قیمت پایه الان 120 _ 125 هستش و توی توپخونه هم براحتی گیر میاد.سلام
من می خوام بدونم که در حال حاضر جدیدترین سری موجود در بازار چیه؟
از کجا بگیرم و قیمتش تقریبا چنده؟
متچکر
من چیز زیادی در مورد مدلهاش نمیدونم ولی مطمئنم که فرقی با هم ندارن.اینطور که فهمیدم مدل های دیگه هم اومدن
SCPH-79000 در جولای 2007
SCPH-90000 در نوامبر 2007 (این فقط در ژاپن فکر کنم اومده)
آقا من تلویزیونمو عوض کردم, این یکی بازیهای ژاپنی ps2 رو سیاه سفید نشون میده!خود تلویزیون خونه هم سیاه سفید نشون میده! البته بازیهای غیر ژاپنی همه رنگی میان.![]()
![]()
اما بهرحال 99% بازیهای من ژاپنیه!!!![]()
کسی میدونه باید چیکار کرد؟
به نظر خودم به ژاپنی نبودن تلویزیون ممکنه ربط داشته باشه نه؟![]()
شما یه ps2 کوچیک بگیر که قیمتشم الان حدود 120 - 130 هستش. مدلش هم مهم نیست و مطمئن باش توی کارایی هیچ فرقی نداره. توی بسته هم یه دونه دسته فابریک هستش. هیچ نکته ای هم لازم نیست رعایت کنی.فقط برو و بخر.( واقعا گفتم)سلام بچه ها، من به زودی یه PS2 می خوام بخرم.
لطفا بهم می گید که چه نکاتی رو باید در خرید PS2 مورد توجه قرار بدیم که سرمون کلاه نره؟ انواع و اقسامش و این که کدومش بهتره؟
(یه چیزی مثل همون تاپیک های راهنمایی خرید در بخش کنسول های جدید).
راستی PS2 توی جعبه اش یه دسته داره یا دو تا (ببخشید اصلا کنسول شناس نیستم)! :blushing:
در ضمن بهترین جا برای خرید هم تا جایی که من می دونم پشت شهرداریه درسته؟
اکثر بازیها چنین امکانی رو ندارند که بشه دموهاشون رو از روی dvd توی کامپیوتر دید.مخصوصا این بازیهای کپکام و اسکوار.من چند وقت پیش از تو خونه مشکی 77004b-CB گرفتم با دسته و مموری 8 شد 190اون ارزون تر ها آداپتوری نیستند (آداپتورش تو کنسوله)یکی میگفت اینا مونتاژه ایرانهولی معمولی چینیش حدود 160 تومن مشکی و 170 نقره ایراستی کسی میدونه چطوری میشه دموی بازی ها رو تو کامپیوتر دید؟(دمو ها تو یه فایل BIN هستند![]()