Pourya 13880
کاربر سایت
بله همونطور که فکر میکردم سیو فایل رزیدنت اویلت مشکل دارند.رسیدنت ایول 4 به 2 فایل برای سیو کردن نیاز داره که عکسشم برات فرستادم.اون 2 تا فایل ابی رنگ همون 2تا فایل سیو رزیدنت ایولت هستند که ایراد دارند.بهتره اون 2 تا فایلو پاک کنی .و ی بار دیگه سیو رو انجام بدی ببینی باز به این شکل هست یا نه البته این بار مموری تو داخل جایگاه مموری کارت 2 بزار شاید مشکلت برطرف بشه.یادت باشه قبل از این کار اون دوتا فایل ابی رنگ رو پاک کننمیدونم چکار کنم
نه درست نمیشهبله همونطور که فکر میکردم سیو فایل رزیدنت اویلت مشکل دارند.رسیدنت ایول 4 به 2 فایل برای سیو کردن نیاز داره که عکسشم برات فرستادم.اون 2 تا فایل ابی رنگ همون 2تا فایل سیو رزیدنت ایولت هستند که ایراد دارند.بهتره اون 2 تا فایلو پاک کنی .و ی بار دیگه سیو رو انجام بدی ببینی باز به این شکل هست یا نه البته این بار مموری تو داخل جایگاه مموری کارت 2 بزار شاید مشکلت برطرف بشه.یادت باشه قبل از این کار اون دوتا فایل ابی رنگ رو پاک کن
بله دوست عزیز گرامی اما راه حل بی هزینست .و اگه نشه باید ی مموری کارت از ی نوع دیگه خریداری کردنه درست نمیشه
حتی با فرمت کردن مموری
بحث هزینه نیست کهبله دوست عزیز گرامی اما راه حل بی هزینست .و اگه نشه باید ی مموری کارت از ی نوع دیگه خریداری کرد
ولی این مشکل بسیار کم پش میاد.و نمیشه از این بازی بسیار زیبا و ترسناک دست کشید.جلوهای بسیار زیبایی دارهبحث هزینه نیست که
من که دیگه ناامید شدم
سه تا مموری خریدم اما کار نکرد
دیگه رفتم از کلکسیونم گیم کیوب رو در آوردم با اون دارم بازی میکنم RE4 رو
مسأله اینه که بعضی بازی های دیگه هم اینطوری هستن،مثله سونیک هیروز و برن اوت 3ولی این مشکل بسیار کم پش میاد.و نمیشه از این بازی بسیار زیبا و ترسناک دست کشید.جلوهای بسیار زیبایی داره
دوست عزیز شما ی مموری کارت دیگه بخر با ی برند دیگه که شبیه مموری کارت خودت نباشه.اگه اصلی گیر بیاری که دیگه تموم البته اگه اصلی پیدا بشه.اگه اصلی پیدا نشد از ی برند دیگه استفاده کنخیلی بد شد
می تونی سری Silent Hill رو بازی کنیخیلی بد شد
ممنون دوست عزیز من به خاطر یه بازی ۱۰۰ تو من پول نمیدم اشکالی نداره ولی بازی های ps2 خیلی گران شده دونه ای ۲۰ تومن ممنون که منو همراهی کردید من دفعه بعد که برای خرید بازی رفتم call of duty world at warدوست عزیز شما ی مموری کارت دیگه بخر با ی برند دیگه که شبیه مموری کارت خودت نباشه.اگه اصلی گیر بیاری که دیگه تموم البته اگه اصلی پیدا بشه.اگه اصلی پیدا نشد از ی برند دیگه استفاده کن
MGS3 خوبه؟ممنون دوست عزیز من به خاطر یه بازی ۱۰۰ تو من پول نمیدم اشکالی نداره ولی بازی های ps2 خیلی گران شده دونه ای ۲۰ تومن ممنون که منو همراهی کردید من دفعه بعد که برای خرید بازی رفتم call of duty world at war
و Call Of Duty 2 big red one رو میگیرم بازی metal gear soiled 3 هم خوب هست؟
اگه هم بخوای از داستانش سر در بیاری باید انگلیسیت فول باشهMGS3 خوبه؟
متال گیر سالید یکی از شاهکارهای استاد کوجیما است
البته اگه با سبک مخفی کاری استاد کنار بیای
خواهش میکنم دوست گرامی.با ارزوی موفقیت در زندگی .این مشکلات کوچیک قابل حل هستممنون دوست عزیز من به خاطر یه بازی ۱۰۰ تو من پول نمیدم اشکالی نداره ولی بازی های ps2 خیلی گران شده دونه ای ۲۰ تومن ممنون که منو همراهی کردید من دفعه بعد که برای خرید بازی رفتم call of duty world at war
و Call Of Duty 2 big red one رو میگیرم بازی metal gear soiled 3 هم خوب هست؟