آیا PC Gaming مرده؟ آیا بازی کردن بر روی رایانه های شخصی امری اشتباه است؟
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
هر شروعی پایانی داردمثله نسل شیش مثله نسل هفت مثله سریال های ترکی
pc هم ده بیست سال دیگه خیلی شیک و مجلسی جاش رو به تبلت های فضایی و فوق پیشرفته میده
اگر تفاوت گرافیکی زیاد میخواین باید تا اخرای نسل صبر کنید... فعلا که تفاوت زیادی نیست بین کنسول و PC
دعوای کنسول بازا رو با PC هیچ وقت نتونستم درک کنم.و نخواهم کرد.
همه ی ما کنسول بازا که خودمم یکیشونم مدیون PC هستیم.هر انسان کنسول بازی یه دورانی از عمرشو با PC Gaming گذرونده.و در آینده ام باز احتمالش هست بگذرونه.
اگر تفاوت گرافیکی زیاد میخواین باید تا اخرای نسل صبر کنید... فعلا که تفاوت زیادی نیست بین کنسول و PC
بازی کلا سلیقه ای هستش . هر کسی رو هر پلتفرمی دوست داشته باشه بازی میکنه . اگه بخواهیم بازی های انحصاری رو ملاک قرار بدیم که کلا مساله فرق میکنه . انحصاری های کنسول همیشه بینظیر بوده اند و هستند . و معمولا گوتی های سال نیز از بین آنها انتخاب میشن (متالگیر ، زلدا، بایونتا،گیرز،آنچارتد،تلو،رد دد،جرنی گآد آو وار و ...). تو این زمینه PC انحصاریاش فقط فقط محدود به یه سری نقطه بازی، حشره کشی و دِشنه به دستان خلاصه میشه .
نکته دیگه اینه که کنسول تا لحظه آخر حیاتش بازی ها رو با بالاترین کیفیت ممکنه اجرا میکنه و هیچ رایانه ای با کانفیگ کنسول و یا حتی بالاتر نمیتونه در حد کنسول خروجی بده ( کارت 8800GT تو نسل قبل که بعد از گذشت 4 سال حتی نمیتونست تو رزولوشن 1366 بازی ای در حد Modern Warfare 3 رو خروجی بده در صورتی که یه اکس باکس 360 راحت 60 فریم میداد.)
طی هفته های گذشته با دسترسی که به پلی 4 داشتم و بازی کردن عناوینی مثل کیلزون شادو فال، اینفیمس و دِ اُردر 1886 نهایت کیفیت بصری عمرم رو دیدم و بی تعصب میگم هیچ بازی ای به این کیفیت تا الان روی PC نیومده ( اگر هم بیاد یه دسکتاپ چندین هزار دلاری رو طلب میکنه).
آخرای نسل که بدتر میشه کنسول ها توان اجرای بازی ها جدید رو با کیفیت بالا نخواهند داشت و باز شاهد عرضه ی بازی های HD720 Pبا فریم30هستیم!
در این زمان یهو یه شرکت میاد یه انحصاری برای کنسول منتشر میکنه که با PCنتونه مقایسه شه تا بتونند بگند کنسول هنوز زنده است!
حالا که بحث رو به حاشیه بردیمنم بی تعصب میگم خیلی خوشانس بودی همون حشره کش هم تونستی با این سیستم ران کنی :
Gaming Rig
Processor:Intel Corei5 3330Motherboard:AsusMemoryDR3 8 Gig 1600 Corsair XMSGraphic Card:Gigabyte GTX 760 Wind Force 3Hard Drive:SATA III 1TBMonitor:Asus VX239HCase:Green X3 GamingOperating System:Windows 7 SP1 64 bit
خواهشا دوستانی نظر بدن که یکی دوتا بازی رو روی سیستمهاس high end تجربه و به پایان برده باشن !!!!!!!
دیگه ببین به کجا رسیده کیفیت بصری مثلا یه کارت مثل nvidia 980 gtx توسط فرزندان غییور این مرز و بوم زیر سوال میره :bighug:
منم وقتی از چشمیه در خونمون به بیرون نگاه میکنم کیفیت بصری خیلی زیادی رو مشاهده میکنم
والا !!!!! اصن وضیه ها
حالا که بحث رو به حاشیه بردی
جناب های اند باز لطف کن به من بگو چه چیز خارق العاده ای رو سیستم منحصر به فردتون تجربه کردی که بقیه خبر ندارن؟
البته اگه منظور 4K و داستان های تکراری که زحمت نکش که معنای ویژوال چیز دیگه ای رفیق !!!
چیزی که تجربه کردم واسه زمانی بود که metro اولین بار اومد که شما دوستان عزیز داشتین با کنسولهای نسل قبل لذت میبردید اون موقه دوستان میگفتن به به چه چه گرافیک فقط اون چیزیه که ما داریم میبینیم و ما میگفتیم داریم بازیی میکنیم که یه نسل از بازیهای شما جلو تره شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم الان تکنیکی رو داریم میبینیم به اسم tessellations عجب چیز عالیه شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم تکنیکی اضافه شده به بازی هامون به نام physx شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم دیگه texture ها تو بازی ها متحول شده و ultra texture جایگزین شده باز گفتین ما انحصاری داریم تا الان که باز ما میگیم یه بازی داره میاد به نام star sitizen که شرکت سازنده گفته فقط قابلیت پیلده سازی ایده هامون رو pc هستش 100% شما میگید باز ما انحصاری داریم wd اومد گفتیم بیا ببینین روی ultra texture و aa 8 و هزار تکنیک مختص pc عالیه شما همین رو گفتین و این داستان ادامه دارد.حالا که بحث رو به حاشیه بردی
جناب های اند باز لطف کن به من بگو چه چیز خارق العاده ای رو سیستم منحصر به فردتون تجربه کردی که بقیه خبر ندارن؟
البته اگه منظور 4K و داستان های تکراری که زحمت نکش که معنای ویژوال چیز دیگه ای رفیق !!!
اقا ولش کن این آقا کارش شده پز دادن سیستم های اندش تو تاپیکای مختلف