هرسوالی درمورد Ps2

ببخشيد مي خواستم بپرسم كه progressive scan در بازي هاي God of War,Shadow of Colossus براي چه چيزي استفاده اي مي شه و فعال كردنش در كيفيت تصوير چه تاثيري داره؟

و سوال ديگه اينكه كابل Component رو از كجا ميشه براي PS2 گير آورد؟

تا حالا براي شما اتفاق افتاده كه دمو هاي قابل بازي بر روي كنسول هاي بزرگ قديمي اجرا نشه؟
مال من هم همينطوريه و مي خواستم بدونم راه حلي براي اين مشكل وجود داره؟

آخرین ویرایش:
و سوال ديگه اينكه كابل Component رو از كجا ميشه براي PS2 گير آورد؟
من فقط جواب این یه سوالت رو میدونم و میگم. تو توپخونه فراوونه و بیشتر مغازه هاش میتونی گیر بیاری. قیمتش هم بستگی به کیفیت ساختش از 8 تا 13 تومن متغیره.
در ضمن اینم بگم که برای فعال کردن Progressive Scan حتما باید کابل کامپوننت به PS2 وصل باشه و با کامپوزیت جواب نمیده. ;)

من فقط جواب این یه سوالت رو میدونم و میگم. تو توپخونه فراوونه و بیشتر مغازه هاش میتونی گیر بیاری. قیمتش هم بستگی به کیفیت ساختش از 8 تا 13 تومن متغیره.
در ضمن اینم بگم که برای فعال کردن Progressive Scan حتما باید کابل کامپوننت به PS2 وصل باشه و با کامپوزیت جواب نمیده. ;)

مي شه از كابل كامپوننت PS3 براي PS2 هم استفاده كرد؟ كيفيتش هم بلاتره؟

مي شه از كابل كامپوننت PS3 براي PS2 هم استفاده كرد؟ كيفيتش هم بلاتره؟

بله میشه.
اگه منظورت کیفیت تصویره . نه هیچ فرقی نداره.
تنها کاری که کابل کامپوننت انجام میده واسه PS2 اینه که رزولوشن میشه 480i. به همین خاطر کیفیت بهتر میشه اما اینکه فکر کنی کابل PS3 رو بزنی به PS2 کیفیتش از یه کابل کامپوننت دیگه بهتر هست. خیر اینجوری نیست و هیچ فرقی نداره. ;)

بله میشه.
اگه منظورت کیفیت تصویره . نه هیچ فرقی نداره.
تنها کاری که کابل کامپوننت انجام میده واسه PS2 اینه که رزولوشن میشه 480i. به همین خاطر کیفیت بهتر میشه اما اینکه فکر کنی کابل PS3 رو بزنی به PS2 کیفیتش از یه کابل کامپوننت دیگه بهتر هست. خیر اینجوری نیست و هیچ فرقی نداره. ;)

اونوقت يه سوال، اگه از تلوزيون هاي Full HD مثلاً 52 اينچ استفاده كنيم كيفيت 480i رو صفحه تار نميشه؟ نبايد از تلوزيون كوچكتري استفاده كنيم كه بهتر جواب بده؟ بعضي از بازي هاي Xbox 360 هم 720p ساپورت مي كنن. رو تلوزيون Full HD مثلاً 52 اينچ تصوير اونا هم تار مي شه؟

اونوقت يه سوال، اگه از تلوزيون هاي Full HD مثلاً 52 اينچ استفاده كنيم كيفيت 480i رو صفحه تار نميشه؟ نبايد از تلوزيون كوچكتري استفاده كنيم كه بهتر جواب بده؟ بعضي از بازي هاي Xbox 360 هم 720p ساپورت مي كنن. رو تلوزيون Full HD مثلاً 52 اينچ تصوير اونا هم تار مي شه؟

اگه میخوای PS2 رو به یه LCD TV وصل کنی اونم به این بزرگی حتما کابل کامپوننت استفاده کن.
من با کامپوزیت وصل کردم PS2 رو به یه Monitor + TV که 27 اینچه کیفیت تصویر فاجعه بود ! تصویر تار، مات و فوق العاده بی کیفیت بود.
اما با کامپوننت خیلی بهتر شد.
در مورد 720P هم من X360 ندارم که تست کنم اما در کل 720P رزولوشن بالایی هست و فک نکنم خیلی تصویر تار و بی کیفیت بشه.

