kayne
کاربر سایت
دوستانی که اسپویل شدن براشون مهم نیست برن تاپیک gears of war spoiler عکس هایی که گذاشتم رو ببینید !!!! من که سکته خفیف زدم :d
صد در صد گرافیک فراتر از چیزی خواهد بود که در beta دید و اما در مورد بازی bf3 باید گفت که نسخه ی ps3 بازی رو نشون دادن نسبت به pc خیلی ضعیفتر بود گرافیک برای ps3 خوب بود ولی به عنوان بهترین گرافیک کنسولی نمیشد انتخابش کرد !کسانی که انچارتد 3 رو انتخاب کردن بدونن که بازی با نسخه قبلی از لحاظ گرافیکی جهش چشمگیری نداشته واین گیم پلی بازی هست که بهبود دادن...
به نظرم بتلفیلد با توجه به این که مولتی پلتفرم هست گرافیک قابل توجهی داره.
صد در صد گرافیک فراتر از چیزی خواهد بود که در beta دید و اما در مورد بازی bf3 باید گفت که نسخه ی ps3 بازی رو نشون دادن نسبت به pc خیلی ضعیفتر بود گرافیک برای ps3 خوب بود ولی به عنوان بهترین گرافیک کنسولی نمیشد انتخابش کرد !
قابل تحسین بودن که درسته حق با شماست ولی باز میگم بهترین گرافیک کنسولی نیست چون همین بازی u3 توی بخش سینگل گرافیک بهتری نسبت به bf3 کنسولی دارد !خب bf3 روی ps3 ضعیفتر از pc هست و این طبیعیه...
ولی همون طور که گفتم با توجه به این که بتلفیلد مولتی پلتفرمه کارشون قابل تحسینه!!
كلا مقايسه ي يك بازي صرفا انحصاري و هماهنگ با نهايت قدرت يك كنسول و يك بازي مولتي پلتفورم اشتباهه !!قابل تحسین بودن که درسته حق با شماست ولی باز میگم بهترین گرافیک کنسولی نیست چون همین بازی u3 توی بخش سینگل گرافیک بهتری نسبت به bf3 کنسولی دارد !
شما چرا فکر میکنید U3 بهترین میشه اصلا کمترین شانسو گیرز 3 و انچارتد3 دارن .قابل تحسین بودن که درسته حق با شماست ولی باز میگم بهترین گرافیک کنسولی نیست چون همین بازی u3 توی بخش سینگل گرافیک بهتری نسبت به bf3 کنسولی دارد !
rage گرافیک خوبی داره ولی با توجه به 60 فریم اجرا شدنش و اینکه چندین ویدئو هم از بازی روی کنسول نشون دادن روی کنسول واقعا اینطور که شما میگید یک شاهکار نبود صد در صد روی کنسول در مقابل gears 3 و uncharted 3 حرفی برای گفتن نداره !!!شما چرا فکر میکنید U3 بهترین میشه اصلا کمترین شانسو گیرز 3 و انچارتد3 دارن .
تا وقتی بازی مثل Rage هست اصلا کلا بیخیال بحث این دو شین
در ضمن بعد از گیمزکام مسلمان انچاراد به طور قطعی از نظر گرافیک گیرز رو شکست میده .تا جایی که م فهمیدین نایتی داگ تو نمایشگاه ها رو گرافیک مانور میده ولی اپیک رو گیم پلی
موفق میشه نگران نباشید!!! شما مو بینی و من پیچش مو !زیاد ذوق زده نشید ، فکر نمیکنم UC3 بتونه امسال رقیب های انحصاری خودش رو شکست بده!
امید وارم بازی مورد علاقم UC3 هم موفق بشه!
rage گرافیک خوبی داره ولی با توجه به 60 فریم اجرا شدنش و اینکه چندین ویدئو هم از بازی روی کنسول نشون دادن روی کنسول واقعا اینطور که شما میگید یک شاهکار نبود صد در صد روی کنسول در مقابل gears 3 و uncharted 3 حرفی برای گفتن نداره !!!
توی rage عمق خوب هست وسعت محیط بالاس ولی خواهشا کمی ویدئو از rage میبینید توجه کنید به بافتها بازی روی کنسول من نمیگم بد هستند ولی در حد بهترین گرافیک کنسولی نیستند !!!
راستی دوستان نمایشگاه گیمز کام کی هست لطفا بهم بگید چند ماه دیگه میشه نه بگید توی کدوم ماه با مقدار ماه به من بفهمونید !:d
مگا تکسچر به جای خودش ولی نتیجه ی همین مگا تکسچر همینی هست که توی ویدئوهای گیم پلی کنسولی دیدم ؟ پس واقعا خیلی مفید واقع نشده لااقل که توی نسخه کنسولی اینطور بوده گرافیک برای یک بازی 60 فریم خوبه ولی در مقایسه با بازیهای دیگه کنسولی بهترین گرافیک کنسولی نیست !!!شاید از خیلی جهات به گیرز و انچارتد نرسه ولی همین که رو 60 فریم قفل میشه و قابلیت خاصی مثل مگا تکسچر داره خودش میتونه تضمین کنه بهترین گرافیک کنسولیه
منم با این موافقم که هنوز مگاتکسچر به خوبی ازش استفاده نشده و هنوز میشه استفاده بیشتری هم ازش کرد ولی کم نگفتیم اگه بگیم تکسچرهای بازی شاهکارن ولی هنوز ساخت بازی به اتمام نرسیده. نمایشگاه گیمزکام نزدیک است...مگا تکسچر به جای خودش ولی نتیجه ی همین مگا تکسچر همینی هست که توی ویدئوهای گیم پلی کنسولی دیدم ؟ پس واقعا خیلی مفید واقع نشده لااقل که توی نسخه کنسولی اینطور بوده گرافیک برای یک بازی 60 فریم خوبه ولی در مقایسه با بازیهای دیگه کنسولی بهترین گرافیک کنسولی نیست !!!
نماشگاه گیمز کام یک ماه دیگه هست یا .....منم با این موافقم که هنوز مگاتکسچر به خوبی ازش استفاده نشده ولی هنوز ساخت بازی به اتمام نرسیده. نمایشگاه گیمزکام نزدیک است...
تا جایی که من میدونم حدودا یک ماه دیگست(شایدم کمتر) البته اگه اشتباه نکنمنماشگاه گیمز کام یک ماه دیگه هست یا .....
میشه بگید چند ماه دیگه هست ؟