هرسوالی درمورد Ps2

سلام دوستان من یک پلی استیشن ۲فت دارم موقع استفاده از نتورک اداپتور هارد داخلی دور فن دستگاه می ره بالا عادیه ؟
سلام دوست گرامی اگه پد سیلیکن هارو درست روی این 4 چیپ گذاشته باشی و فن دستگات هم گردگیری شده باشه طبیعیه و جای نگرانی نیست Untitled.png

سلام دوست گرامی اگه پد سیلیکن هارو درست روی این 4 چیپ گذاشته باشی و فن دستگات هم گردگیری شده باشه طبیعیه و جای نگرانی نیستView attachment 237700
بله ولی برای ۱ gpuمن خمیر سلیکون بود که من سلیکون زدم جا پد همه جا رو طبق عکس انجام دادم

• Like
Reactions: mqg1387
بله ولی برای ۱ gpuمن خمیر سلیکون بود که من سلیکون زدم جا پد همه جا رو طبق عکس انجام دادم
این خمیر سیلیکن که زی بین GPU و سینک نباید فاصله افتاده باشه دوست گرامی

نه هواسم بود اتفاقا کارم میلیمتریه
پس هیچ جای نگرانی نیست.اگه هم بسیار حساس باشی دستگاه خودش به طور اتوماتیک خاموش میشه/دور فن باید تغییر کنه تا بتونه سیستمو خنک کنه.راستی در مورد اون مشکلات کات سینها در بازی هنوز به نتیجه ای نرسیدم.حتی مود چیپ کپی خور رو برداشتم هیچ تغییری نکرد.اگه به نتیجه نرسم از مودبو 5 استفاده میکنم.و نتیجشو خدمتتون عرض میکنم.اگه مشکل حل نشه دستگاه های اسلیم اداپتوری بسیار عالی هستند.چون چنین موردی در دستگاهای اداپتوری اسلیم ندیدم

پس هیچ جای نگرانی نیست.اگه هم بسیار حساس باشی دستگاه خودش به طور اتوماتیک خاموش میشه/دور فن باید تغییر کنه تا بتونه سیستمو خنک کنه.راستی در مورد اون مشکلات کات سینها در بازی هنوز به نتیجه ای نرسیدم.حتی مود چیپ کپی خور رو برداشتم هیچ تغییری نکرد.اگه به نتیجه نرسم از مودبو 5 استفاده میکنم.و نتیجشو خدمتتون عرض میکنم.اگه مشکل حل نشه دستگاه های اسلیم اداپتوری بسیار عالی هستند.چون چنین موردی در دستگاهای اداپتوری اسلیم ندیدم
من یه روش سامورایی بلدم بزار بزنم منم خبر می دم بهت

من یه روش سامورایی بلدم بزار بزنم منم خبر می دم بهت
کلا در تعجبم چرا این نوع دستگاه باید مشکل لگ داشته باشه.اونم با opl قوی /حتی با فلش/هارد اکسترنال/ هم اینطوری هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or