هرسوالی درمورد Ps2

ممنونم برادر بزرگتر من امروز رفتم توپخونه قریب به اکثریت گفتند ps2کابل hdmiنداره اونم فقط کامپونت داره فقط از hdmi هایی دارن که دو سرش مثل همه باسه psp slimهم کابل کامپونت با مارک خود پلی استیشن چینی اصل!! گرفتم 14000تومن فقط مشکلی که داره اینکه که وقتی می خوام بازی کنم تصویر سایز4:3 می مونه و بزرگتر هم نمی شه هر کاری کردم نشد راستی این خروجی صوتی نوری به ال سی دی هم می خوره بدون سینمای خانگی که اگه بشه از کابل معمولی دستگاه باسه کامپونت بگیرم و از اون برای صدا بعد دوستان یه بزرگواری بکنند بکند کابل کامپونت برایps2ارزش داره بگیرم یا نه :eek:

اسم این خروجی Optical Cable هستش.داییم برام کابل رو خرید 12 هزار تومن ما سینمای خانگی پاناسونیک هم داریم خیلی چیز خوبیه.

مثلا داخل Call of Duty 3:
اگر یه نفر داره از سمت راست حرف میزنه صداش از بلندگوی راست میاد یا کسی از پشت سمت چپ نارنجک بزنه صداش از بلندگوی پشت سیمت چپ میاد................فوق العاده هستش:love:
اگر میخوای نوره بره هر وقت کابل گرفتی بیاد از تو تنظیمات اپتیکال رو خاموش کن

موفق باشید

ممنونم برادر بزرگتر من امروز رفتم توپخونه قریب به اکثریت گفتند ps2کابل hdmiنداره اونم فقط کامپونت داره فقط از hdmi هایی دارن که دو سرش مثل همه باسه psp slimهم کابل کامپونت با مارک خود پلی استیشن چینی اصل!! گرفتم 14000تومن فقط مشکلی که داره اینکه که وقتی می خوام بازی کنم تصویر سایز4:3 می مونه و بزرگتر هم نمی شه هر کاری کردم نشد راستی این خروجی صوتی نوری به ال سی دی هم می خوره بدون سینمای خانگی که اگه بشه از کابل معمولی دستگاه باسه کامپونت بگیرم و از اون برای صدا بعد دوستان یه بزرگواری بکنند بکند کابل کامپونت برایps2ارزش داره بگیرم یا نه :eek:

خدمت عزیز دل برادر عرض شود که همونطور که گفتم کابل HDMI واسه PS2 بعیده گیر بیاری و اصلا کارایی هم نداره واسه کیفیت تصویر این کنسول.
ولی به نظر من کامپوننت بله! ارزشش رو داره. این کابلهای AV معمولی خیلی محدودیتهای فنی و فیزیکی زیاد دارن و خیلی از استانداردهای نسبتا" جدید رو نمیتونن پشتیبانی کنن (به عنوان مثال به کل تصویر progressive نمیتونه منتقل کنه! حتی 480P ) ولی کامپوننت دستتو باز میکنه. کیفیت بهتری میتونی بگیری.
در مورد سایز تصویر داخل setting هر کدوم از گیم ها باید ببینی پشتیبانی از 16:9 داره یا نه. که ممکنه به صورت wide/normal هم مشخص بشه البته. تو setup خود کنسول هم بهتره حالت واید رو انتحاب کنی.
البته در مورد بعضی گیمها همون رو 3:4 بمونه و خود تلویزیون تصویرو بکشه بهتره!
من مثلا most wanted رو گذاشتم wide حتی یکی از کلمه ها هم رو صفحه خونده نمیشد! و بهتر بود رو همون normal بمونه و خود تلویزیون واید بکنتش! از اون طرف البته در مورد رزیدنت ایول 4 برعکس ، وایدش خیلی باحالتر بود و واقعی تر (البته دلیل فنی داره که به این بحث تاپیک مربوط نمیشه)

در مورد spdif خب از اونجا که تلویزیون 2 تا اسپیکر معمولا بیشتر نداره، فایده ای نداره که ورودی اپتیک داشته باشه. ولی در اکثر LCD ها و کلا" تلویزیونهای جدید خروجی اپتیک وجود داره که احیانا" اگه برادری یا خواهری خواست صدای 5:1 یا حتی 7:1 که به صورت دیجیتال losseless از ورودی HDMI گرفته رو بده رو سیستم صوتی خونگی مشکلی نداشته باشه و داده های بدون افت کیفیت از HDMI دریافت میشه و از خروجی spdif پشت tv میره به سیستم صوتی که توانایی پخش سوراند داره تا برادر یا خواهر مذکور حال کنه واسه خودش :biggrin1:

