هرسوالی درمورد Ps2

سلام از این راها وجود داره برای بی نهایت ولی من شخصا امتحان نکردم و بازی رو با حفظ تیر تمومش کردم.ولی میتونی از اون کارکتری که گلوله و سلاح میفروشه خرید کنی البته بستگی داره چقدر پول طلا و جواهر داشته باشی که به این شخص بفروشی و در قبالش گلوله و اسلحه خریداری کنی
من پول دارم ولی تیر تفنگ ها رو نمی‌فروشند اگه می‌فروختند خیلی خوب بود حالا راهی نداره

عکس قرار بدی بهتر میتونم راهنمایی کنم.ایا با دیسک هم اینطوری هست.اگه با دیسک هم اینطور هست احتمالا مشکل گرافیکی داره.ولی عکس باشه بهتر میشه دونست مشکل چیه
فلا دستگاه مغازس ‌..دادم یه نگاهی بندازن‌ بهش...با دیسک تست نکردمش...

بازی خیلی روون اجرا میشه...اگ مشکل گرافیکی داشته باشه درست شدنی نیس؟

• Like
Reactions: mqg1387
عکس قرار بدی بهتر میتونم راهنمایی کنم.ایا با دیسک هم اینطوری هست.اگه با دیسک هم اینطور هست احتمالا مشکل گرافیکی داره.ولی عکس باشه بهتر میشه دونست مشکل چیه

مشکل من مشابه این ویدیو هستش ...توی بعضی بازی ها خیلی زیاده توی بعضی بازی ها کم

• Like
درست شدنی هست ؟ یا کلا گرافیکش دیگ خراب شده؟
اگه از مقاومتهایی که بین cpu و gpu باشه بله با تعویضشون درست میشه .ولی اگه چیپ گرافیک ایراد داشته باشه شاید با گرفتن هیتر روی چیپ گرافیک درست بشه .بیشتر مشتریای من که مشکل گرافیک داشتند با تعویض مقاومت دستگاشون درست شده.البته اگه تعمیر کارت بدونه چطور مقاومتهارو تست کنه و تعویضش کنه

• Like
اگه از مقاومتهایی که بین cpu و gpu باشه بله با تعویضشون درست میشه .ولی اگه چیپ گرافیک ایراد داشته باشه شاید با گرفتن هیتر روی چیپ گرافیک درست بشه .بیشتر مشتریای من که مشکل گرافیک داشتند با تعویض مقاومت دستگاشون درست شده.البته اگه تعمیر کارت بدونه چطور مقاومتهارو تست کنه و تعویضش کنه
آهان...مشتری های شما هم چنین مشکلی داشتن؟

• Like
ظاهراً مشکل از مقاومت ها نبود ... منم دیدم دردسر داره یه برد دیگ از همون طرف گرفتم و برد خودمو دادم بهش ... منتهی خیلی خاک داره بردش ...چجوری باید تمیزش کرد؟
چی میشه یا چه عواملی باعث میشه ک چنین مشکلی برای گرافیک پیش بیاد؟

• Like
ظاهراً مشکل از مقاومت ها نبود ... منم دیدم دردسر داره یه برد دیگ از همون طرف گرفتم و برد خودمو دادم بهش ... منتهی خیلی خاک داره بردش ...چجوری باید تمیزش کرد؟
چی میشه یا چه عواملی باعث میشه ک چنین مشکلی برای گرافیک پیش بیاد؟
با هیچی بجز فرچه خشک گرد گیریش کن....از زدن الکل و تینر برای شستشوی برد جدا پرهیز کن چرا که ممکن این نوع مایها به زیر چیپها بره و خشک نشه و موقع روشن کردن دستگاه شورت یا اتصالی کنه و بسوزه////برای جلوگیری از نسوختن چیپ گرافیک نباید اون پد مخصوص که رنگ قهوه ای داره روی چیپ هست خشک باشه همین که انعطاف داشته باشه کافیه و سینک باید خوب روی پد قرار بگیره تا بخوبی روند خنک کردنو انجام بده

• Like
با هیچی بجز فرچه خشک گرد گیریش کن....از زدن الکل و تینر برای شستشوی برد جدا پرهیز کن چرا که ممکن این نوع مایها به زیر چیپها بره و خشک نشه و موقع روشن کردن دستگاه شورت یا اتصالی کنه و بسوزه////برای جلوگیری از نسوختن چیپ گرافیک نباید اون پد مخصوص که رنگ قهوه ای داره روی چیپ هست خشک باشه همین که انعطاف داشته باشه کافیه و سینک باید خوب روی پد قرار بگیره تا بخوبی روند خنک کردنو انجام بده
روی گرافیک فک کنم پد نداره فقط روی سی پی یو پد داره...من فقط یدونه پد دیدم

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or