... :blushing:

ممنون از تک تک شما رفقا !!
icon14.gif

دوستان , من چند تا سوال و درخواست درباره پلی استیشن 2 داشتم , که مطمئنا این سوالات من بارها داخل فروم مطرح شده , ولی به دلیل حجم بالای مطالب فروم و ***** خودم , ممنون میشم اگه لطف کنین همینجا به سوالاتم جاب بدین !!

1 - این سوالی که میخوام بپرسم هیچ ربطی به پلی 2 نداره , فقط میخواستم سوال کنم چرا من نمیتونم یه تاپیک جدید باز کنم !!؟؟!!
icon5.gif

2 - چه جوری میشه دستگاه پلی 2 رو به مانیتور وصل کرد !! ( بجای استفاده از تلویزیون !! ) .... آیا میشه از خروجی کارت گرافیک استفاده کرد , یا نیاز به یک دستگاه مخصوص و یا کارت کپچره !!؟!!

3 - چه جوری میشه بازی های پلی استیشن 1 و فیلم های DVD رو با پلی 2 اجرا کرد !!؟؟!! ..... تو فروم که داشتم میچرخیدم , یکی از دوستان گفته بودن با چند بار ریست کردن میشه اینکار رو کرد ولی من هرکاری کردم نشد که نشد !! لطفا بطور کامل راهنمائی کنید !! ( پلی 2 من از این نقره ایاست !! ) ..... ( آیا دلیلش همون تراشه ای که برای اجرای بازی های غیر اوریجینال داخل دستگاه میزارن !!؟؟!! .... یعنی یک پلی 2 معمولی قادره که بازی های پلی 1 و DVD رو اجرا کنه !!؟؟!! )

5 - لطفا اسم کامل تنظیم کننده گرافیکی دستگاه با تلویزیون رو بهم بگید !! ( همونی که کیفیت تصویر بازی ها رو بهتر میکنه !! )

8 - چند مدل پلی 2 داریم !!؟؟!! آیا این مدل ها فرقی هم با هم میکنن , از نظر سخت افزاری و کارائی !!؟؟!!

9 - چرا بازی GTA SA نسخه پلی 2 تو بازار به هیییچ عنوان پیدا نمیشه !!؟؟!! ( هرچی گشتم پیدا نکردم , میگن اجازه فروش نداره غیر قانونیه آره !!؟؟!! :confused: .... )

10 - لطفا یه سایتی خوب ( با آرشیو غنی !! ) که بازیهای پلی 2 رو به صورت الکترونیکی میفروشه بهم معرفی کنید !!

11 - رمز بازی های Final Fantasy XII 12 و اویل 4 رو هم میخواستم بیزحمت !! ( گیم شارک نباشه لطف بزرگی کردین !! )

icon14.gif

خوب ... ميبينم كه كسي نيست به سوالات ما جواب بده !!

جدا اينقدر سخت بود !؟! ... ببخشيد !!

icon5.gif

icon14.gif

1. بدلیل کم بودن پستهاتون
2. فقط با کپچر میشه
3. به فاصله یک ثانیه ریست رو دوبار بزن (اول در حالی که دسگاه روشنه سیدی ps1 یا DVD تو بذار
بعد دوبار ریست کن)
4. بله(فقط برای بازیای ps1)
5. :confused:
6. فقط کول دیسک(اونم برای انتقال سیو)
7. تو سایت سونی هست :biggrin1:
8. نه
9. غیر قانونیه ...ولی قانون کجا بود بگرد گیر میاری;)
10. تو همین بازی سنتر خودمون هستن مثل west
11. www.gamefaqs.com

موفق باشی;)

راستی welcome to BC :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من یه مشکل با مموری دارم :اول اینکه نمیتونم سیو کنم با این که 5 مگ جا داره ولی سیوهای قبلی همه تو بازی لود میشن اما وقتی میرم تو browserهیچ چیزی توش نیست لطف کنید من رو راهنمایی کنید؟
mer30:(:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or