امروز رفته بودم توپخونه تا قیمت بگیرم . تو یکی از مغازه ها یه مدل پلی 2 دیدم که تا به حال ندیده بودم و مغازه های دیگه هم نداشتن .
مدلش رو رو پکش نوشته بود GMK799 و همچنین روی پکش نوشته بود NEW SLIM . اندازه پکش هم مثل اون یکی مدل ها نبود و پکش دراز بود و زرد رنگ و تصویر دسته بازی هم که رو دستگاه بود یه شکل دیگه بود !!
میخوساتم ببینم این مدل قدیمیه که من تازه دیدم یا جدیده ؟؟؟
کلا اگه در این مورد به من اطلاعات بدید ممنون میشم .
==========
قیمت پلی 2 اسلیم هم بین 148 و 152 تومن بود !!!! ( جالبه همیشه همین قدر بوده یا برا عید گران کردن ؟؟؟ )

خدمت عزیز دل برادر عرض شود که همونطور که گفتم کابل HDMI واسه PS2 بعیده گیر بیاری و اصلا کارایی هم نداره واسه کیفیت تصویر این کنسول.
ولی به نظر من کامپوننت بله! ارزشش رو داره. این کابلهای AV معمولی خیلی محدودیتهای فنی و فیزیکی زیاد دارن و خیلی از استانداردهای نسبتا" جدید رو نمیتونن پشتیبانی کنن (به عنوان مثال به کل تصویر progressive نمیتونه منتقل کنه! حتی 480P ) ولی کامپوننت دستتو باز میکنه. کیفیت بهتری میتونی بگیری.
در مورد سایز تصویر داخل setting هر کدوم از گیم ها باید ببینی پشتیبانی از 16:9 داره یا نه. که ممکنه به صورت wide/normal هم مشخص بشه البته. تو setup خود کنسول هم بهتره حالت واید رو انتحاب کنی.
البته در مورد بعضی گیمها همون رو 3:4 بمونه و خود تلویزیون تصویرو بکشه بهتره!
من مثلا most wanted رو گذاشتم wide حتی یکی از کلمه ها هم رو صفحه خونده نمیشد! و بهتر بود رو همون normal بمونه و خود تلویزیون واید بکنتش! از اون طرف البته در مورد رزیدنت ایول 4 برعکس ، وایدش خیلی باحالتر بود و واقعی تر (البته دلیل فنی داره که به این بحث تاپیک مربوط نمیشه)

در مورد spdif خب از اونجا که تلویزیون 2 تا اسپیکر معمولا بیشتر نداره، فایده ای نداره که ورودی اپتیک داشته باشه. ولی در اکثر LCD ها و کلا" تلویزیونهای جدید خروجی اپتیک وجود داره که احیانا" اگه برادری یا خواهری خواست صدای 5:1 یا حتی 7:1 که به صورت دیجیتال losseless از ورودی HDMI گرفته رو بده رو سیستم صوتی خونگی مشکلی نداشته باشه و داده های بدون افت کیفیت از HDMI دریافت میشه و از خروجی spdif پشت tv میره به سیستم صوتی که توانایی پخش سوراند داره تا برادر یا خواهر مذکور حال کنه واسه خودش :biggrin1:

ممنونم خواهر ااا ببخشید انقدر برادر.خواهر کردی قاطی کردم بابا این یکی می یاد جواب ادمو می ده خیلی حال می ده ها امروز سوالتو می پرسی فرداش میای می بینی بله! بچه ها دست پر اومدن به استقبالت:biggrin1: حالا این باباهای ما می گن ایترنت به چه درد می خوره :cheesygri دست همگی درد نکنه

با سلام
من میخام الون 13 رو که dvd هست به cd تبدیل کنم که چون دستگام فقط cd میاره.آلان یه الون 10 دارم که روی cd رایت شده.اگه کسی میدونه چه جوری این کار شده لطفا به منم بگه.و درخاست دیگم اینه که چه جوری میشه بازی رو دستکاری کرد(فوتبال)مثلا تابلو های تبلیغاتی دور میدون رو عوض کرد.
با تشکر

