هرسوالی درمورد Ps2

من میخوام کنسوا تکونی کنم!!!
من میخوام PS2 را به یک تی وی قدیمی رنگی پارس وصل کنم اما بازی های ان تی اس سی سیاه و سفید چی کار کنم چه کار هایی میتونم بکنم؟
برای بازی رو مانیتور چی؟
کیفیت خوبه؟
من مانیتورم تخم مرغی هست اما HD ساپورت.یعنی رزولیشن 1280 1240
کمک؟
مانیتور را که توصیه میکنم کلا بی خیال شو چون یه پولی خرج میکنی اخرشم دلچسب نیست و در مورد تلوزیون هم قبل از اینکه وارد حالت ویدیو بشی سیستم تلوزیون را از pal به NTSC تغییر بده( برای این کار یه دکمه همون وسط های کنترل هست) بعد وقتی وارد بازی بشی رنگیه.

TV ما مولتی سیستم نیست؟
ضمنا کنترلش هم قیمی و چیزی به عنوان NTSC و..... ندارد:mad:

دوست عزیز برای اجرای بازی های NTSC بر روی تلویزیون فاقد سیستم مولتی کولور باید تبدیل های رتگی بگیری که واسه PS2 یه 2 تا 6 هزاری هست اما با این تبدیل شاهد افت کیفیت محسوس رنگ بازی ها می باشید.

سلام
دوستان یکی از اقوام ما PS2 گرفته و میخواد بدونه که میشه با اون هم اهنگ گوش بده و هم فیلم سی دی و دی وی دی نگاه کنه
لطفا تمام برنامه هایی که نیازه را معرفی کنید و کلا ایا این کار شدنی هست ؟

و سوال دیگر اینکه ایا کابل شبکه پی اس 2 در ایران یافت میشه که ما با فامیلمون دو دستگاه رو شبکه کنیم و قیمت اون چنده ؟
و یا اینکه از تبدیل دسته استفاده کنیم بهتره و قیمت اون میگن 10 هزار تومن هست ؟
کدوم روش بهتر هست برای بازی با بیش از 2 نفر

سلام.
یه سوال داشتم اگه میشه خیلی سریع جواب بدید.
وقتی یه بازی مثل most wanted (حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه) بازی میکنید.صفحه بازی نصف میشه.
میشه کاری کرد که بازی رو روی 2 تا tv بازی کرد؟
مثل همون شبکه کردن. میشه با یه دستگاه کاری کرد که بازی رو 2 تا tv باشه.و دیگه صفحه بازی 2 تا نشه؟
ممنون.

سلام
کابل کامپوننت برای ps2 تو اصفهان چنده؟تو اصفهان هست؟
سلام دوست عزیز نمیدونم هست یا نه اما قیمتش تو بازار 7تا15 هزار هستش.
سلام.
یه سوال داشتم اگه میشه خیلی سریع جواب بدید.
وقتی یه بازی مثل most wanted (حالا نمیدونم درست نوشتم یا نه) بازی میکنید.صفحه بازی نصف میشه.
میشه کاری کرد که بازی رو روی 2 تا tv بازی کرد؟
مثل همون شبکه کردن. میشه با یه دستگاه کاری کرد که بازی رو 2 تا tv باشه.و دیگه صفحه بازی 2 تا نشه؟
ممنون.
من چندین بار موست وانتد رو بازی کردم اما صفحه نصف نشده نمیدونم جریان چیه اما رو 2 تا تلویزیون باید کابل رابط داشته باشی
و سوال دیگر اینکه ایا کابل شبکه پی اس 2 در ایران یافت میشه که ما با فامیلمون دو دستگاه رو شبکه کنیم و قیمت اون چنده ؟
و یا اینکه از تبدیل دسته استفاده کنیم بهتره و قیمت اون میگن 10 هزار تومن هست ؟
کدوم روش بهتر هست برای بازی با بیش از 2 نفر
1.بله یافت میشه و هم میشه به صورت لن بازی کرد قیمتش 7 تا 15 تومن هستش
2.منظورت دسته ی چیه؟؟یعنی از دسته پلی 1 استفاده میکنی؟؟؟
3.روش خریدن تبدیل دسته ها تا مرز 8 نفر البته با 8 دسته فروشگاه پیکسل در تهران درون سایتش این محصول رو دارهwww.pixel385.com(چهارتایی البته من ...س ام اس پلیر میشه نگاه کرد VCD رو موفق باشید

منظورم اینه که وقتی 2 نفره بازی میکنی و با هم مسابقه میدیم. صفحه tv به دو قسمت تبدیل میشه.که بایدم این طوری باشه .
اما من میخوام بدونم که راهی هست وقتی 2 نفره بازی با یک دستگاه بازی رو اجرا کنیم طوری که رو 2 تا tv باشه.
یعنی یه کاری مثل شبکه کردن منظورم هست.که پلیر 1 رو یه tv و پلیر 2 رو یه tv دیگه با هم مسابقه بدن.
یا حتما به 2 تا کنسول احتیاج هست؟
کلا میشه؟

