هرسوالی درمورد Ps2

برای اتصال به lcd از این کابل استفاده کنم؟
HD ساپورت میکنه؟:confused:
یه چیزی میگی ها مگه PS2 کنسول نسل جدید هستش که بخواد HD ساپورت کنه.
نهایت رزولوشن مورد پشتیبانی PS2 که بالاترین کیفیت رو داشته باشه 480iه که فقط با کامپوننت میتونی به این رزولوشن برسی.
در مورد Progressive Scan بیشتر یه چیز تبلیغیه که میگن از لبه دار شدن تصویر جلوگیری میکنه.در کل تاثیری در کیفیت خروجی نداره و همون کامپوننت کفایت میکنه.

یه چیزی میگی ها مگه PS2 کنسول نسل جدید هستش که بخواد HD ساپورت کنه.
نهایت رزولوشن مورد پشتیبانی PS2 که بالاترین کیفیت رو داشته باشه 480iه که فقط با کامپوننت میتونی به این رزولوشن برسی.
در مورد Progressive Scan بیشتر یه چیز تبلیغیه که میگن از لبه دار شدن تصویر جلوگیری میکنه.در کل تاثیری در کیفیت خروجی نداره و همون کامپوننت کفایت میکنه.

مرسی عزیزم
ولی نمیخواست بزنی که(شوخی:love::biggrin1:)

سلام بچه ها.خوبین.من چند تا مشکل دیگه هم دارم لطفا کمک کنین...
طریقه ی انتقال سیو بازی های پلی 2 از روی کامپیوتر روی پلی 2 و طریقه ی اجرای آن!
و اینکه اگه روی یک سیستم کامپیوتر چند تا ویروس باشه و با چیز ها دیگه بریزیم رو پلی اشکالی داره یا نه؟

آقا این ps2 fat ها لنزشون زود خراب می شه یا اسلیم؟ قیمت لنزشون حدودا چند؟

من كنسولم از اون ژاپني هاي بزرگه و 7 ساله كه ازش كار كشيدم و ديسك هاي مالزي و ديسك هاي پشت نقره اي و غيره استفاده كردم كه به مرور باعث ضعيف شدن لنزم شد گرچه هنوز بعضي از بازي ها رو هنوز خوب اجرا مي كنه. ولي فاميلمون از اين كنسول كوچيكا داره و از اين ديسك هاي ايراني نقره اي استفاده كرده فكر مي كنم 2 ساله كه داره كه بتازگي لنز كنسولش دچار مشكل شده و بعضي از ديسك ها رو اصلاً اجرا نمي كنه.
فقط به شما توصيه مي كنم از اين ديسك ها استفاده نكنيد اگه اين ديسك ها رو استفاده كنيد به لنز شما فشار مياره و به مرور لنز رو ضعيف مي كنه. از ديسك هاي رايتي پشت بنفش استفاده كنيد، اون هم از نوع خوب آن.
قيمت لنز كنسول بزرگا اگه اشتباه نكنم كم يا زياد: حدود 60 هزار تومان و كوچيكا حدود 20 هزار تومان بايد باشه.

چرا نمیشه عزیز !
میشه خوبش هم میشه :دی

شما میتونی این کار رو انجام بدی !

ایمیج بازی که دانلود کردی رو داخل درایو مجازی قرر بده و با نرم افزار USBExtreme تبدیلش کن به ایمیج مخصوص قابل اجرا از روی فلش یا هارد یا حتی رم PSP( + رم ریدر) و بریزش داخل رم یا فلاش یا هارد دیسکت و اونو از طریق USB به PS2 وصل کن و با نرم افزار USBAdvance (((که یا باید دیسکش رو از بازار تهیه کنی یا اونو دانلود کنی و رو دیویدی با سرعت 4 رایت کنی))) میتونی خیلی راحت و سریعتر از دیویدی بازی رو اجرا کنی !

بنده خودم همه این موارد رو اجرا کردم !
هارد - کول دیسک - رم PSP(که البته این مورد رم باید magicgate ساپورت باشه چون سرعتشون خوبه)

مشکلی هم داشتی بنده در خدمتم ...
من کنسولم چیپ DVDش سوخته،یعنی فقط CD رو اجرا میکنه!
میشه روی CD برنامه رو رایت کنم؟
رم باید magicgate ساپورت باشه یعنی چی؟
لینک دانلود برنامه ها رو میزاری؟

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها یک سوال دیگه!
من بازی یکوزای 2 (yakuza 2)رو برای پلی 2 گرفتم که سی دی 2 اش کار نمیکنه،و یک خش نچندان عمیق داره.حالا میخواستم بدونم میتونم برم از روی سی دی 2 اش رایت بزنم کارم راه میفته؟؟؟
اصلا همون شکلی که قبلا رایت میزدیم باید از رو سی دی اش رایت بزنم؟؟؟

ببخشيد نبودم يه دو سه روزي !
والا نميدونم رو سيدي اجرا ميشه يا نه !
من ديسك ديويدي كد بريكر رو خريدم و ازش استفاده كردم ! البته برنامش ذرو هم دارم ولي رايتش نكردم كه ببينم اجرا ميشه يا نه !(برنامش رو هم از توي همون گيم شارك برداشتم _گزاشتمش تو ديويديرام و تو پوشه هاي داخلش پيداش كردم !_)
واسه لينك دانلودش هم از امين كمك بگيري بهتره چون تخصصشه :d

در مورد رم كه مجيك گيت باشه ! سرهت اين رمها خيلي بيشتره !
ولي در كل پيشنهاد ميكنم با هارد اكسترنال بازي اجرا كنيد چون سرعت خيلي مهمه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or