امروز رفته بودم توپخونه تا قیمت بگیرم . تو یکی از مغازه ها یه مدل پلی 2 دیدم که تا به حال ندیده بودم و مغازه های دیگه هم نداشتن .
مدلش رو رو پکش نوشته بود GMK799 و همچنین روی پکش نوشته بود NEW SLIM . اندازه پکش هم مثل اون یکی مدل ها نبود و پکش دراز بود و زرد رنگ و تصویر دسته بازی هم که رو دستگاه بود یه شکل دیگه بود !!
میخوساتم ببینم این مدل قدیمیه که من تازه دیدم یا جدیده ؟؟؟
کلا اگه در این مورد به من اطلاعات بدید ممنون میشم .
==========
قیمت پلی 2 اسلیم هم بین 148 و 152 تومن بود !!!! ( جالبه همیشه همین قدر بوده یا برا عید گران کردن ؟؟؟ )
دوست من
پاسخهای شما یک به یک میدهم :
  1. پکی که دیدید احتمالا" دراز نبوده بلکه قطرش بیشتر از معمول بوده ( البته اگر آنی باشد که من دیدم و البته جعبه آن مشکی بود ) که این پیک خیلی عالیه و دارای : یک کنسول اسلیم جدید 2008 ... یک دسته بیسیم و یک دسته با سیم معمولی ... یک کارت حافظه 8 مگابایتی ... یک پایه برای کنسول ... یک کیف سفری و یک بازی اورجینال ( فکر کنم ارباب حلقه ها باشد ) میباشد .
  2. جدیده .
  3. قیمت خوبی پیدا کردید ... الان کنسول PS2 Slim حدود 160 هزار تومان و آن پک که در بالا راجع به آن گفتم حدود 201 هزار تومان بود که قبل از عید اول 145 و دومی 195 هزار تومان بود .
امیدوارم موارد مورد استفاره قرار گیرد :love:

دوست من
پاسخهای شما یک به یک میدهم :
  1. پکی که دیدید احتمالا" دراز نبوده بلکه قطرش بیشتر از معمول بوده ( البته اگر آنی باشد که من دیدم و البته جعبه آن مشکی بود ) که این پیک خیلی عالیه و دارای : یک کنسول اسلیم جدید 2008 ... یک دسته بیسیم و یک دسته با سیم معمولی ... یک کارت حافظه 8 مگابایتی ... یک پایه برای کنسول ... یک کیف سفری و یک بازی اورجینال ( فکر کنم ارباب حلقه ها باشد ) میباشد .
  2. جدیده .
  3. قیمت خوبی پیدا کردید ... الان کنسول PS2 Slim حدود 160 هزار تومان و آن پک که در بالا راجع به آن گفتم حدود 201 هزار تومان بود که قبل از عید اول 145 و دومی 195 هزار تومان بود .
امیدوارم موارد مورد استفاره قرار گیرد :love:

خیلی ممنون از شما دوست عزیز
ولی اون پکی که من دیدم قطرش بیشتر نبود اتفاقا کمتر هم بود ( از پک های معمول اسلیم ) و رنگش زرد بود و روش تصویر Ps2 ( که البته زیاد من د قیق ندیدم ) و دسته بود که همونطور که گفتم دسته با دسته های معمول کنسول فرق داشت و تقریبا یه فرم دیگه بود .
ولی نمیدونم شاید همونی باهش که شما میگین ولی همه جا نداشتن تو پاساژ لباف طبقه دوم یه مغازه به نام کویتی فقط داشت . :-":-"
البته روی پک یه لیست هم بود ( 10 کلمه روش نوشته شده بود ) که حالا نمیدونم چی بود اگه اسم بازی ها بود معروف نبودن :confused::confused::confused:

یکی از دوستان ما از جشنواره سونی یدونه PS2 دادن بهش (ای شانسو میبینی؟!!!) منتها دستگاه اوریجیناله خب!
تهران کجا باید ببره براش مودچیپ بزنن کپی خور بشه؟ هم مطمئن باشه و هم قیمت مناسب بگیره.
دستگاه از مدل PAL SCPH-77004 هست. مشکی!

1سوال فنی هم بپرسم. اینا با 75004 چه فرقی داره مثلا؟

ممنونم

سلام یک سوال من کال آف 1 و 2 را بازی کردم روی PC میخواستم بدونم کال آف BIG RED ONE فرق داره؟؟؟؟با 2 معمولی آخه 2 تو برف بود این که من اسکریسن شات هاش را دیدم توی خشکی؟؟؟درسته؟؟؟

آقا من تلویزیونمو عوض کردم, این یکی بازیهای ژاپنی ps2 رو سیاه سفید نشون میده!
297.gif
خود تلویزیون خونه هم سیاه سفید نشون میده! البته بازیهای غیر ژاپنی همه رنگی میان.
306.gif

اما بهرحال 99% بازیهای من ژاپنیه!!!
24.gif

کسی میدونه باید چیکار کرد؟
به نظر خودم به ژاپنی نبودن تلویزیون ممکنه ربط داشته باشه نه؟
24.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or