منظورم اینه که وقتی 2 نفره بازی میکنی و با هم مسابقه میدیم. صفحه tv به دو قسمت تبدیل میشه.که بایدم این طوری باشه .
اما من میخوام بدونم که راهی هست وقتی 2 نفره بازی با یک دستگاه بازی رو اجرا کنیم طوری که رو 2 تا tv باشه.
یعنی یه کاری مثل شبکه کردن منظورم هست.که پلیر 1 رو یه tv و پلیر 2 رو یه tv دیگه با هم مسابقه بدن.
یا حتما به 2 تا کنسول احتیاج هست؟
کلا میشه؟
برای شبکه کردن باید 2 تی وی باشه..اما برای اینکه بدون شبکه هر کی تلویزیون خودش نمیدونم!!!اگر این امکان باشه حتما باید در Option بازی باشه آخه اگر 2 تا تی وی باشه سیستم تی وی یا هر دستگاه دیگری نمیتونه برنامه بریزه که روی چند تی وی چه چیزی اجرا بشه و حتما باید از طرف کنسول باشه اما باز مطمئن نیستم آخه همچین کاری رو تا حالا نکردم.اگر دوستان اطلاعی دارند بگن.
چطوری با code breaker میشه vcd دید؟
من با sms player اجرا کردم موقعی که خریدم مستقیم خریدمش اما کد بریکر یکی از دوستان می گفت که میشه.

موفق باشید

برای شبکه کردن باید 2 تی وی باشه..اما برای اینکه بدون شبکه هر کی تلویزیون خودش نمیدونم!!!اگر این امکان باشه حتما باید در Option بازی باشه آخه اگر 2 تا تی وی باشه سیستم تی وی یا هر دستگاه دیگری نمیتونه برنامه بریزه که روی چند تی وی چه چیزی اجرا بشه و حتما باید از طرف کنسول باشه اما باز مطمئن نیستم آخه همچین کاری رو تا حالا نکردم.اگر دوستان اطلاعی دارند بگن.
میدونم برای شبکه کردن به 2 تا tv احتیاج هست. به طور کامل میگم شاید منظورم رو بفهمید.
من میخوام با یکی most wanted بازی کنم. وقتی 2 نفره بازی میکنیم صفحه تی وی به 2 قسمت تبدیل میشه.که بایدم این طوری باشه.
مثلا من ماشینم تصویر بالا و رفیقم تصویر پایین هست.
حالا ما میخوایم کاری کنیم که من ماشینم رو یه تی وی باشه و رفیقم رو یه تی وی دیگه .
اما با یک دستگاه ps2 . کابلی هست که بشه از ps2 وقتی به تی وی وصل میکنیم طوری باشه که به 2 تا تیوی وصل بشه.که هر کس جدا تصویر رو تو یه تی وی ببینه؟
یا باید حتما 2 تا دستگاه ps باشه.(مثل game net ) همون شبکه کردن.
اصلا ps شبکه میشه ؟
کابلی هست که بشه 2 تا ps2 رو به هم شبکه کرد؟

سلام دوستان
من دیروز okami را گرفتم بعد از کلی دیدن ...... نمیدونم کجا سیو کنم؟
ضمنا من دیروز mgs 3 subtistance را سه dvd گرفتم:eek: قضیه اس چیه؟
یک سوال دیگه من تو مرحله ی یک تو اون سبزه ها گیر کردم کجا برم؟

سلام به همه دوستان من یه سوالی داشتم یه خروجی پشت پی اس2 هست که مربع شکل هست و از توش نور قرمز یا لیزر بیرون می یاد ببخشین ما بی سوادیما این پورت برای چیه و از اون می شه HDMIگرفت باسه ال سی دی اگه نه پس من با چه کابلی وچه خروجی باسه تصویر پی اس 2 و دستگاه dvdبگیرم اخه اونم از این پورتاداره به اضافه کامپونت از لطف همگی ممنونم لطفا قیمت رو هم بگین

اون SPDIF هست برادر. خروجی صوتی نوری!
بعضی گیمهای جدید که از سیستم صدای سوراند چندگانه (مثلا 5 کاناله) پشتیبانی میکنن باید یا کابل نوری و از اون پورت مورد نظر شما به سیستم صوتی یا رسیور سینمای خانگی وصل بشن تا صدای 4:1 حقیقی بازی رو اجرا کنن و اون پورت هیچ ارتباطی با تصویر نداره.
واسه تصویر اگه همون کابل AV معمولی رو نمی پسندید (که منم نمی پسندم) میتونین از کابلهای کامپوننت مخصوص PS2 تهیه کنین که از نظر قیمت ها مناسبتر از HDMI در میاد. (اصلا از اونجا که PS2 خروجی بالای 480P یا 520P رو ساپورت نمیکنه اصلا فکر نمیکنم نیازی به HDMI باشه و تو بازار هم خیلی بعید میدونم واسه PS2 موجود باشه)
البته اکثر گیمهای PS2 رو صفحه نمایشها بزرگ 40-46 و ... اینچی زیاد حال نمیده! چون بعلت رزولوشن پایین و سایز بزرگ تصویر، تا حد محسوسی کیفیت جزئیات و بافتها از بین میره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or