هرسوالی درمورد Ps2

سلام دوستان عزیز
یکی از فامیلامون عربستان رفته می خوام بهش بگم که برام ps2 بیاره چه مدلی بهتره بگیره
و اینکه اگه از اونجه بگیرم کپی خور شده هست ؟ اگه نیست می تونم خودم اینجا کپی حورش کنم؟
ممنون

سلام دوستان عزیز
یکی از فامیلامون عربستان رفته می خوام بهش بگم که برام ps2 بیاره چه مدلی بهتره بگیره
و اینکه اگه از اونجه بگیرم کپی خور شده هست ؟ اگه نیست می تونم خودم اینجا کپی حورش کنم؟
ممنون

قیمت ps2 تو عربستان از ایران گرون تره

دوستان سلام
من يه ps2 كوچولو دارم كه لنزش خيلي سخت رو ريل جلو عقب ميشه كسي ميدونه چيجوري بايد درستش كنم!!!
اگه مشکلتون اینه که اصلا حرکت نمیکنه یا در میره که میشه درست کرد ولی اگه اون صداییه که موقع جلو عقب رقتن میخوره منم هر چقدر تلاش کردم نتونستم بگیرمش اگه از دوستان کسی بلده بگه ما هم یاد بگیریم

سلام میخواستم بدونم با PS2 میشه online بازی کرد؟؟اگه میشه چجوری!؟
سلام میخواستم بدونم با PS2 میشه online بازی کرد؟؟اگه میشه چجوری!؟

با Ps2 انلاین بازی کنیم!!

غیر از مرحله اول که مربوط به دارنگان Dial up ـه بقیه مراحلو انجام بدین
*مودم ADSL مستقیم با کابل لن(کراس) به PS2 وصل میشه.

من بازی Splinter Cell رو تست کردم .;)

درخواست کمک فوری !!!!

سلام دوستان
من یه مشکل کوچکی دارم!:biggrin1: دستگاه PS2 من سالم بود و داشت عین ساعت کار می کرد اما من یه سی دی فیلم DVD گذاشتم توش و باهاش یه فیلم تماشا کردم حالا وقتی سی دی بازی رو می گذارم توش نمی تونه بخونه :( حالا اگه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشه:cheesygri.

یه بار برای رفیقم این طوری شد برد یه سرویس کرد درست شد.
ببینم موقعی که بازی میندازی دستگاه صدا میده(لنزش)؟
صفحه اول(sony computer entainment)میاد یا نه؟

نه هیچ صدایی نمیده اما صفحه ای که شما می گید رو نشون میده و وقتی دکمه ضربدر رو می زنم memory card رو نشون میده و یه پیغام میده که نمی تونه این فرمت رو بخونه می خوام بدونم کجای دستگاه ایراد پیدا کرده ؟:thinking:

سلام دوستان
من می خوام برنامه رو ps2 اجرا کنم مثل sms player که میشه باهاش divx دید
مشکل اینجاست که ps2 باید mod chip داشته باشه
این مدچیپ چی هست و برای چی استفاده میشه ؟ من الان یه ps2 فت دارم از کجا میتونم بفهمم که مدچیپ داره یا نه؟
ممنون

سلام اقا 1 دونه ps2 برای من از کانادا اوردن که اینجا سی دی های کپی نمیخونه باید چیکار کنم که بخونه و چقدر خرجش میشه وایا میتونم خوم ردیفش کنم یا نه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or