همون طور که میدانید وقتی ی بازی سونی 1 رو دانلود میکنیم بغیر از فایل bin که شاید بعضی از بازی ها چندتا فایل bin داشته باشند ی فایل معرف دارند به نام cue این فایل بسیار مهم هست چرا که بدون این فایل شما قادر به رایت بازی نخواهید شد.خب بریم سر اموزش .اموزش در اینجا به زبان خارجی هست که من خلاسش میکنم.بعد از دانلود بازی مورد نظر ما برای رایت فقط به cue مخصوص اون بازی نیاز داریم و با برنامه IMGBURN اقدام به رایت بازی میکنیم.فقط نکته مهم اینکه از سی دی های خوب استفاده بشه مثلا FINAL یا EPOCH...سرعت رایت در IMGBURN باید به این شکل باشه AWS---MAX که در اموزش هست و تیک VERIFY رو زده باشید و رایترتونو هم انتخاب کنید و تموم رایت رو میزنیم..دقت کنید در موقع رایت به چیزی دست نزنید بعد از رایت درب رایتر باز میشه و بسته میشه تا چک بشه در برنامه IMGBURN بعد از چک کردن اگر مشکلی نبود ی گزینه میاد که شما با موفقیت بازی رو رایت کردید .میتونید در سونی یک و سونی 2 اجراش کنید...من خودم شخصا بازی های سونی یک رو از سونی 2 از روی فلش اجرا نمیکنم چون اون برنامه pop starter زیاد تعریفی نداره و ایرادات زیادی داره و از سی دی در سونی 2 استفاده میکنم بدون کوچکترین اشکال..دانلود برنامه IMGBURN در اموزش هست .سوالی بو در خدمتم