کسی جواب نمیده؟قیمت PS2 Network Adaptor چنده؟
واسه بازی online حتما باید بازی ارجینال داشته باشیم؟
سلام دوستان
من میخواستم حرفه ای ها تفاوتهای ps2 بزرگ و ps2 کوچک رو برای من توضیح بدن
آخه یک ps2 بزرگ با دو تا دسته و یک مموری و صد تا بازی گیرم اومده 130 هزار تومن میخوام ببینم می ارزه و کلا میخواستم اشکالات ps2 بزرگ نسبت به کوچیک رو بدونم
قیمت PS2 Network Adaptor چنده؟
واسه بازی online حتما باید بازی ارجینال داشته باشیم؟
ولی فعلا بعد از کامپیوتر بهترین سیستم آنلاینو برای ما ps2 داره!چون روی 360 که سریع بن میشی ،ps3 هم که بازیاشو اورجینال باید بخری،میمونه ps2 که من تجربشو دارم همین تابستون بازی می کردم بعضی سروراشم خیلی فعاله مثل pes وdelta force و splintercell و socom و mgs و...سلام، آداپتور شبکه PS2 بخاطر دست دوم بودن فکر نمی کنم قیمت ثابتی داشته باشه و در بازار هم براحتی پیدا نمیشه.
در مورد ارجینال بودن بازی، همین طوره، باید دیسک ارجینال رو حتما داشته باشید اما روشی وجود داره که از بازی های کپی هم بشه استفاده کرد که کمی دردسر داره. کلا به نظر من آنلاین بازی کردن با این کنسول با توجه به دردسر هایی که داره خیلی عملی نیست و ارزش هزینه کردن رو نداره.
حدودا چنده؟سلام، آداپتور شبکه PS2 بخاطر دست دوم بودن فکر نمی کنم قیمت ثابتی داشته باشه و در بازار هم براحتی پیدا نمیشه.
چه روشی؟اما روشی وجود داره که از بازی های کپی هم بشه استفاده کرد که کمی دردسر داره. کلا به نظر من آنلاین بازی کردن با این کنسول با توجه به دردسر هایی که داره خیلی عملی نیست و ارزش هزینه کردن رو نداره.
من هم به همین خاطر میخوام با ps2 بازی کنم اخه 360 من بن شدهولی فعلا بعد از کامپیوتر بهترین سیستم آنلاینو برای ما ps2 داره!چون روی 360 که سریع بن میشی ،ps3 هم که بازیاشو اورجینال باید بخری،میمونه ps2 که من تجربشو دارم همین تابستون بازی می کردم بعضی سروراشم خیلی فعاله مثل pes وdelta force و splintercell و socom و mgs و...
حدودا چنده؟
چه روشی؟
من هم به همین خاطر میخوام با ps2 بازی کنم اخه 360 من بن شده
دوستان کسی میدونه کابل کامپوننت واسه ps2 کجا هست؟؟ کسی داره؟؟