Hossein_Bahal
کاربر سایت
سلام بر اساتيد
يكي دو ماه پيش يه Ps2 براي دخترم خريدم، بعد از يكي دو روز ديدم براي سيو بازي ها به مموري نياز هست
خلاصه بعد از پرس و جو ، يه مموري 8 مگ خريدم به قيمت ده تومن كه يارو ميگفت اصله( ما كه نفهميديم اصل بود يا نه).
اين مموري رو، اول به اشتباه تو اسلات دو جا زدم، ولي بعد كه فهميدم، گذاشتمش تو اسلات يك.
يادم نيست اول فرمتش كردم يا نه، الان دو تا سيو خراب توشه كه پاك نميشه و همين باعث ميشه كه خيلي از بازي ها رو نشه توش سيو كرد، گمونم چارش اينه كه مموري رو فرمت كنم، سوال اينه كه چجوري؟
نه ميشه اونو تو رم ريدر جا زد و فرمت كرد، نه با خود كنسول دوباره فرمتش كرد.
خلاصه براي فرمت كردن راهي ندارم
تو اينترنت بعضيا گفتن كه با يه سيدي بوت بايد باهاش بوت كنيم و با كمك اون مموري رو فرمت كنيم
اگه از دوستان كسي اين روش رو يا هر روش ديگه اي بلده ممنون ميشم يه راهنمايي بكنه.
ميخواستم بدونم Ps2 مدل ۳۹۰۰۴ (از اون قديمي بزرگا ) Dvd9 رو ساپورت ميكنه ?
راسته كه ميگن قديمياش بهتره؟
اصلا چه فرقي باهم دارن؟
راسته كه ميگن قديمياش بهتره؟
اصلا چه فرقي باهم دارن؟
آقا من با این کوچیکا 4 ساعت بازی کردم گرماش بیشتر نبود بلکه از اولش هم که روشن کردم خنک تر بود فقط مشکل من اینه که از لنزش میترسم تو بازی گاد آف وار 2 بعضی جا ها لودینگ میده مشکلی هست یا طبیعی است ضمنا یارو گفت سی دی رایتی توش نزار لنزش ضعیف میشه درسته ولی اورجینال فیلم و غیر فیلم نداره همه چی بزار توش گفت بازی پی اس وان هم بزار نه که فشار به لنز نمیاره بلکه بهتر هم هست کمتر فشار میاره بعدشم به نظر من کنسول ps2 یا 360 یا ... در حالت عمودی کمتر به لنزش فشار چون جاذبه زیاد روش اثز نداره ولی افقی جاذبه بیشتر به اون فشار میاره برای مثال در ps2 در حالت عمودی در ps2 یک مرحله ای open میشه ولی در حالت افقی دو مرحله ای open میشه.از مزایا مدل Slim یکی بروز تر بودن سخت افزار و کلا بهینه شدن قدرت پروسس و گرافیکه و اینکه در مدل Slim به صورت On board آداپتور شبکه ارائه شده. ضمنا در مورد گرما هم که دوستمون اشاره کردند، در مدل قدیمی چون فضای بیشتری وجود داشت بنابراین از هیت سینک و فن بزرگ استفاده شده بود که در مدل Slim هیت سینک و فن کوچکتر شده بنابراین بهتره بعد از هر 2 الی 3 ساعت بازی حدود 30 تا 45 دقیقه کنسول رو خاموش کنید این نکته برای کنسول های دیگر هم صدق می کنه، به نظر من حتی دوستانی که 360 داشتند و بخاطر Over Heat ارور سه چراغ قرمز رو دریافت کردند رعایت می کردند شاید چنین مشکلی بوجود نمی آمد.
آقا من با این کوچیکا 4 ساعت بازی کردم گرماش بیشتر نبود بلکه از اولش هم که روشن کردم خنک تر بود فقط مشکل من اینه که از لنزش میترسم تو بازی گاد آف وار 2 بعضی جا ها لودینگ میده مشکلی هست یا طبیعی است ضمنا یارو گفت سی دی رایتی توش نزار لنزش ضعیف میشه درسته ولی اورجینال فیلم و غیر فیلم نداره همه چی بزار توش گفت بازی پی اس وان هم بزار نه که فشار به لنز نمیاره بلکه بهتر هم هست کمتر فشار میاره بعدشم به نظر من کنسول ps2 یا 360 یا ... در حالت عمودی کمتر به لنزش فشار چون جاذبه زیاد روش اثز نداره ولی افقی جاذبه بیشتر به اون فشار میاره برای مثال در ps2 در حالت عمودی در ps2 یک مرحله ای open میشه ولی در حالت افقی دو مرحله ای open میشه.
ضمنا مدل کنسول من 77004 است.
ضمنا 360 های 2007 خطر کمتری دارند.
آقا من با این کوچیکا 4 ساعت بازی کردم گرماش بیشتر نبود بلکه از اولش هم که روشن کردم خنک تر بود فقط مشکل من اینه که از لنزش میترسم تو بازی گاد آف وار 2 بعضی جا ها لودینگ میده مشکلی هست یا طبیعی است ضمنا یارو گفت سی دی رایتی توش نزار لنزش ضعیف میشه درسته ولی اورجینال فیلم و غیر فیلم نداره همه چی بزار توش گفت بازی پی اس وان هم بزار نه که فشار به لنز نمیاره بلکه بهتر هم هست کمتر فشار میاره بعدشم به نظر من کنسول ps2 یا 360 یا ... در حالت عمودی کمتر به لنزش فشار چون جاذبه زیاد روش اثز نداره ولی افقی جاذبه بیشتر به اون فشار میاره برای مثال در ps2 در حالت عمودی در ps2 یک مرحله ای open میشه ولی در حالت افقی دو مرحله ای open میشه.
ضمنا مدل کنسول من 77004 است.
ضمنا 360 های 2007 خطر کمتری دارند.
نظرم در رابطه با افقی و عمودی موافقم خوب ممنون از راهنمایی مدل دستگام چه طوره؟سلام، در مورد استفاده از DVD های رایت شده و کپی به طور کلی مشکلی نیست. اما DVD های نامرغوب بهتره استفاده نشه،ضمنا اگر با PS2 فیلم DVD اجرا نکنید بهتره چون درایو این کنسول برای این منظور بهینه نشده، در مورد سی دی های PS1 هم همین طور به خاطر سرعت زیاد درایو برای خواندن سی دی بهتره کمتر استفاده بشه، در مورد گرما، PS2 دارای فن کوچکی است که این فن در زمان روشن شدن دستگاه کار نمیکنه و دقیقا وقتی دمای هیت سینک از یک رنجی خارج میشه، روشن میشه که معمولا بسته به محل قرارگیری کنسول از 30 الی 1.5 ساعت بعد فن روشن میشه. پس نتیجه اینکه کنسول میتونه اون گرما رو به کمک فن تحمل کنه ولی به نظر من اگر می خواهید تا چند سال کنسول بدون مشکل کار کنه وقتی فن بکار می افته حداکثر باید نیم ساعت بعدش کنسول رو خاموش کرد. در مورد افقی و عمودی بودن کنسول ها هم به نظرم به هیچ عنوان تفاوتی نمیکنه و کاملا سلیقه ای می باشد. موفق باشید
نظرم در رابطه با افقی و عمودی موافقم خوب ممنون از راهنمایی مدل دستگام چه طوره؟