هرسوالی درمورد Ps2

نمیدونم چکار کنم
بله همونطور که فکر میکردم سیو فایل رزیدنت اویلت مشکل دارند.رسیدنت ایول 4 به 2 فایل برای سیو کردن نیاز داره که عکسشم برات فرستادم.اون 2 تا فایل ابی رنگ همون 2تا فایل سیو رزیدنت ایولت هستند که ایراد دارند.بهتره اون 2 تا فایلو پاک کنی .و ی بار دیگه سیو رو انجام بدی ببینی باز به این شکل هست یا نه البته این بار مموری تو داخل جایگاه مموری کارت 2 بزار شاید مشکلت برطرف بشه.یادت باشه قبل از این کار اون دوتا فایل ابی رنگ رو پاک کن

• Like
Reactions: mqg1387
بله همونطور که فکر میکردم سیو فایل رزیدنت اویلت مشکل دارند.رسیدنت ایول 4 به 2 فایل برای سیو کردن نیاز داره که عکسشم برات فرستادم.اون 2 تا فایل ابی رنگ همون 2تا فایل سیو رزیدنت ایولت هستند که ایراد دارند.بهتره اون 2 تا فایلو پاک کنی .و ی بار دیگه سیو رو انجام بدی ببینی باز به این شکل هست یا نه البته این بار مموری تو داخل جایگاه مموری کارت 2 بزار شاید مشکلت برطرف بشه.یادت باشه قبل از این کار اون دوتا فایل ابی رنگ رو پاک کن
نه درست نمیشه
حتی با فرمت کردن مموری

• Like
Reactions: sepehrpuor
بله دوست عزیز گرامی اما راه حل بی هزینست .و اگه نشه باید ی مموری کارت از ی نوع دیگه خریداری کرد
بحث هزینه نیست که
من که دیگه ناامید شدم
سه تا مموری خریدم اما کار نکرد
دیگه رفتم از کلکسیونم گیم کیوب رو در آوردم با اون دارم بازی میکنم RE4 رو

بحث هزینه نیست که
من که دیگه ناامید شدم
ولی این مشکل بسیار کم پش میاد.و نمیشه از این بازی بسیار زیبا و ترسناک دست کشید.جلوهای بسیار زیبایی داره

ولی این مشکل بسیار کم پش میاد.و نمیشه از این بازی بسیار زیبا و ترسناک دست کشید.جلوهای بسیار زیبایی داره
مسأله اینه که بعضی بازی های دیگه هم اینطوری هستن،مثله سونیک هیروز و برن اوت 3
ولی مشکل اونا با vmc حل میشه
ولی re4 نه
البته نسخه NGC کیفیت تا حدودی بهتر داره

خیلی بد شد
دوست عزیز شما ی مموری کارت دیگه بخر با ی برند دیگه که شبیه مموری کارت خودت نباشه.اگه اصلی گیر بیاری که دیگه تموم البته اگه اصلی پیدا بشه.اگه اصلی پیدا نشد از ی برند دیگه استفاده کن

دوست عزیز شما ی مموری کارت دیگه بخر با ی برند دیگه که شبیه مموری کارت خودت نباشه.اگه اصلی گیر بیاری که دیگه تموم البته اگه اصلی پیدا بشه.اگه اصلی پیدا نشد از ی برند دیگه استفاده کن
ممنون دوست عزیز من به خاطر یه بازی ۱۰۰ تو من پول نمیدم اشکالی نداره ولی بازی های ps2 خیلی گران شده دونه ای ۲۰ تومن ممنون که منو همراهی کردید من دفعه بعد که برای خرید بازی رفتم call of duty world at war
و Call Of Duty 2 big red one رو می‌گیرم بازی metal gear soiled 3 هم خوب هست؟

• Like
ممنون دوست عزیز من به خاطر یه بازی ۱۰۰ تو من پول نمیدم اشکالی نداره ولی بازی های ps2 خیلی گران شده دونه ای ۲۰ تومن ممنون که منو همراهی کردید من دفعه بعد که برای خرید بازی رفتم call of duty world at war
MGS3 خوبه؟
متال گیر سالید یکی از شاهکارهای استاد کوجیما است
البته اگه با سبک مخفی کاری استاد کنار بیای

خواهش میکنم دوست گرامی.با ارزوی موفقیت در زندگی .این مشکلات کوچیک قابل حل هست

مشکل از مموری کارته...حتما باید اورجینال باشه وگرنه سیو میشه ولی لود نمیشه ... اگ اورجینال باشه هم سیو میشه هم لود میشه.
بحث هزینه نیست که
من که دیگه ناامید شدم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or