mqg1387
کاربر سایت
Burnout 3بهترین بازی های سبک ریسینگ رو برای پلی دو میدونی چیاست ؟
Need For Speed
Gran Turismo
اگه فانتزی دوست داری Crash Tag Team Racing
Burnout 3بهترین بازی های سبک ریسینگ رو برای پلی دو میدونی چیاست ؟
آهان تشکراین بازی بهترین بازی فکری ماجراجویی .فقط توی تنظیمات بازی دوربین رو مناسب با حرکت کارکتر کن همین
تشکر استاد منم از این امولاتور سگا استفاده میکنم خیلی عالی هستشسلام دوستان عزیز و گرامی بهترین و قویترین امولاتور سگا برای پلی استیشن دو امولاتور قوی برای پلی استیشن 2View attachment 237556
خواهش میکنم دوست عزیز و گرامیتشکر استاد منم از این امولاتور سگا استفاده میکنم خیلی عالی هستش
بله ولی برای ۱ gpuمن خمیر سلیکون بود که من سلیکون زدم جا پد همه جا رو طبق عکس انجام دادمسلام دوست گرامی اگه پد سیلیکن هارو درست روی این 4 چیپ گذاشته باشی و فن دستگات هم گردگیری شده باشه طبیعیه و جای نگرانی نیستView attachment 237700
این خمیر سیلیکن که زی بین GPU و سینک نباید فاصله افتاده باشه دوست گرامیبله ولی برای ۱ gpuمن خمیر سلیکون بود که من سلیکون زدم جا پد همه جا رو طبق عکس انجام دادم
نه هواسم بود اتفاقا کارم میلیمتریهاین خمیر سیلیکن که زی بین GPU و سینک نباید فاصله افتاده باشه دوست گرامی
پس هیچ جای نگرانی نیست.اگه هم بسیار حساس باشی دستگاه خودش به طور اتوماتیک خاموش میشه/دور فن باید تغییر کنه تا بتونه سیستمو خنک کنه.راستی در مورد اون مشکلات کات سینها در بازی هنوز به نتیجه ای نرسیدم.حتی مود چیپ کپی خور رو برداشتم هیچ تغییری نکرد.اگه به نتیجه نرسم از مودبو 5 استفاده میکنم.و نتیجشو خدمتتون عرض میکنم.اگه مشکل حل نشه دستگاه های اسلیم اداپتوری بسیار عالی هستند.چون چنین موردی در دستگاهای اداپتوری اسلیم ندیدمنه هواسم بود اتفاقا کارم میلیمتریه
من یه روش سامورایی بلدم بزار بزنم منم خبر می دم بهتپس هیچ جای نگرانی نیست.اگه هم بسیار حساس باشی دستگاه خودش به طور اتوماتیک خاموش میشه/دور فن باید تغییر کنه تا بتونه سیستمو خنک کنه.راستی در مورد اون مشکلات کات سینها در بازی هنوز به نتیجه ای نرسیدم.حتی مود چیپ کپی خور رو برداشتم هیچ تغییری نکرد.اگه به نتیجه نرسم از مودبو 5 استفاده میکنم.و نتیجشو خدمتتون عرض میکنم.اگه مشکل حل نشه دستگاه های اسلیم اداپتوری بسیار عالی هستند.چون چنین موردی در دستگاهای اداپتوری اسلیم ندیدم
کلا در تعجبم چرا این نوع دستگاه باید مشکل لگ داشته باشه.اونم با opl قوی /حتی با فلش/هارد اکسترنال/ هم اینطوری هستمن یه روش سامورایی بلدم بزار بزنم منم خبر می دم بهت
من یه راهی دارم براش حتما این فروم می گم فقط باید امتحان کنمکلا در تعجبم چرا این نوع دستگاه باید مشکل لگ داشته باشه.اونم با opl قوی /حتی با فلش/هارد اکسترنال/ هم اینطوری هست
رفیق می گم یه سوال اجرا بازی از نتورک اداپتور فشار میاره رو دستکاه بعصی از دوستان می گن ؟؟؟؟من یه راهی دارم براش حتما این فروم می گم فقط باید امتحان کنم