اگه قبلا ps2 نداشته که چه احتیاجی به بازی جدید داره. ps2 دست کم 20 تا 30 بازی درجه یک داره که حد اقل 2 سال میبردش.اقا هنوزم بازی جدید برای ps2 منتشر میشه چون یکی دوستام میخواد بگیره این سوالش بود
هنوز بازیهای بزرگی هستند نه خیلی زیاد ولی واسه امسال بنظرم کافی باشه :اگه قبلا ps2 نداشته که چه احتیاجی به بازی جدید داره. ps2 دست کم 20 تا 30 بازی درجه یک داره که حد اقل 2 سال میبردش.
ولی اگه قبلا این بازیها رو مثلا توی کلوپ بازی کرده دیگه به نظر من ps2 خریدن زیاد حال نمیده چون دیگه بازی خیلی بزرگی قرار نیست واسش بیاد.:biggrin1:
منم همین پست می خواستم بدم لطفا یکی جواب بده.آقا روش وصل شدن به اينترنت از طريق ps2 رو لينكشو ميگذاريد .
دمتون گرم.
سلاممن هم بعد از غم از دست دادن ايكس باكس 360 فعلا به جمع ps2 دارها پيوستم ، اگه ميشه بگيد كه بهترين بازيهاي اين كنسول چيه و اگر هم قديمي شده و در بازار نيست ميشه از كجا تهيه كرد مثل متال گير 2 يا متال گير 3
سلامسلام دوستان ببخشيد من چند روزي هست يك ps2 خريدم بعد بعضي بازي ها منولاش رنگي هست ولي وقتي وارد بازي ميشم سياه سفيد ميشه ميخواستم ببينم براي چي اين اتفاق مي افته؟؟ بعد اگه راه حلش رو هم بهم بگيد ممنون ميشم..مرسي
دوست عزيز دستگاه مشگل نداره صدا طبيعيهسلام
من یه ps2 بتازگی خریدم که از این سری جدیداست که آداپتور اینا نداره.
آقا این لنزش موقع خوندن بازی صدا میده این طبیعیه یا نه؟
مثلا وقتی بازی زو میزارم و روشن میکنم اولش لنزش یه صدا میده و موقع لود کردن بازی هم همینطور و موقع خاموش کردن هم یه صدایی میده..
به نظر شما این مشکل داره یا طبیعیه؟
فعلنم بازی هارو خیلی سریع لود و اجرا میکنه... من بازیه اویل 4 رو هم خیلی راحت اجراش می کنم...
یارو مغازه داره گفت تا یه هفته اگه مشکلی واست پیش اومد بگو واست عوض کنم به نظر شما ایم مشکله یا نه؟
واسه شما ها اونایی که اسلیم دارن هم لنزشون صدا میده؟
آهان یه سواله دیگه این fifa 08 چرا یه کم کند به نظر میرسه؟ کند نیست بازی ها ولی انگار حرکت بازیکنا زیاد طبیعی نیست واسه شما هم همینطوره؟