هرسوالی درمورد Ps2

تستش راحته
برای یه بازی ریجن آمریکا یه سیو ریجن اروپا بگیرید و سیو آمریکا رو حذف و اروپا رو جایگزین کنید
حالا وارد بازی بشید
ببینید لود می‌کنه یا نه
من چون دستگام اورجینال هسته قبلا کلا دیسک اورجینال می گذاشتم مثلا نسخه اروپا و امریکا مشکلی پیش نمی اومد

سلام شد که شد نشد هم تا اونجا میرم😭😭😭
سلام پویا جان خب اگه خیلی شک داری بهتره بازی رو داخل کامپیوتر بزاری و با برنامه iso buster ایدی بازی رو ببینی .و همون بازی با اون ایدی رو بخری یا دانلود و رایت کنی.برای مثال رسیدنت ایول 4 من ایدیش عکس پایین.ولی فرق نمیکنه با ایدی دیگه هم میشه ادامه بازی رو رفت.باز به خودت مربوط
Capture.PNG

• Like
Reactions: mqg1387
سلام پویا جان خب اگه خیلی شک داری بهتره بازی رو داخل کامپیوتر بزاری و با برنامه iso buster ایدی بازی رو ببینی .و همون بازی با اون ایدی رو بخری یا دانلود و رایت کنی.برای مثال رسیدنت ایول 4 من ایدیش عکس پایین.ولی فرق نمیکنه با ایدی دیگه هم میشه ادامه بازی رو رفت.باز به خودت مربوط
View attachment 245375
😘

• Like
سلام دوستان من یه مشکلی دستگاه پلی استیشن ۲م پیش اومده...اینه ک میخام بازی کنم یا بازی استارت میخوره ، پرش تصویر دارم...موقعی ک بازی میخاد لود بشه این پرش تصویر یا خیلی کمه ک اصلا حس نمیشه یا نداره ولی موقعی ک بازی کامل لود میشه پرش تصویر داره ک مثلا بعضی بازی ها خیلی زیاد میشه و رنگ بعضی قسمت ها بهم میریزه و انگار تصویر نمی‌رسه ب اون قسمت ها...مشکل از کابل نبود چون با دستگاه دیگ ای ک داشتم همون بازی رو با همون کابل تست کردم ...مشکل از چیه دستگامه و آیا قابل تعمیر هست؟

• Like
سلام دوستان من یه مشکلی دستگاه پلی استیشن ۲م پیش اومده...اینه ک میخام بازی کنم یا بازی استارت میخوره ، پرش تصویر دارم...موقعی ک بازی میخاد لود بشه این پرش تصویر یا خیلی کمه ک اصلا حس نمیشه یا نداره ولی موقعی ک بازی کامل لود میشه پرش تصویر داره ک مثلا بعضی بازی ها خیلی زیاد میشه و رنگ بعضی قسمت ها بهم میریزه و انگار تصویر نمی‌رسه ب اون قسمت ها...مشکل از کابل نبود چون با دستگاه دیگ ای ک داشتم همون بازی رو با همون کابل تست کردم ...مشکل از چیه دستگامه و آیا قابل تعمیر هست؟
سلام امیر علی دوست گرامی.ایا توی تنظیمات مودبو کاری انجام دادی؟برای کمک بهتر ی چند تا عکس از تصویر بفرست

• Like
سلام امیر علی دوست گرامی.ایا توی تنظیمات مودبو کاری انجام دادی؟برای کمک بهتر ی چند تا عکس از تصویر بفرست
نه این دستگاه برق مستقیمه و مودبو نداره..فقط چیپ کپی داره.. با فلش هم تست کردم ک داخل بازی می‌ره پرش تصویر زیاد داره...البته بستگی ب بازی داره ...برای بعضی بازی ها خیلیی کمه و برای بیشتر بازی ها زیاد... قسمت منو یا لود شدن بازی پرش تصویر نداره...پرش تصویرش هم وقتی بازی کامل لود میشه جوریه ک انگار مثلا بعضی ساختمون های بازی مردعنکبوتی ۳ یا خوده کاراکتر ، بعضی قسمت هاش ناپدید میشه و ظاهر میشه ..
عملا تصویر کامل نیست

• Like
سلام من بعد از اینکه رزیدنت اویل ۴ تو ps2 سیو نشد تو کامپیوتر بازی کردم من به یه جایی رسیدم که تیر ندارم و نمیتونم ردش کنم میخواستم بدونم راهی هست که بینهایت کنم یا یه کاری کنم که تیر داشته باشم؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or