هرسوالی درمورد Ps2

من هر کاری می کنم نمی تونم بازی های ps1 رو ps2 اجرا کنم وقتی میذارم تو دستگاه صفحه همین جوری سیاه می مونه ps2 هم قدیمیه مال 6 7 سال پیش

سلام دوستان
من میخواستم حرفه ای ها تفاوتهای ps2 بزرگ و ps2 کوچک رو برای من توضیح بدن
آخه یک ps2 بزرگ با دو تا دسته و یک مموری و صد تا بازی گیرم اومده 130 هزار تومن میخوام ببینم می ارزه و کلا میخواستم اشکالات ps2 بزرگ نسبت به کوچیک رو بدونم

سلام دوستان
من میخواستم حرفه ای ها تفاوتهای ps2 بزرگ و ps2 کوچک رو برای من توضیح بدن
آخه یک ps2 بزرگ با دو تا دسته و یک مموری و صد تا بازی گیرم اومده 130 هزار تومن میخوام ببینم می ارزه و کلا میخواستم اشکالات ps2 بزرگ نسبت به کوچیک رو بدونم

دوست عزیز از نظر عملکرد تفاوت خاصی بین مدل بزرگ و Slim (کوچک) وجود نداره اما در مدل کوچک این کنسول بروز رسانی سخت افزاری انجام شده و کمی Update تره.

از تفاوت هایی که میشه اشاره کرد :

در مدل بزرگ امکان اتصال هارد درایو وجود داره که در مدل Slim این امکان به صورت مستقیم وجود نداره و دیگه اینکه برای اتصال به شبکه در مدل بزرگ نیاز به آداپتور شبکه هست ولی در مدل Slim به صورت On Board تعبیه شده.

قیمت PS2 Network Adaptor چنده؟
واسه بازی online حتما باید بازی ارجینال داشته باشیم؟

سلام، آداپتور شبکه PS2 بخاطر دست دوم بودن فکر نمی کنم قیمت ثابتی داشته باشه و در بازار هم براحتی پیدا نمیشه.

در مورد ارجینال بودن بازی، همین طوره، باید دیسک ارجینال رو حتما داشته باشید اما روشی وجود داره که از بازی های کپی هم بشه استفاده کرد که کمی دردسر داره. کلا به نظر من آنلاین بازی کردن با این کنسول با توجه به دردسر هایی که داره خیلی عملی نیست و ارزش هزینه کردن رو نداره.

آخرین ویرایش:
سلام، آداپتور شبکه PS2 بخاطر دست دوم بودن فکر نمی کنم قیمت ثابتی داشته باشه و در بازار هم براحتی پیدا نمیشه.

در مورد ارجینال بودن بازی، همین طوره، باید دیسک ارجینال رو حتما داشته باشید اما روشی وجود داره که از بازی های کپی هم بشه استفاده کرد که کمی دردسر داره. کلا به نظر من آنلاین بازی کردن با این کنسول با توجه به دردسر هایی که داره خیلی عملی نیست و ارزش هزینه کردن رو نداره.
ولی فعلا بعد از کامپیوتر بهترین سیستم آنلاینو برای ما ps2 داره!چون روی 360 که سریع بن میشی ،ps3 هم که بازیاشو اورجینال باید بخری،میمونه ps2 که من تجربشو دارم همین تابستون بازی می کردم بعضی سروراشم خیلی فعاله مثل pes وdelta force و splintercell و socom و mgs و...

حدودا چنده؟
اما روشی وجود داره که از بازی های کپی هم بشه استفاده کرد که کمی دردسر داره. کلا به نظر من آنلاین بازی کردن با این کنسول با توجه به دردسر هایی که داره خیلی عملی نیست و ارزش هزینه کردن رو نداره.
چه روشی؟
ولی فعلا بعد از کامپیوتر بهترین سیستم آنلاینو برای ما ps2 داره!چون روی 360 که سریع بن میشی ،ps3 هم که بازیاشو اورجینال باید بخری،میمونه ps2 که من تجربشو دارم همین تابستون بازی می کردم بعضی سروراشم خیلی فعاله مثل pes وdelta force و splintercell و socom و mgs و...
من هم به همین خاطر میخوام با ps2 بازی کنم اخه 360 من بن شده:((

حدودا چنده؟

چه روشی؟

من هم به همین خاطر میخوام با ps2 بازی کنم اخه 360 من بن شده:((

درباره قیمت زیاد مطمئن نیستم ولی باید حدود 30 الی 40 هزار تومان بوده باشه.

به صورت خلاصه در مورد روشی که اشاره شد مربوط به گذشتن از چک کردن دیسک برای ارجینال بودنه که DNAS نام داره برای عبور از این باید حتما دیسک ارجینال رو داشته باشید در غیر اینصورت باید از بازی مورد نظر یک Image بروی هارد تهیه کنید و توسط نرم افزاری مخصوص سورس مورد نظر رو پچ کنید که البته سریال مخصوص بازی رو باید قبلش از سایت مربوطه دریافت کنید و بعد بازی رو مجددا روی DVD رایت کنید تا بتونید از DNAS عبور کنید. در مورد این مطلب در پست های قبلی پرداخته شده که در اینجا می تونید ببینید، البته این روش همیشه هم جواب نمیده و کلا دردسر داره.

آخرین ویرایش:
من میخوام کنسوا تکونی کنم!!!
من میخوام PS2 را به یک تی وی قدیمی رنگی پارس وصل کنم اما بازی های ان تی اس سی سیاه و سفید چی کار کنم چه کار هایی میتونم بکنم؟
برای بازی رو مانیتور چی؟
کیفیت خوبه؟
من مانیتورم تخم مرغی هست اما HD ساپورت.یعنی رزولیشن 1280 1240
کمک؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or