هرسوالی درمورد Ps2

آقا من تلویزیونمو عوض کردم, این یکی بازیهای ژاپنی ps2 رو سیاه سفید نشون میده!
297.gif
خود تلویزیون خونه هم سیاه سفید نشون میده! البته بازیهای غیر ژاپنی همه رنگی میان.
306.gif

اما بهرحال 99% بازیهای من ژاپنیه!!!
24.gif

کسی میدونه باید چیکار کرد؟
به نظر خودم به ژاپنی نبودن تلویزیون ممکنه ربط داشته باشه نه؟
24.gif
سلام
من هم همین مشکل داشتم فکر کنم ps2 با تلویزیون sony مشکل داره .
تلویزیون ما sony بود.

سلام
من هم همین مشکل داشتم فکر کنم ps2 با تلویزیون sony مشکل داره .
تلویزیون ما sony بود.

خوب چرا؟ کاریش نمیشه کرد؟
نمیشه که واسش به تلویزیون دیگه بخریم!!!
اینی که من دارم هم سونیه, اما اون یکی پاناسونیکه و رو اونم سیاه سفیده!
297.gif

مرسی ولی من فعلا نمیخوام کنسولمو عوض کنم! ps2مو دوست دارم!:cheesygri یکی بگه چیکار کنم این تلویزیونو! مگه میشه هیچ راهی نباشه؟ اینطوری که کلی بهشون باید خسارت می خورده!
باید یه راهی باشه...

سلام
من یک سوال داشتم در رابطه با رایت بازی PS2 :
من یه بازی دانلود کردم که دو تا فایل داره با پسوند MDS-MDF که MDF حجمش حدود 4 گیگ - اینها رو رو دیویدی زدم ولی توی دستگاه که میزارم هیچی نمیشه ؟
میخواستم بدونم رایتش راه و روش خاصی داره ؟

دو سوال سوال:1- مموري برا ps2 چنده؟
2-مال من ntsc-j هست .به هيچ نحوي نميتوان بازي هاي ntsc-uc را رنگي بازي كرد؟(مال من يو سي سيا سفيده)

دوست عزیز خودم پال جلد زرد دارم بازی مزرعه دارو روش می زارم رنگیه ولی ماله دوستم j جلد سیاه است این بازی رو می زارم روش سیاه سفیده !

به نظر من پال ها مشکلی با uc ندارن !!

درود
ببخشید میخواستم بدونم با چه نوع مدل فلش مموری(یو اس بی) میشود با برنامه کدبریکر کار کرد
من مدل کینگ استونگ 1 گیگابایت رو امتحان کردم صفحه اصلی برنامه کدبریکر خیلی یواش یواش میاد اما وقتی فلش مموری رو برمیدارم قشنگ کار میکنه

درود
ببخشید میخواستم بدونم با چه نوع مدل فلش مموری(یو اس بی) میشود با برنامه کدبریکر کار کرد
من مدل کینگ استونگ 1 گیگابایت رو امتحان کردم صفحه اصلی برنامه کدبریکر خیلی یواش یواش میاد اما وقتی فلش مموری رو برمیدارم قشنگ کار میکنه

حالا یواش یواش کار کرد؟
تونستی فایل سیو کپی کنی؟
من با psp امتحان کردم یواشم نمیشه ولی فایلا damageمیشه(بعد از کپی) راحت کپی میشه/:)

مرسی

حالا یواش یواش کار کرد؟
تونستی فایل سیو کپی کنی؟
من با psp امتحان کردم یواشم نمیشه ولی فایلا damageمیشه(بعد از کپی) راحت کپی میشه/:)

مرسی

درود
عزیزم اون یواش یواش کار کردنش بدجوری بغرنجه انگاری گیر میکنه
اصلا یه حالتی است که این فلش مموری نمیسازه

سلام
کسی راجع به این مدلهای جدید ps2 که میگن ساپلای نداره وتغذیه داخل خود دستگاه هستش اطلاعاتی داره ؟اگه کسی کلا راجع به این مدلهای جدید اطلاعات داره بزاره .ممنون میشم.

یه سوال...

سلام من دیروز رفتم بازار یه ps2 با مانیتور سرخود قیمت کردم 300000 تومن میگفت.
میخواستم بدونم قیمتش مناسبه یا نه؟ آخه من تو شهرستانم و از قیمت تهران خبر ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or