Dinosaur
Loyal Member
یعنی از چه نظر fake هست ؟! بازتاب ماشین ها روی هم نمی افته چه ربطی به fake بودن این داره ؟!اولاً همین عکس رو ببین انعکاسش Feak هست !! اگر واقعی بود باید بازتاب ماشینی که روبرو هست و عکس رو از نمای خود این ماشینه گرفتی ببینیم روی بدنه BMW یا روی چراغش !! ولی اینطوری نیست !
دوماً GT5 وسط بازی همیچن نور پردازی نداره و همه چیز بازتابهای با رزلوشن پایین هست که از دور قشنگه و از نزدیک حرفی برای گفتن نداره !! اما Forza 3 بازتابهاش همونی هست و بوده که وسط مسابقه میدیدیم ! الان هم سیستم IBL که معرفی کردن در حین گیم پلی هم فعال هست و حتی انعکاس بازتاب نور برف روی کوهها رو هم میتونید روی ماشین ببینین ( در حین گیم پلی !! ) یعنی به نور حساسه کاملاً و نور چمن و ... هم میافته روی ماشین به صورت واقعی !
گفتم متآسفانه وسیله ای دم دستم نیست که بتونم از وسط بازی عکس بگیرم و ابزارش رو ندارم ولی این عکس رو از قبل داشتم و گذاشتم که داره نشون میده وسط بازی هم تصویر محیط توی چراغ ماشین منعکس میشه.
خدا رو شکر ! گفتم مطمئن نیستم و فقط همون زمان E3 اکثر فروم ها (چه توی سایت خود Forza چه جاهای دیگه) بحث سر این بود که چه ماشین هایی توی این بخش هستن. توی جاهای رسمی ندیدم چیزی گفته باشن فقط این رو از سایت guardian دیدم :همه ماشینها تو این بخش هستن و همشون بیش از 1 میلیون پلیگون دارن !! جزئیات داخل موتور و در و صندوق و ... رو که جمع بزنیم با بهینه سازی های داخل ماشینها راحت 1 میلیون پلی گون رو رد میکنه ! برین یه ماشین از GT5 رو ببینید موتورش چه شکلی مدلسازی شده بعد Forza 4 رو ببینید که کف میکنید !! مثل اینکه قراره مدلهای داخل بازی هم 400 تا 500 هزار تا پلیگون داشته باشن ! مطمعن نیستم !
Not every single car in the game will be available for Autovista. Turn 10 says the cars that have been selected are those for which the best virtual tours could be provided.
در مورد گرافیک اون بخش هم مگه من غیر از این گفتم ؟!!! جایی نبوده که رفته باشم و از گرافیک بخش Autovista فقط تعریف نکرده باشم !
الآن این حرف من چه ربطی به حساب و این جور چیزا داره ؟! دیگه از روز روشنه که PD برنامه ریزیش مشکل داشته و برای همین نتونسته از این 5 سال یا 120 سال استفاده بهینه بکنه. شرکتی که در عرض 3 سال فقط 140 تا ماشین پریمیوم طراحی کرده (80 تا توی Prologue بوده) و تعداد پیست های کاملآ جدیدش هم خیلی کم بوده , مشخصه که مشکل داشته ! ربطی هم به پول خرج کردن نداره ! سونی اتفاقآ خیلی هم پول خرج کرده و مسابقات واقعی (با ماشین واقعی توی پیست های واقعی) برای بازی ترتیب داده. نصف مشکلاتش هم به نظرم به ژاپنی بودنش برمیگرده که یه سری اخلاق های مخصوص به خودشون دارن و خیلی هاشون هم خودشون رو با این نسل وفق ندادن. حالا نمیدونم چرا بهت برخورده ؟! اگه از T10 بد بگیم , برمیخوره ! از PD بد بگیم , بازم برمیخوره ! کلآ بی خیالش بشیم بهتره !خب اینکه نشد حرف یه استیدو کوچیک و گوگولی مگولی تو 6 سال ( حالا 5 تا ! دیگه تخفیف نمیدم !! :biggrin1: ) رفته با کلی هایپ یه بازی ساخته پس حق داره این همه مشکل داشته باشه و یه استدیو دیگه هم چون 300 تا کارمند داره پس بده و ... کم کاری کرده PD و حتی خود سونی ! این همه خرج بازیهایی کردن که کل سریشون اندازه یکی از شماره های GT فروش نرفته بعد برای خود GT پول خرج نکردن ؟ اصلاً سونی عقلش کمه که پول خرج نکنه برای بهترین بازیش ؟ خود PD بفکر نبوده !! قبول نکنید هم خیالی نیست ها ! ولی خب حساب 2 2 تا 4 تاست !!
کلآ این حالتی که از 2 سال پیش سر چند تا بحث پیش اومده یه کاری باهات کرده که اگه من بگم Forza 4 نهایت کمال یه بازی ریسینگ هست و از این بهتر نمیشه ساخت هم با چشم توطئه بهش نگاه میکنی و میخوای از توش ایراد دربیاری. درست شدن این حالت هم دست من نیست و دیگه کاری نمیتونم بکنم !