هرسوالی درمورد Ps2

سلام من یدونه پلی استیشن ۲ ادابتوری دارم وقتی سیدی رو میزارم و روشنش میکنم سیدی نمیچرخه سیدی روهم ور میدارم موتورش نمیچرخه ولی پولیو با دست بلند میکنم موتورش میچرخه تخسیر پولیه یا موتور

• Like
Reactions: mqg1387
سلام من یدونه پلی استیشن ۲ ادابتوری دارم وقتی سیدی رو میزارم و روشنش میکنم سیدی نمیچرخه سیدی روهم ور میدارم موتورش نمیچرخه ولی پولیو با دست بلند میکنم موتورش میچرخه تخسیر پولیه یا موتور
سلام دوست عزیز/اینکه اشاره میکنید به فولی رو بلند میکنید موتور لنز میچرخه احتمالا ی ایراد هست چرا که فولی هیچ ربطی به چرخش موتور لنز نداره در صورت امکان ی عکس از کل لنز بفرست تا برسی بشه.از این گذشته منظورت واضح نیست اولا که فولی خودش روی موتور سی دی گردان چسبیده و تا لنز روشن نشه نمیچرخه .اگه منظورت خود موتور سی دی گردان باشه احتمالا بر اثر کار کرد زیاد نشست کرده و گیر داره که باید تعویض بشه.ولی اگه منظورت موتور لنز باشه جای دیگه مشکل هست که باید مشخص کنید که کدوم موتور نمیچرخه

این کنترل و حتما بگیرین ..اگ دستگاتون فلش خور هست خیلی نیازتون میشه ...دیگ نیاز نیست برا بازی عوض کردن برین جلو دستگاه و ریست کنین ، با این کنترل ب راحتی ریست و خاموش و روشن میشه و در داخل برنامه sms هم میشه باهاش فیلم و موزیک و پلی و کنترل کرد...قیمتش هم داخل سایت آتاری ایران ۷۰ تومنه ...یه عده ک از قبل خریدن تا دوبرابر هم میفروشن

Attachments

• IMG-20211227-WA0004.jpg
    IMG-20211227-WA0004.jpg
    69.8 KB · مشاهده: 7
  • Like
این کنترل و حتما بگیرین ..اگ دستگاتون فلش خور هست خیلی نیازتون میشه ...دیگ نیاز نیست برا بازی عوض کردن برین جلو دستگاه و ریست کنین ، با این کنترل ب راحتی ریست و خاموش و روشن میشه و در داخل برنامه sms هم میشه باهاش فیلم و موزیک و پلی و کنترل کرد...قیمتش هم داخل سایت آتاری ایران ۷۰ تومنه ...یه عده ک از قبل خریدن تا دوبرابر هم میفروشن
چیز خوبی هست ولی میشه با دسته سیم دار یا بی سیم با فایل power off elf هم دستگاهو خاموش کرد هم به اهنگ گوش داد.

Attachments

یه مشکلی ک با مودبو دارم اینه که برنامه cheat device رو داخل چهارتا منو‌اضافه کردم و فایل هاشو داخل پوشه سیستم هم ریختم..ولی از منو وارد برنامه میشم هیچ یک از تقلب های بازی هارو نشون نمی‌ده و جستجو نمیکنه فقط برنامه باز میشه ولی از طریق مموری کارت فلش خور چنین مشکلی نیست

• Like
یه مشکلی ک با مودبو دارم اینه که برنامه cheat device رو داخل چهارتا منو‌اضافه کردم و فایل هاشو داخل پوشه سیستم هم ریختم..ولی از منو وارد برنامه میشم هیچ یک از تقلب های بازی هارو نشون نمی‌ده و جستجو نمیکنه فقط برنامه باز میشه ولی از طریق مموری کارت فلش خور چنین مشکلی نیست
برا من که مشکل نداشت😁
البته من شرط کردم دیگه از چیت استفاده نکنم برای همین حذفش کردم🙂

• Like
Reactions: sepehrpuor
برا من که مشکل نداشت😁
خوبی بازی در اینه که بدون تقلب بازی کرد.اینکه در ی بازی کارکتر خونش بی نهایت باشه چه لذتی داره

دقیقا
من برای آزاد شدن شخصیت‌های بازی تکن از اون استفاده کردم
از همونم پشیمون شدم 😁
در هر بازی گزینه سخت /نرمال /و اسان گذاشتن میتوان از این گزینه ها استفاده کرد و از بازی لذت برد.ی بازی در پلی استیشن 1 هست بسیار هم سخته.اسمش هم Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero/جالب اینه که اگه گزینه نرمال رو انتخاب کنی وست بازی ی فیلم نشون میده و به زبان انگلیسی میگه شما باختید و تموم.ولی اگه گزینه سخت رو انتخاب کنی در همون وست بازی فیلمش میگه به دنیای جدید خوش اومدی و ادامه بازی download.jpg

در هر بازی گزینه سخت /نرمال /و اسان گذاشتن میتوان از این گزینه ها استفاده کرد و از بازی لذت برد.ی بازی در پلی استیشن 1 هست بسیار هم سخته.اسمش هم Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero/جالب اینه که اگه گزینه نرمال رو انتخاب کنی وست بازی ی فیلم نشون میده و به زبان انگلیسی میگه شما باختید و تموم.ولی اگه گزینه سخت رو انتخاب کنی در همون وست بازی فیلمش میگه به دنیای جدید خوش اومدی و ادامه بازیView attachment 238013
گیم فقط رو حالت سخت🤟😁
اصلا اهل چیت نیستم
برام خیلی عجیبه بعضیا برای چیت پابجی بالای ۱۰۰۰۰۰ پول می‌دهند(البته اصلا مولتی پلیر باز نیستم،بجز تو گیم نت برای تفریح با دوستان)

• Like
Reactions: sepehrpuor
برا من که مشکل نداشت😁
چجوری اوکی کردی مگ؟ من داخل پوشه سیستم فلش ریختم بعد وارد اون چهار تا منوی مودبو کردم..ولی لیست بازی هارو نمیاره...من فقط برای باز کردن بعضی مپ ها مثل بازی موتور اینا یا باز کردن شخصیت ورجیل از دویل می کرای استفاده میکنم و ... برا مرحله ای بازی کردن معمولا کد نمیزنم ..فقط مپ اینا بیشتر بکارم میاد

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or