هرسوالی درمورد Ps2

اگه مطمئنی که آدم حسابیه و دستگاشم ایراد نداره بخر و در مورد تشخیص که تعمیری یا نه راهی برای تشخیص وجود نداره ولی میشه از پیچ هاش یه چیزایی تشخیص داد که تا حالا وا شده یا نه:love:

اقا هنوزم بازی جدید برای ps2 منتشر میشه چون یکی دوستام میخواد بگیره این سوالش بود
اگه قبلا ps2 نداشته که چه احتیاجی به بازی جدید داره. ps2 دست کم 20 تا 30 بازی درجه یک داره که حد اقل 2 سال میبردش.
ولی اگه قبلا این بازیها رو مثلا توی کلوپ بازی کرده دیگه به نظر من ps2 خریدن زیاد حال نمیده چون دیگه بازی خیلی بزرگی قرار نیست واسش بیاد.:biggrin1:

اگه قبلا ps2 نداشته که چه احتیاجی به بازی جدید داره. ps2 دست کم 20 تا 30 بازی درجه یک داره که حد اقل 2 سال میبردش.
ولی اگه قبلا این بازیها رو مثلا توی کلوپ بازی کرده دیگه به نظر من ps2 خریدن زیاد حال نمیده چون دیگه بازی خیلی بزرگی قرار نیست واسش بیاد.:biggrin1:
هنوز بازیهای بزرگی هستند نه خیلی زیاد ولی واسه امسال بنظرم کافی باشه :

Yakuza 2
Total Overdose 2
Mercenries 2
Star wars :The Force Unleashed
Tomb Rider:Underworld
Call of dutty: world at War
Spiderman: Web of Shadow
Sonic : Unleased
Alone in the Dark

این بازیها بهترین بازیهایی اند که برای امسال عرضه میشند

من هم بعد از غم از دست دادن ايكس باكس 360 فعلا به جمع ps2 دارها پيوستم ، اگه ميشه بگيد كه بهترين بازيهاي اين كنسول چيه و اگر هم قديمي شده و در بازار نيست ميشه از كجا تهيه كرد مثل متال گير 2 يا متال گير 3

من هم بعد از غم از دست دادن ايكس باكس 360 فعلا به جمع ps2 دارها پيوستم ، اگه ميشه بگيد كه بهترين بازيهاي اين كنسول چيه و اگر هم قديمي شده و در بازار نيست ميشه از كجا تهيه كرد مثل متال گير 2 يا متال گير 3
سلام
ps2 بازی خوب خیلی زیاد داره :

God of War 1,2
Shadow of the Colossus
Onimasha 1,2,3,4
Final Fantsy 10,12
Gta : San Anders
Tekeen 4,5
Black
Call of Dutty 1,2,3
Mercenaries
Tony Havk: Project 8
Okami

متالگیر 2و3 هم تو بازار زیاده بگردی گیرت میاد:love:موفق باشید:love:

سلام دوستان ببخشيد من چند روزي هست يك ps2 خريدم بعد بعضي بازي ها منولاش رنگي هست ولي وقتي وارد بازي ميشم سياه سفيد ميشه ميخواستم ببينم براي چي اين اتفاق مي افته؟؟ بعد اگه راه حلش رو هم بهم بگيد ممنون ميشم..مرسي

سلام
من یه
ps2 بتازگی خریدم که از این سری جدیداست که آداپتور اینا نداره.
آقا این لنزش موقع خوندن بازی صدا میده این طبیعیه یا نه؟
مثلا وقتی بازی زو میزارم و روشن میکنم اولش لنزش یه صدا میده و موقع لود کردن بازی هم همینطور و موقع خاموش کردن هم یه صدایی میده..
به نظر شما این مشکل داره یا طبیعیه؟
فعلنم بازی هارو خیلی سریع لود و اجرا میکنه... من بازیه اویل 4 رو هم خیلی راحت اجراش می کنم...
یارو مغازه داره گفت تا یه هفته اگه مشکلی واست پیش اومد بگو واست عوض کنم به نظر شما ایم مشکله یا نه؟
واسه شما ها اونایی که اسلیم دارن هم لنزشون صدا میده؟
آهان یه سواله دیگه این
fifa 08 چرا یه کم کند به نظر میرسه؟ کند نیست بازی ها ولی انگار حرکت بازیکنا زیاد طبیعی نیست واسه شما هم همینطوره؟

سلام دوستان ببخشيد من چند روزي هست يك ps2 خريدم بعد بعضي بازي ها منولاش رنگي هست ولي وقتي وارد بازي ميشم سياه سفيد ميشه ميخواستم ببينم براي چي اين اتفاق مي افته؟؟ بعد اگه راه حلش رو هم بهم بگيد ممنون ميشم..مرسي
سلام
دوست عزيز منولاش چيه ؟
اگه بازي ها سياه سغيده احتمالا يا بازي به ريجن دستگاه نميخوره
يا احتمال خييييليييييي بيشتر تلويزيونت زيادي قديميه
سلام
من یه ps2 بتازگی خریدم که از این سری جدیداست که آداپتور اینا نداره.
آقا این لنزش موقع خوندن بازی صدا میده این طبیعیه یا نه؟
مثلا وقتی بازی زو میزارم و روشن میکنم اولش لنزش یه صدا میده و موقع لود کردن بازی هم همینطور و موقع خاموش کردن هم یه صدایی میده..
به نظر شما این مشکل داره یا طبیعیه؟
فعلنم بازی هارو خیلی سریع لود و اجرا میکنه... من بازیه اویل 4 رو هم خیلی راحت اجراش می کنم...
یارو مغازه داره گفت تا یه هفته اگه مشکلی واست پیش اومد بگو واست عوض کنم به نظر شما ایم مشکله یا نه؟
واسه شما ها اونایی که اسلیم دارن هم لنزشون صدا میده؟
آهان یه سواله دیگه این fifa 08 چرا یه کم کند به نظر میرسه؟ کند نیست بازی ها ولی انگار حرکت بازیکنا زیاد طبیعی نیست واسه شما هم همینطوره؟
دوست عزيز دستگاه مشگل نداره صدا طبيعيه
كلا پي اس 2 زياد صدا ميده منم اولا برا همين بردم پيش فروشنده ولي بعد ضايعم كرد ...
بازي فيفا هم كلا زياد جالب نيس
اون هم كم بودن فرم ريت هست كه تو بعضي بازي ها ممكنه باشه كه ربطي به دستگاه نداره
البته چنين بازي هايي هم خيلي كم هستند
من كه اصلا تو فيفا حس نميكنم سرعتش كمه
ولي اگه اگه با پرو اولوشن مفايسه بشه كمتر از اونه
كلا مشگل نداره
بعد اين چجوري اداپتور نداره ؟
پس برق از كجا مياره ؟ :confused:
نكنه يه توربين بادي توشه !:biggrin1::-"
مباركت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن