هرسوالی درمورد Ps2

بچه ها جواب منو بدين:من يك پي اس دو ي ((ان تي اس سي جي)) دارم.نمي دونم مشكل از تلويزيون هست يا از دستگاه اما هر وقت يك بازي ((ان تي اس سي/ يو سي)) توي دستگاه مي ذارم سياه سفيد مياد و براي اكثرdvd ها هم همينجوري است.مي خواستم ببينم اگه كابل ntsc to pal بگيرم مشكلم حله يا نه؟
قيمت كابل هم بگيد ممنون ميشم

با اجازه اساتيد،
تلويزيون شما Multi System نيست و تبديل NTSC به PAL رو براش بگيرين (يه جعبه كوچيكه شكله PS2 هم هست!) درست ميشه.
ضمنا كابل هم نيست چون بايد يه تبديلي انجام بده.

سلام دوستان.امروز رفتم توپخونه دنبال ps2 ولی هرچی گشتم زیر 160 گیر نیاوردم.حتی بعضی ها 180 هم میگفتن.علت هم تابستون اعلام شد!در کل فعلا دست نگه میدارم تا ارزون
بشه.راستی مدل90004 چطوره؟اخه میگفتن چون برقش یک سره هست خوب نیست.
این مدل رو 160 بهم میگفت.(پایین ترین قیمت):((:mad:
حالا من چکار کنم؟
ولی انصافا ما ایرانی ها اخلاق بدی داریم!تا میبینیم یه چیزی خوب میفروشه می خواهیم
دو برابر سود کنیم.اخه این انصافه؟

سلام دوستان.امروز رفتم توپخونه دنبال ps2 ولی هرچی گشتم زیر 160 گیر نیاوردم.حتی بعضی ها 180 هم میگفتن.علت هم تابستون اعلام شد!در کل فعلا دست نگه میدارم تا ارزون
حالا من چکار کنم؟
ولی انصافا ما ایرانی ها اخلاق بدی داریم!تا میبینیم یه چیزی خوب میفروشه می خواهیم
دوست عزیز اگه میتونی صبر کنی تا بعد تابستون قیمت ها میاد پایین در ضمن مدلی بگیر که آداپتور داشته باشه :love:

حالا من چکار کنم؟
همین الان که من دارم این پست رو مینویسم یه بابایی میخواد بفروشه. اینم لینک صفحش. تا تنور داغه بچسبون.:biggrin1:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14846
در ضمن برای خرید ps2 نو هم الان دیگه دیر شده. قیمت ها به شدت رفته بالا.

با اجازه اساتيد،
تلويزيون شما Multi System نيست و تبديل NTSC به PAL رو براش بگيرين (يه جعبه كوچيكه شكله PS2 هم هست!) درست ميشه.

ميشه حدود قيمت رو بگيد؟
اگه سايتي هست كه سفارش بديم بياره هم وجود داشته باشه بگيد.

با اجازه اساتيد،

منظور شما از multi system چيست؟
چون تلويزيون ما چهار سيستم pal,ntsc 4.43,pal 60,secam.

Davil may ma جان.

شما با 360 خود با تلویزیونت مشکلی داری؟؟(یعنی اونم سیاه سفید نشون میده؟؟؟)اگه این طور نباشه اشکال از کابل یا دستگاه شماست.
در ضمن تبلیغ بالای سایت که نوشته فرمان رایانه اونجا یه زنگی بزن یا وست گیم و.....

Davil may ma جان.

شما با 360 خود با تلویزیونت مشکلی داری؟؟(یعنی اونم سیاه سفید نشون میده؟؟؟)اگه این طور نباشه اشکال از کابل یا دستگاه شماست.
در ضمن تبلیغ بالای سایت که نوشته فرمان رایانه اونجا یه زنگی بزن یا وست گیم و.....

من با xbox 360 روي يك تلويزيون ديگه بازي مي كردم(چون ما تا همين چند وقت پيش مشهد زندگي ميكرديم و فقط هر چند وقت يكبار ميومديم بجنورد)اما حالا ديگه بجنورديم و همان تلويزيون احد بوق
حالا نمي دونم چيكار كنم چون من 360 رو فروخته بودم وحالا دوباره مي خوام بخرم(شايدم ps3) اما با اين وضع نمي دونم چيكار كنم چون بازي سياه سفيد اصلا حال نميده:((:((:angry:

تنها راه نجات شما برای بازی کردن روی این تلویزیون یا خرید تلویزیون مولتی سیستم هست یا تبدیل NTSC به PAL که نهایتا 5 هزار تومن هست.(البته شاهد افت وضوح رنگ کمی نیز میشوید)

من xbox گرفته بودم كه به رحمت ايزدي پيوست
حالا هم ميخوام فعلا ps2 بگيرم چون اين دستگاه رو نداشتم ،به خريدش ميرزه يا نه؟
بعدا مايه دار شدم ps3 ميگيرم
اگر امكانش هست بگيد كه چه دستگاهي بگيرم منظورم مدلش هست و اينكه هر بازي روش اجرا بشه و اذيت نكنه
از اين slim ها بگيرم
در ضمن نو بگيرم يا دست دوم
قيمت هم اگه داريد بگيد تا دستم بياد
يك سوال فني ps2 كه ميگيرم از اين كابلهاي 5 ،6 تايي داره كه به Hd تلويزيون وصل بشه چون ميخوام به ال سي دي وصل كنم ، كيفيتش برام همه؟

من xbox گرفته بودم كه به رحمت ايزدي پيوست
حالا هم ميخوام فعلا ps2 بگيرم چون اين دستگاه رو نداشتم ،به خريدش ميرزه يا نه؟
بعدا مايه دار شدم ps3 ميگيرم
اگر امكانش هست بگيد كه چه دستگاهي بگيرم منظورم مدلش هست و اينكه هر بازي روش اجرا بشه و اذيت نكنه
از اين slim ها بگيرم
در ضمن نو بگيرم يا دست دوم
قيمت هم اگه داريد بگيد تا دستم بياد
يك سوال فني ps2 كه ميگيرم از اين كابلهاي 5 ،6 تايي داره كه به Hd تلويزيون وصل بشه چون ميخوام به ال سي دي وصل كنم ، كيفيتش برام همه؟
1 البته که می ارزه. ps2 به نظر خیلی ها بهترین کنسول تاریخ بوده.
2 مدل دستگاهها فرقی توی کاراییشون نداره و هر طوری که بگیری خوبه
3 در ضمن ps2 کپی خور هست و همه بازیها رو اجرا میکنه.
4 حتما حتما نو بگیر و تر جیحا اسلیم.
5 قیمت هم حدود 120 - 130
6 وصل کردن ps2 به تلوزیون HD زیاد تاثیری توی تصویر خروجی نداره. چون کلا رزولیشن خروجی دستگاه پایینه
موفق باشید.

میشه
می بخشید نظرتون راجع به مدل 77004 چیه ؟
خوبه؟
ممنون میشم جوابمو بدید.
میشه این سوال رو هم جواب بدید.در ضمن من یه دست دوم دستم رسیده که احتمالا میگیرمش.میشه بگین دست دوم چه مشکلی داره؟
منظور لنزش یا چیز دیگه ای هستش؟
این که میگم اول مهر خریداری شده.
ممنون.

میشه
میشه این سوال رو هم جواب بدید.در ضمن من یه دست دوم دستم رسیده که احتمالا میگیرمش.میشه بگین دست دوم چه مشکلی داره؟
منظور لنزش یا چیز دیگه ای هستش؟
این که میگم اول مهر خریداری شده.
ممنون.
سلام
از نظر من نو بگیری بهتره چون مطمئنی که سالمه و مشکلی نداره ولی دست دوم ممکنه لنزش ضعیف باشه یا قبلا تعمیر شده باشه که ارزشش رو نداره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or