mqg1387
کاربر سایت
یه تراشه که به داخل کنسول وصل میشه برای اینکه بشه بازی کپی استفاده کردسلام مد چیپ ps2 چیه؟
یه تراشه که به داخل کنسول وصل میشه برای اینکه بشه بازی کپی استفاده کردسلام مد چیپ ps2 چیه؟
ممنونیه تراشه که به داخل کنسول وصل میشه برای اینکه بشه بازی کپی استفاده کرد
والا برای من که مشکل نداشتیه چیزی من تو خدای جنگ ۱ تو ps2 یه جا که بین دو کوه آخرای بازی دوتا گردنبند هست یکی قرمز و اون یکی سبز من سبز رو پیدا و جا میزنم میرم قرمز رو بردارم برم جا بزنم تو راه پایین صفحه مینویسه.... loding و تا نیم ساعت هم رد نمیشه چه کنم؟
سیوش هنوز تو مموری هستیه چیزی من تو خدای جنگ ۱ تو ps2 یه جا که بین دو کوه آخرای بازی دوتا گردنبند هست یکی قرمز و اون یکی سبز من سبز رو پیدا و جا میزنم میرم قرمز رو بردارم برم جا بزنم تو راه پایین صفحه مینویسه.... loding و تا نیم ساعت هم رد نمیشه چه کنم؟
اگه کنسولت بازی رایتی بالا میاره یعنی مودچیپ دارهممنون
آره من همه رو رایت میکنماگه کنسولت بازی رایتی بالا میاره یعنی مودچیپ داره
اگه بلدی میتونی یه سیو جلوتر از اون مرحله استفاده کنیسیوش هنوز تو مموری هست
هیچ خط خطی نداره یکی از دوساتون گفته بودن که دیتا مشکل دارهوالا برای من که مشکل نداشت
شاید اون بخش تو دستای دی وی دیت آسیب دیده
منظور منم دیتا بودههیچ خط خطی نداره یکی از دوساتون گفته بودن که دیتا مشکل داره
من امکانات ندارم که سیو صد درصد رو تو مموری بریزماگه بلدی میتونی یه سیو جلوتر از اون مرحله استفاده کنی
Big red one آسونهاشکالی نداره الان میخوام یه
Call of duty 2 : big red one برای ps2 بگیرم خدا کمک کنه که مثل کالاف دیوتی ۳ بتونم تمومش کنم
نمیدونستم KillZone هم برا ps2 هست چه خوب ممنون که معرفی کردیBig red one آسونه
راحت تموم میشه
اگه شوتر دوست داری Time Splitters Future Prefect و KillZone و Call Of Duty World At War هم خوبه
اگه بازی از هر سبکی خواستی بپرس تا بهت بگمنمیدونستم KillZone هم برا ps2 هست چه خوب ممنون که معرفی کردی