درسته دقیقا طبق چیزی ک گفتین هستاین مدل برای 70004.عکس پایین.مدل 77000 نمیشه چون مثبت و منفیش فرق میکنه
View attachment 243776
View attachment 243777
گذاشتم ولی بازم جواب نمیده... سی دی شناسایی میشه ب عنوان بازی پلی استیشن ۱ ولی اجرا نمیکنهتنضیمات مودبورو بزار روی AUTO
مموری کارت فری مک بوت یا فلش رو از دستگات خارج کن با سی دی بدون خط و خش امتحان کن .سی دی رو داخل دستگاه قرار بده و 1 بار روشن خاموش کنگذاشتم ولی بازم جواب نمیده... سی دی شناسایی میشه ب عنوان بازی پلی استیشن ۱ ولی اجرا نمیکنه
فرقی نکرد .. شاید این لنزی ک خریدم با بازی های پلی وان مشکل دارهمموری کارت فری مک بوت یا فلش رو از دستگات خارج کن با سی دی بدون خط و خش امتحان کن .سی دی رو داخل دستگاه قرار بده و 1 بار روشن خاموش کن
بله امکانش هست کثیف بودن موتور مارپیچ هم ربط داره.فرقی نکرد .. شاید این لنزی ک خریدم با بازی های پلی وان مشکل داره
برام خیلی جالب بود ک بازی های قدیمی پلی استیشن ۱ و حتی خش دارش رو اجرا کرد ولی بازی های نو و جدید رو نتونست اجرا کنهبله امکانش هست کثیف بودن موتور مارپیچ هم ربط داره.
بله درسته.دیگه همه چیز قلابی شده.دیسک خام میخری تاب دارهحتی بازی های قدیمی پلی استیشن دو ک کلی خش داشت رو بالا آورد و بازی میشد کرد ولی بعضی بازی های نو ک برای یه شرکت خاص هست، مثلا بازی جی تی ای سن آندرس رو ک هیچ خط و خشی نداشت و تازه خریده بودم ، یه جاهایی از مپ کامل ارور دیسک میداد... حس میکنم بازی های جدیدی ک میزنن کیفیت خوبی نداره اصلا مگ اینک برا شرکت گردو باشه
سیو می شه مشکل ندارهسلام کسی در مورد سیو نشدن رزیدنت اویل ۴ در ps2 میدونه
آخه دارمش ولی سیو میکنم روز بعد میام لود کنم لود نمیشهسیو می شه مشکل نداره
منم این مشکلو دارمآخه دارمش ولی سیو میکنم روز بعد میام لود کنم لود نمیشه
منم این مشکلو دارم
ماله مموری کارته
باید اصل باشه
احتمالا از مموری کارته چون از من راحت از طریق فلش اجرا می شه هم دوبله فارسی و هم اصلیآخه دارمش ولی سیو میکنم روز بعد میام لود کنم لود نمیشه