هرسوالی درمورد Ps2

مشکل از مموری کارته...حتما باید اورجینال باشه وگرنه سیو میشه ولی لود نمیشه ... اگ اورجینال باشه هم سیو میشه هم لود میشه.
امیرعلی دوست گرامی بله اگه مموری کارت اورجینال باشه خیلی خوبه.ولی باور کن من حدودا 17 عدد مموری کارت دارم فقط یکیش اصلی اونم تازه چینی. 16 تاش غیر اصل ولی باز میشه سیو کرد و لود.اخه مدلهای خیلی بد هم داریم.

امیرعلی دوست گرامی بله اگه مموری کارت اورجینال باشه خیلی خوبه.ولی باور کن من حدودا 17 عدد مموری کارت دارم فقط یکیش اصلی اونم تازه چینی. 16 تاش غیر اصل ولی باز میشه سیو کرد و لود.اخه مدلهای خیلی بد هم داریم.
درسته ...منم یه مدل اصل ژاپنی دارم ک خیلی خوبه ولی مهم اینه ک بردش مشابه اصلی باشه ...بازم شما واردتری توی این قضیه ولی یه ویدیو دیده بودم راجب همین قضیه ک مموری کارت بردش مشابه اصلی یا اوریجینال نباشه لود نمیکنه و ارور های مختلف میده

• Like
Reactions: mqg1387
البته مموری کارت ژاپنی من یه مشکلی ک پیدا کرده نمیشه یه پوشه رو از داخلش حذف کرد و ارور میده...اون پوشه قبلا برای سیو تنظیمات opl بود که از یه سایت گیر آورده بودم ولی الان ب هیچ وجه حذف نمیشه ...راهی هست بشه فرمت کرد ؟

• Like
Reactions: mqg1387
البته مموری کارت ژاپنی من یه مشکلی ک پیدا کرده نمیشه یه پوشه رو از داخلش حذف کرد و ارور میده...اون پوشه قبلا برای سیو تنظیمات opl بود که از یه سایت گیر آورده بودم ولی الان ب هیچ وجه حذف نمیشه ...راهی هست بشه فرمت کرد ؟
با codebreaker و mc killer میشه

دوستان پلی استیشن ۲فت هنگام بازی از روی فلش صدای خس خس می ده مال چیه امکان صدا از درایو دستگاه هسته ؟ و عادیه ؟ قبلا اینجوری نبود
سلام دوست عزیز متمعنی از درایو دستگاته؟؟؟شاید داخلش دیسک هست.این غیر عادیه.بیشتر توضیح بده

• Like
Reactions: deadkin and mqg1387

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or