Pourya 13880
کاربر سایت
❤❤❤❤اگه بازی از هر سبکی خواستی بپرس تا بهت بگم
خوشحالم به PS2 دارای بازیسنتر پیوستی
❤❤❤❤اگه بازی از هر سبکی خواستی بپرس تا بهت بگم
خوشحالم به PS2 دارای بازیسنتر پیوستی
سلام دوست گرامی مدل دستگات چیه و ایا موقع سیو اروری میده؟؟؟این بازی برای سیو از 2 فایل استفاده میکنه و با سیو بازیهای دیگه فرق دارهsystem data/save progress......... از چند روش ساده استفاده کن احتمالا مشکلت برطرف بشه 1/این احتمال هست که مموری کارتت جا نداشته باشه .اگه اینطور باشه موقع سیو مینویسه no space in memory card/سلام کسی در مورد سیو نشدن رزیدنت اویل ۴ در ps2 میدونه
سلام مدل ps2 من scph 90004 هست و موقع سیو این عکس رو نشون میده و روز بعد که میخوام لود کنم موقع لود روش میزنم و تا اونجاییکه یادم باشه مینویسه don't can load save و بعد متن سیو قرمز میشه و قابل لود نیست ممنون بابت پاسخگوییسلام دوست گرامی مدل دستگات چیه و ایا موقع سیو اروری میده؟؟؟این بازی برای سیو از 2 فایل استفاده میکنه و با سیو بازیهای دیگه فرق دارهsystem data/save progress......... از چند روش ساده استفاده کن احتمالا مشکلت برطرف بشه 1/این احتمال هست که مموری کارتت جا نداشته باشه .اگه اینطور باشه موقع سیو مینویسه no space in memory card/
2/اگه مموری کارتت جا داره و این ارور وجود نداره میتونی موقع سیو مموری کارتتو خارج کن باز بزن ببین سیو میشه.اگه باز نشد مموری کارتتو بزن داخل مموری کات 2 امتحانش کن.و بدترین حالت اینه که اگه نشد از ی مموری کارت دیگه امتحان بشه .اگر هم نشه این احتمال وجود داره که مشکل از دیسک بازیت باشه با ارزوی موفقیت
View attachment 244750
من مموری خالی هست یه فوتبال و خدای جنگ و کالاف دیوتی و رچت و کلنک سیو هست خالیه حتی بعد رزیدنت اویل چند تا بازی سیو کردمسلام مدل ps2 من scph 90004 هست و موقع سیو این عکس رو نشون میده و روز بعد که میخوام لود کنم موقع لود روش میزنم و تا اونجاییکه یادم باشه مینویسه don't can load save و بعد متن سیو قرمز میشه و قابل لود نیست ممنون بابت پاسخگویی
خواهش میکنم دوست گرامی .پس میمونه اون دوتا رفع مشکل .یعنی یا مشکل از دیسک یا مموری کارت.شما میتونید از اول مموری دوستتون اگه داره قرض کنید و امتحان کنید امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه.سوالی بود در خدمتممن مموری خالی هست یه فوتبال و خدای جنگ و کالاف دیوتی و رچت و کلنک سیو هست خالیه حتی بعد رزیدنت اویل چند تا بازی سیو کردم
سلام ببخشید قضیه ی system data/save progress.........چیه ؟ و اطرافیانمون اهل بازی نیستن و ندارنخواهش میکنم دوست گرامی .پس میمونه اون دوتا رفع مشکل .یعنی یا مشکل از دیسک یا مموری کارت.شما میتونید از اول مموری دوستتون اگه داره قرض کنید و امتحان کنید امیدوارم مشکلتون هر چه زودتر حل بشه.سوالی بود در خدمتم
این دو فایل وقتی سیو درست انجام بشه در رزیدنت اویل 4 داخل مموری کارت باید باشه.اگه سیوی از رسیدنت ایول 4 در مموری کارتت داری عکس بگیر بفرست ی نگاهی بکنمسلام ببخشید قضیه ی system data/save progress.........چیه ؟ و اطرافیانمون اهل بازی نیستن و ندارن
چشم دستگامو روشن کنم میفرستماین دو فایل وقتی سیو درست انجام بشه در رزیدنت اویل 4 داخل مموری کارت باید باشه.اگه سیوی از رسیدنت ایول 4 در مموری کارتت داری عکس بگیر بفرست ی نگاهی بکنم
❤❤❤❤اشکال نداره هر وقت وقت کردی بفرست .این دو فایل باید در مموری کارتت باشند که مربوط به رسیدنت ایول 4 هست
View attachment 244785
مال منم همینطوریهسلام من قبل از اینکه این رزیدنت اویل رو این دوتا که مشخص کرده بودم نبودن بعد از سیو رفتم اینجا دیدم این دو تا فایل که هیچ عکسی روش نیست اینجاست