هرسوالی درمورد Ps2

سلام اقا 1 دونه ps2 برای من از کانادا اوردن که اینجا سی دی های کپی نمیخونه باید چیکار کنم که بخونه و چقدر خرجش میشه وایا میتونم خوم ردیفش کنم یا نه ؟
سلام.
باید ببریش توپخونه یا جایی که میشناسی و مطمئن هست کپی خورش کنن به اصطلاح !
یه چیپ مخصوص هست که کنسول رو باز میکنن و بعد روی بورد دستگاه نصب میکنن بعد دستگاه میشه به قول بچه ها گفتنی کپی خور!! :biggrin1:
خرجش هم بستگی داره به انصاف طرف. بین 15 تا 20 هزار تومن خرجشه.
موفق باشی.

بچه ها میشه بازی هایی رو که برای پلی 2 دانلود کردم رو بریزم رو فلش بجای رایت سی دی؟(پلی من از اون بزرگ هاست)!اگه میشه چه طوری؟
نه نمیشه فقط از طریقه رایت امکان پذیر می باشد فقط ماله من هم مثله خودت هست :biggrin1:

بچه ها میشه بازی هایی رو که برای پلی 2 دانلود کردم رو بریزم رو فلش بجای رایت سی دی؟(پلی من از اون بزرگ هاست)!اگه میشه چه طوری؟
چرا نمیشه عزیز !
میشه خوبش هم میشه :دی

شما میتونی این کار رو انجام بدی !

ایمیج بازی که دانلود کردی رو داخل درایو مجازی قرر بده و با نرم افزار USBExtreme تبدیلش کن به ایمیج مخصوص قابل اجرا از روی فلش یا هارد یا حتی رم PSP( + رم ریدر) و بریزش داخل رم یا فلاش یا هارد دیسکت و اونو از طریق USB به PS2 وصل کن و با نرم افزار USBAdvance (((که یا باید دیسکش رو از بازار تهیه کنی یا اونو دانلود کنی و رو دیویدی با سرعت 4 رایت کنی))) میتونی خیلی راحت و سریعتر از دیویدی بازی رو اجرا کنی !

بنده خودم همه این موارد رو اجرا کردم !
هارد - کول دیسک - رم PSP(که البته این مورد رم باید magicgate ساپورت باشه چون سرعتشون خوبه)

مشکلی هم داشتی بنده در خدمتم ...

چرا نمیشه عزیز !
میشه خوبش هم میشه :دی

شما میتونی این کار رو انجام بدی !

ایمیج بازی که دانلود کردی رو داخل درایو مجازی قرر بده و با نرم افزار USBExtreme تبدیلش کن به ایمیج مخصوص قابل اجرا از روی فلش یا هارد یا حتی رم PSP( + رم ریدر) و بریزش داخل رم یا فلاش یا هارد دیسکت و اونو از طریق USB به PS2 وصل کن و با نرم افزار USBAdvance (((که یا باید دیسکش رو از بازار تهیه کنی یا اونو دانلود کنی و رو دیویدی با سرعت 4 رایت کنی))) میتونی خیلی راحت و سریعتر از دیویدی بازی رو اجرا کنی !

بنده خودم همه این موارد رو اجرا کردم !
هارد - کول دیسک - رم PSP(که البته این مورد رم باید magicgate ساپورت باشه چون سرعتشون خوبه)

مشکلی هم داشتی بنده در خدمتم ...
خیلی باحالی پسر

سلام دوستان عزيز، تاپيك خيلي خوبي راه انداختين. من كنسول پلي استيشن دوي قديمي از اون بزرگا دارم. تقريباً ديگه لنزش تعطيل شده. علاقه اي هم به تعويض لنز ندارم. راه ديگه اي براي اجرا كردن بازي ها از طريق هارد ديسك يا فلش مموري يا چيز ديگه اي وجود نداره؟
كسي هست كه از اين كارا انجام بده؟
شما دوسته عزیز چندتا پسته بالا را بخون دوسته گرامی گفته میشه شماهم امتحان کن ببین میشه یا نه

منم سوال دارم....
آیا میشه به PS2 چهار تا دسته وصل کرد؟
اون دو تا USB ماله چیه؟
میشه بازی از اینترنت دانلود کرد بعد ریخت رو فلش بعد از طریق USB بازی کرد به جای CD گذاشتن؟
یه سوال مهم دیگه....
من دوست دارم بیشتر در مورد امضای a.REWER بدونم....
image.php

Little Big Planet
قضیش چیه؟
moz-screenshot.jpg

منم سوال دارم....
آیا میشه به PS2 چهار تا دسته وصل کرد؟
اون دو تا USB ماله چیه؟
میشه بازی از اینترنت دانلود کرد بعد ریخت رو فلش بعد از طریق USB بازی کرد به جای CD گذاشتن؟
یه سوال مهم دیگه....
من دوست دارم بیشتر در مورد امضای a.REWER بدونم....
image.php

Little Big Planet
قضیش چیه؟
moz-screenshot.jpg
با سلام
من سعی میکنم تا جایی که اطلاعاتم میکشه جواب شما رو بدم.
1- بله یک وسیله هست که سرش USB یه و به دستگاه میخوره و سر دیگش مثل سر هایی هست که بهش دسته وصل میکنید و یه دسته دیگرو وصل میکنه. با دوتاش میشه دوتا دسته دیگرو وصل کرد.
2- نمیدونم
3-امتحان نکردم
4- Little big Planet یک بازی جالب برای PS3 هست و طرفدار های زیادی داره. اطلاعات بیشتر رو میتونید توی تاپیک Little big Planet بخش Ps3 Games پیدا کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or