KANE جان ببخشید که دخالت میکنم برای PROGRESSIVE SCAN علاوه بر کامپوننت تلویزیونم باید پشتیبانی کنه که تلویزیون اشکان جان حتما اون رو ساپورت کنه.(به دلیل جدید بودن)

KANE جان ببخشید که دخالت میکنم برای PROGRESSIVE SCAN علاوه بر کامپوننت تلویزیونم باید پشتیبانی کنه که تلویزیون اشکان جان حتما اون رو ساپورت کنه.(به دلیل جدید بودن)

يعني وقتي progressive scan رو در بازي فعال مي كنيم صفحه نبايد از بين بره اگه از بين بره يعني تلويزيون ساپورتش نمي كنه درست مي گم؟

چه تلوزيونايي progressive scan ساپورت مي كنن؟ اصلاً اين progressive scan چي هست و وقتي فعالش مي كنيم تصوير چه برتريي نسبت به قبل پيدا مي كنه؟ حرف P در 1080p يا 720p منظور همون progressive هست كه ساپورتش مي كنه؟

اگه توضيح بدين خيلي ممنون مي شم.

آخرین ویرایش:
سلام
من lcd samsung 32 اینچ دارم! روی این جواب میده؟ فکر کنم سری چهارم یا پنجمه!:biggrin1:
برای وصل کردن ps2 به این چه کابلی بگیرم؟نوع و قیمت؟؟؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها خوبین.من یک سوالی داشتم درباره ی سیو بازی های پلی 2.آیا میشه سیو بازی های پلی 2 رو دانلود کرد و با رم ریدر یا فلش ریخت رو پلی؟!
سلام يه مدتي بود تاپيك رو گم كرده بودم !

در مورد سوال شما دوست عزيز ميشه برادر چرا نميشه ؟.
با سيدي كد بريكر و يه فلاش داشته باشي ميتوني هر save‌يي رو كه دانلود كردي رو بريزي تو مموري ps2 و بر عكس بازي هايي رو كه تموم كردي و سيوشون مموري رو اشغال كرده رو ميتوني بريزي تو هارد كامپيوترت واسه آرشيو داشتن :d !

يه سوال هم من دارم دوستان
من يه كابل كامپوننت واسه اتصال به مانيتور ميخوام ! كسي ميتونه واسم بگيره و ارسالش كنه ؟
مرسي و متظرم ...

در مورد سوال شما دوست عزيز ميشه برادر چرا نميشه ؟.
با سيدي كد بريكر و يه فلاش داشته باشي ميتوني هر save‌يي رو كه دانلود كردي رو بريزي تو مموري ps2 و بر عكس بازي هايي رو كه تموم كردي و سيوشون مموري رو اشغال كرده رو ميتوني بريزي تو هارد كامپيوترت واسه آرشيو داشتن !
ایول.ممنون.ولی یک سایتی بلدی که سیو بازی های پلی 2 رو برای دانلود داشته باشه؟؟؟
یک سوال دیگه:اینکه بازی فیفا 09 از شرکت لوح زرین با شرکت های دیگه فرق داره؟؟؟؟

ایول.ممنون.ولی یک سایتی بلدی که سیو بازی های پلی 2 رو برای دانلود داشته باشه؟؟؟
یک سوال دیگه:اینکه بازی فیفا 09 از شرکت لوح زرین با شرکت های دیگه فرق داره؟؟؟؟
قسمت اول سوالت رو ميتوني از اينجا يا 100 تا جاي شبيه به اين كه كافيه تو گوگل بنويسي هست :

www.code5.de

در مورد قسمت دوم سوالت هم نميدونم :d‌!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or