deadkin
کاربر سایت
نه مال فن بعید می دونم صدا از قسمت بالایی جالب وقتی وارد بازی می شم این جوریهخب گوشتو نزدیک کن به دستگاه ببین شاید از فن دستگات باشه
نه مال فن بعید می دونم صدا از قسمت بالایی جالب وقتی وارد بازی می شم این جوریهخب گوشتو نزدیک کن به دستگاه ببین شاید از فن دستگات باشه
اگه اون بازی جدید که بگیری ریجنش با این یکی جفت باشه بلهسلام من تو PS2 یه بازی دارم به اسم BLACK که قبل از اینکه مموری بخرم داشتم . من بعد از این چند ماه اومدم اجراش بکنم که دیدم خش داره و بالا نمیاد من با خمیر دندان و وایتکس شستم و آورد خیلی رفتم از بازیو و سیوش کردم دفعه بعد که اومدم بازی کنم دیگه به خاطر خش زیاد نمیاره میخواستم بدونم اگه بازم بگیرمش میتونم از سیوش برای دیسک جدید استفاده ونم و لود کنم؟
بله سیوش سر جاشه میتونی ادامه بازی رو با دیسک جدید بدیسلام من تو PS2 یه بازی دارم به اسم BLACK که قبل از اینکه مموری بخرم داشتم . من بعد از این چند ماه اومدم اجراش بکنم که دیدم خش داره و بالا نمیاد من با خمیر دندان و وایتکس شستم و آورد خیلی رفتم از بازیو و سیوش کردم دفعه بعد که اومدم بازی کنم دیگه به خاطر خش زیاد نمیاره میخواستم بدونم اگه بازم بگیرمش میتونم از سیوش برای دیسک جدید استفاده ونم و لود کنم؟
سلام بازیه نشر گردو بوده من الان میخوام رایتش کنم نمیدونم که ریجنش یکی هست یا نه ممنون بابت پاسخگوییبله سیوش سر جاشه میتونی ادامه بازی رو با دیسک جدید بدی
رفیق تو بحث سیو نسل ۶ مثل نسل ۹و ۸ پلی استیشن نیست و سیو ها جواب می دناگه اون بازی جدید که بگیری ریجنش با این یکی جفت باشه بله
من آزمایش کردمرفیق تو بحث سیو نسل ۶ مثل نسل ۹و ۸ پلی استیشن نیست و سیو ها جواب می دن
بله حرفتون درسته فرق می کنه ولی تو اجرا مشکلی نداره و اجرا می کنهمن آزمایش کردم
آیدی سیو ها فرق میکنه
با برنامه ule راحت میشه فهمید
والا برا من که کار نکردبله حرفتون درسته فرق می کنه ولی تو اجرا مشکلی نداره و اجرا می کنه
عحیبه من تست کردم بالا اورد در حالی که رجیون یکی نبود با سیو بازم با این حرف شما پس شاید مشکلی باشه این وسط اون هم رو بعصی از بازیا بحث رجیونوالا برا من که کار نکرد
باید آی دی سیو با آیدی بازی یکی باشه
بلهعحیبه من تست کردم بالا اورد در حالی که رجیون یکی نبود با سیو بازم با این حرف شما پس شاید مشکلی باشه این وسط اون هم رو بعصی از بازیا بحث رجیون
والا من تو این همه سال ها یک بار هم این مشکل برام پیش نیامدبله
بعضی بازیا این قابلیت رو دارن
بعضی ها هم نه
تستش راحتهوالا من تو این همه سال ها یک بار هم این مشکل برام پیش نیامد
من چون دستگام اورجینال هسته قبلا کلا دیسک اورجینال می گذاشتم مثلا نسخه اروپا و امریکا مشکلی پیش نمی اومدتستش راحته
برای یه بازی ریجن آمریکا یه سیو ریجن اروپا بگیرید و سیو آمریکا رو حذف و اروپا رو جایگزین کنید
حالا وارد بازی بشید
ببینید لود میکنه یا نه