هرسوالی درمورد Ps2

سلام من تو PS2 یه بازی دارم به اسم BLACK که قبل از اینکه مموری بخرم داشتم . من بعد از این چند ماه اومدم اجراش بکنم که دیدم خش داره و بالا نمیاد من با خمیر دندان و وایتکس شستم و آورد خیلی رفتم از بازیو و سیوش کردم دفعه بعد که اومدم بازی کنم دیگه به خاطر خش زیاد نمیاره میخواستم بدونم اگه بازم بگیرمش میتونم از سیوش برای دیسک جدید استفاده ونم و لود کنم؟

• Like
Reactions: mqg1387
سلام من تو PS2 یه بازی دارم به اسم BLACK که قبل از اینکه مموری بخرم داشتم . من بعد از این چند ماه اومدم اجراش بکنم که دیدم خش داره و بالا نمیاد من با خمیر دندان و وایتکس شستم و آورد خیلی رفتم از بازیو و سیوش کردم دفعه بعد که اومدم بازی کنم دیگه به خاطر خش زیاد نمیاره میخواستم بدونم اگه بازم بگیرمش میتونم از سیوش برای دیسک جدید استفاده ونم و لود کنم؟
اگه اون بازی جدید که بگیری ریجنش با این یکی جفت باشه بله

• Like
Reactions: sepehrpuor
بله سیوش سر جاشه میتونی ادامه بازی رو با دیسک جدید بدی

• Like
Reactions: mqg1387
والا برا من که کار نکرد
باید آی دی سیو با آیدی بازی یکی باشه
عحیبه من تست کردم بالا اورد در حالی که رجیون یکی نبود با سیو بازم با این حرف شما پس شاید مشکلی باشه این وسط اون هم رو بعصی از بازیا بحث رجیون

عحیبه من تست کردم بالا اورد در حالی که رجیون یکی نبود با سیو بازم با این حرف شما پس شاید مشکلی باشه این وسط اون هم رو بعصی از بازیا بحث رجیون
بله
بعضی بازیا این قابلیت رو دارن
بعضی ها هم نه

والا من تو این همه سال ها یک بار هم این مشکل برام پیش نیامد
تستش راحته
برای یه بازی ریجن آمریکا یه سیو ریجن اروپا بگیرید و سیو آمریکا رو حذف و اروپا رو جایگزین کنید
حالا وارد بازی بشید
ببینید لود می‌کنه یا نه

تستش راحته
برای یه بازی ریجن آمریکا یه سیو ریجن اروپا بگیرید و سیو آمریکا رو حذف و اروپا رو جایگزین کنید
حالا وارد بازی بشید
ببینید لود می‌کنه یا نه
من چون دستگام اورجینال هسته قبلا کلا دیسک اورجینال می گذاشتم مثلا نسخه اروپا و امریکا مشکلی پیش نمی اومد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or