هرسوالی درمورد Ps2

بچه ها شما جایی رو میشناسید من بتونم فینال فانتزی 2-10 مخصوصا فینال فانتزی 9 رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیلی دنباش دارم می گردم

فکر کنم اگه یک پیام خصوصی برای آقا Masood_Matin بزنی و درخواست بدی ، فکر کنم لینک مستقیم بدتت دوست عزیز ! :love:

Devil_May_Cry__Dante_by_starxade.jpg

سلام
من تو Save بازی God of War I مشکل دارم، ارور سیو کردن میده! چه کنم؟ ضمناً DVD با زیرنویس فارسی دارم.
دوست عزیز ! :love:
فکر نکنم مشکل از DVD بازی باشه ! احتمالا مموری ات خراب شده مثل مموری من ، برای این که ارور سیو نده باید مموری کامل جا بزنی و بعد خیلی کم اون رو بکشی بیرون ! حالا سیو کن ! جوابش رو به من بده !

آیا از مموری کارت اصلی سونی استفاده می کنید به خاطر اینکه مموری های غیر اصلی در Read و Write ممکنه خوب عمل نکنند و احتمال سوختن مموری هم زیاد هست. ضمنا دقت کنید گرد و غبار وارد مموری و یا Magic Gate نشده باشد.

DIGITAL Dreams جان.باید بهت نمره 20 داد هر کی یه سوال کوچیک میکنه تو ده خط جوابشو میدیو این جای تحصین داره;)
---------------------------------------------------
حالا یک سوال داشتم ازت آیا میشه با سونی2 از روی تلویزیون با سی دی خام چیزی رو ضبط کرد؟

دوست عزیز ! :love:
فکر نکنم مشکل از DVD بازی باشه ! احتمالا مموری ات خراب شده مثل مموری من ، برای این که ارور سیو نده باید مموری کامل جا بزنی و بعد خیلی کم اون رو بکشی بیرون ! حالا سیو کن ! جوابش رو به من بده !

---------------------------------------
ممنون از راهنماییتون، ولی مموری من هم اصله و هم سالمه، تو هیچ بازی دیگه ای هم ارور نمیده، فقط این یکی اینجوریه! نمیدونم چه کنم.

مموري من بعضي وقتا كه پره چيزي نشون نميده گير ميكنه
احتمالا" سیو بازی Winning Eleven 11 روی مموری دارید چون این بازی باعث هنگ کردن Reading مموری می شود.
از نرم افزارهایی مانند Game Shark , Code Breaker > قسمت Manage Memory استفاده کنید.

DIGITAL Dreams جان.باید بهت نمره 20 داد هر کی یه سوال کوچیک میکنه تو ده خط جوابشو میدیو این جای تحصین داره;)
---------------------------------------------------
حالا یک سوال داشتم ازت آیا میشه با سونی2 از روی تلویزیون با سی دی خام چیزی رو ضبط کرد؟

سلام و ممنون، در مورد سوالتون باید عرض کنم چنین امکانی وجود نداره، بخاطر اینکه اولا درایو کنسول PS2 صرفا یک DVD-ROM هست و نه یک DVD-RW و یا CD-RW و دیگه اینکه برای این منظور علاوه بر رایتر بودن درایو مذکور به یک TV Tuner داخلی و همین طور هارد درایو نیاز داریم که این کنسول فاقد این موارد می باشد. موفق باشید

یک سوا شما nba2k8 را پیشنهاد میکنید یا nba 08
من از فیفا 08 اصلا خوشم نیمد فکرکنم nba 08 هم همینطوری باشه؟
به نظر من فوتبال و بسکتبال را نمیشه با هم مقایسه کرد :confused:
حالا تو بگو گوشت رو بیشتر دوست داری یا چشمت را؟:confused:

به نظر من فوتبال و بسکتبال را نمیشه با هم مقایسه کرد :confused:
حالا تو بگو گوشت رو بیشتر دوست داری یا چشمت را؟:confused:
درست اما وقتی فوتبال ea با این همه کوری خوندن این بشه ادم باید به همه چیز ea شک کنه حالا سوال من جمبه ی پرسشی داشت جالا nba08 یا nba2k8 عکس های 2k8 را که دیدم افتضاح بود 2k7 خیلی بهتره
نظر تو چیه؟

درست اما وقتی فوتبال ea با این همه کوری خوندن این بشه ادم باید به همه چیز ea شک کنه حالا سوال من جمبه ی پرسشی داشت جالا nba08 یا nba2k8 عکس های 2k8 را که دیدم افتضاح بود 2k7 خیلی بهتره
نظر تو چیه؟
دروغ چرا؟ راستش من هیچ کدوم رو بازی نکردم ولی شنیدم که NBA08 با حالتره حالا خودت میدونی.

به نظر من شرکت EA مخصوصا در بخش EA Sport بیش از حد تجاری شده و طبق عادت این شرکت یعنی هر بازی برای تمامی پلتفرم ها باعث شده که FIFA08 زیاد جالب در نیاد مخصوصا در کنسول PS2 البته این نکته رو نباید فراموش کرد که ارائه عنواین جدید از سری EA Sport در کنسول های نسل قبل بیشتر بخاطر پرطرفدار بودن بخش Online این بازیهاست که ویژگی خودش رو داره و هرچقدر هم که بازی خوب نباشه چون طرف مقابل کنسول نیست! جذاب خواهد بود. موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or