ما منتظریم شما هم منتظر باشید !!!منم همینجا با قاطعیت میگم تمام کسایی که دارن از جون و دل از آنچارتد 3 تعریف میکنن و بازیای دیگه رو در برابرش هیچی نمیدونن , این بازی ناامید کننده ترین بازی عمرشون خواهد بود !
شما بزار به حساب هایپ زدائی , چون بعضیا دیگه شورشو در آوردن, این همه صبر کردید 3 ماه دیگه هم روش, بعد هر گلی خواستید به سرتون (سرشون) بزنید.چرا ؟؟ :d
اهان نتیجش چی شده ؟! نتجیش جزء اینه که شما یه محیط با تکسچر های استثنایی ببینید ؟!مگا تکسچر به جای خودش ولی نتیجه ی همین مگا تکسچر همینی هست که توی ویدئوهای گیم پلی کنسولی دیدم ؟ پ
کدوم محیط با تکسچرهای فوق العاده چرا رو هوا یه چیزی میگید گرافیک نسخه کنسولی رو دارم میگم خوبه ولی صد بار هم میگم داریم میگیم بهترین گرافیک کنسولی بعد شما میگید با توجه به open world بودن گرافیکش خیلی خوبه !!!درسته حرف من هم همینه گرافیکش خوبه ولی هزار بار دیگه هم میگم بهترین گرافیک کنسولی نیست و من تا خودم شخصا بازی رو روی ps3 بازی نکنم اعتقادی حتی به 60 فریم بودنش هم ندارم !اهان نتیجش چی شده ؟! نتجیش جزء اینه که شما یه محیط با تکسچر های استثنایی ببینید ؟!
به جک گفتناتون ادامه بدید ما هم داریم میخندیم
دقیقا روشن کنید کیا شورشو در آوردن !!!شما بزار به حساب هایپ زدائی :biggrin1:, چون بعضیا دیگه شورشو در آوردن, این همه صبر کردید 3 ماه دیگه هم روش, بعد هر گلی خواستید به سرتون (سرشون) بزنید.
صد در صد تایید میشه پرچم بالا :dهمین صحرای آنچارتدو به من بدن کافیه.
کاری به افکتای دیگه ش ندارم. فقط شن و صحرا با نور خورشید. همین.
کدوم محیط با تکسچرهای فوق العاده چرا رو هوا یه چیزی میگید گرافیک نسخه کنسولی رو دارم میگم خوبه ولی صد بار هم میگم داریم میگیم بهترین گرافیک کنسولی بعد شما میگید با توجه به open world بودن گرافیکش خیلی خوبه !!!درسته حرف من هم همینه گرافیکش خوبه ولی هزار بار دیگه هم میگم بهترین گرافیک کنسولی نیست و من تا خودم شخصا بازی رو روی ps3 بازی نکنم اعتقادی حتی به 60 فریم بودنش هم ندارم !
خب رضا گفت دیگه :d ولی انصافاً بعضی چیزا خیلی زیاده رویه ! توی یه سری پست ها قشنگ معلومه :dچرا ؟؟ :d
شما بزار به حساب هایپ زدائی , چون بعضیا دیگه شورشو در آوردن, این همه صبر کردید 3 ماه دیگه هم روش, بعد هر گلی خواستید به سرتون (سرشون) بزنید.