هرسوالی درمورد Ps2

سلام من تو سایت youtube خیلی وقت پیش دمو های final fantsy x-2 رو دیدم:love:
بله توی سایت YouTube هستند. ولی معنیش این نیست که اونها از روی DVD بازی دموها رو در اوردند. اونها این دموها رو خریداری میکنند و با اجازه خود شرکت سازنده روی اینترنت به اشتراک میگذارند.:biggrin1:

اکثر بازیها چنین امکانی رو ندارند که بشه دموهاشون رو از روی dvd توی کامپیوتر دید.مخصوصا این بازیهای کپکام و اسکوار.
البته بعضی از بازیها که پسوند ویدئو هاشون bik یا pss باشه رو با دانلود یه برنامه کوچیک میشه دید.:biggrin1:

ممنون من هم می خوام دمو های NFS رو ببینم که BIN هستند میشه لینک نرم افزار رو قرار بدید من چطوری می تونم پستام رو ویرایش کنم ؟ پست بالاییم پر از غلط بود

ممنون من هم می خوام دمو های NFS رو ببینم که BIN هستند میشه لینک نرم افزار رو قرار بدید من چطوری می تونم پستام رو ویرایش کنم ؟ پست بالاییم پر از غلط بود
سلام دوست عزیز
واسه ویرایش پست اگه یه مدت بگذره نمیشه ویرایش کرد ولی اگه همونجا رو همون پست رو ویراش پست که فعاله کلیک کنی میشه ویرایش کرد :love:

يك سوال از شما هايي كه PAL داريد:آيا بازي هايي كه ntsc/uc هستند را راحت اجرا مي كنيد(رنگي)
من ntsc/j دارم مي خواستم بدونم اگه كابل ntsc to pal بگيرم مي توانم بازي هاي ntsc/uc و DVD
ها را رنگي اجرا كنم؟
چون اكپر dvd ها روش سياه وسفيد مياد همچنين بازي هاي ntsc/uc كه اكپر بازي هاي من مال اين ريجن است
:confused:

سلام دوستان.
من بالاخره يه PS2 خريدم. :cheesygri
فقط يه سوالي بچه ها: دستگاه رو كه به تلويزيون وصل كرديم و امتحانش كرديم، منوهاي دستگاه و زبان بازي هاي اون آلماني بود و من گزينه اي براي تغيير زبان پيدا نكردم! (البته من صد در صد در زمينه PS2 مبتديم).
ميشه اينو عوض كرد به انگليسي ديگه نه؟! تو رو خدا نگيد نه ها! من سكته مي كنم!!:((

سلام دوستان.
من بالاخره يه PS2 خريدم. :cheesygri
فقط يه سوالي بچه ها: دستگاه رو كه به تلويزيون وصل كرديم و امتحانش كرديم، منوهاي دستگاه و زبان بازي هاي اون آلماني بود و من گزينه اي براي تغيير زبان پيدا نكردم! (البته من صد در صد در زمينه PS2 مبتديم).
ميشه اينو عوض كرد به انگليسي ديگه نه؟! تو رو خدا نگيد نه ها! من سكته مي كنم!!:((
شما ps2 رو بدون سی دی روشن کن بعد تو منو روی گزینه دوم وارد شو بعد صفحه ی دیگه ای میاد شما کافیه فلش بالا رو بزنی و بعد ضربدر رو فشار بده حالا میتونی زبان کنسول رو با جهت چپ و راست انتخاب کنی و به زبان دلخواه تغییر بدی:love:

میشه قیمت ps2 رو بهم بگید.کسی قیمت داره؟
در ضمن کجا واسه خریدش بهتره؟
ودر ضمن اگه دست دوم گیرم اومد بخرم یا فقط نو خوبه؟
ممنون میشم جواب بدید.
ایا ps2 بازی های ps1 رو هم اجرا میکنه؟
در ضمن با کپچر به مانیتور وصلش کنم بهتره یا vga box؟
نظرتون چیه؟

سلام
1.الان تو بازار قیمت 130-140 هزار تومنه
2.ps2 خوب و بد نداره همش در یک سطحه اگه مدل کوچیک بگیری بهتره
3.دست دوم ممکن واست مشکلاتی ایجاد کنه پس فقط نو بخر
4.بله ps2 بازیهای ps1 رو هم اجرا میکنه
5.اطلاعی ندارم

دوست عزیز اگه میخوای ps2 بخری پیشنهاد میکنم حتما تهیه کن پشیمون نمیشی:love:

میشه قیمت ps2 رو بهم بگید.کسی قیمت داره؟
در ضمن کجا واسه خریدش بهتره؟
ودر ضمن اگه دست دوم گیرم اومد بخرم یا فقط نو خوبه؟
ممنون میشم جواب بدید.
ایا ps2 بازی های ps1 رو هم اجرا میکنه؟
در ضمن با کپچر به مانیتور وصلش کنم بهتره یا vga box؟
نظرتون چیه؟
دوستمون Tourk که توضیحات رو دادن و در مورد وصل کردن به مانیتور هم اصلا توصیه نمیشه چون با هیچ روشی نمیتونی تصویر مطلوبی داشته باشی.( من خودم همه راه ها رو امتحان کردم) فقط تلوزیون.

سلام
1.الان تو بازار قیمت 130-140 هزار تومنه
2.ps2 خوب و بد نداره همش در یک سطحه اگه مدل کوچیک بگیری بهتره
3.دست دوم ممکن واست مشکلاتی ایجاد کنه پس فقط نو بخر
4.بله ps2 بازیهای ps1 رو هم اجرا میکنه
5.اطلاعی ندارم

دوست عزیز اگه میخوای ps2 بخری پیشنهاد میکنم حتما تهیه کن پشیمون نمیشی:love:
پس 100 ٪ این کارو میکنم.
فقط یه بنده خدایی میگفت قیمتش 120 هست ولی من هرچی گشتم زیر 135 گیر نیاوردم.
به یه سری فروشگاه هم که زنگ میزنی میگن 160 تومنه !قضیه چیه؟

پس 100 ٪ این کارو میکنم.
فقط یه بنده خدایی میگفت قیمتش 120 هست ولی من هرچی گشتم زیر 135 گیر نیاوردم.
به یه سری فروشگاه هم که زنگ میزنی میگن 160 تومنه !قضیه چیه؟
بعضی ها میخوان از کسایی که اطلاعی از قیمت ندارن سو استفاده کنند واسه همین قیمت ها رو بالا میگن:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or