نسل بی‌پایان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا PC Gaming مرده؟ آیا بازی کردن بر روی رایانه های شخصی امری اشتباه است؟
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
images

نسل پایان ناپذیر

هر شروعی پایانی داردمثله نسل شیش مثله نسل هفت مثله سریال های ترکی:|
pc هم ده بیست سال دیگه خیلی شیک و مجلسی جاش رو به تبلت های فضایی و فوق پیشرفته میده

هدف تکنولوژی در دنیای گیمینگ، خلق قدرت پردازشی بیشتر در فضای کمتر و با دمای پایین تره. هر موقع تبلت های فوق پیشرفته با ابعاد 20cm*12cm تولید بشن که از کنسولای امروزی چندین برابر قویتر باشن، همون موقع PCـهای High End و کنسولها به مراتب قوی تر از اون تبلتهای فوق پیشرفته خواهند بود.
شرکتهای تولید کننده ی چیپ های گرافیکی و پردازشی مشخص هستن، هر موقع بتونن یه CPUـه خوب با ابعاد کوچیک و بدون مشکل حرارتی برای تبلتها تولید کنن، همون تولید کننده ها میتونن یه محصول قوی تر رو با ابعاد بزرگتر برای کنسولا و PCـها طراحی کنن.

مگر این که Alienـها از یه سیاره دیگه بیان و با یه تکنولوژی که مردمِ زمین ازش بیخبرن یهو یه تبلت فرازمینی خلق کنن :دی

با PC Gaming مشکلی ندارم با "نسل بی‌پایان" چرا. وقتی مثلا کارت گرافیک Colossus X527 zi رو ارتقاع میدید به Titan 860xg (پرش از 1080p & 60fps به 4k & +120fps ) این تغییر نسل نیست؟ :دی.
ممکنه یه روزی زنم به سیم اخر و یه بار برای همیشه کنسول رو بزارم کنار و بیام سمت PC-G :دی

دعوای کنسول بازا رو با PC هیچ وقت نتونستم درک کنم.و نخواهم کرد.
همه ی ما کنسول بازا که خودمم یکیشونم مدیون PC هستیم.هر انسان کنسول بازی یه دورانی از عمرشو با PC Gaming گذرونده.و در آینده ام باز احتمالش هست بگذرونه.

این موضوع کاملا سلیقه ایه
مثلا من کلا اگه کنسول نباشه بازی نمیکنم:dاصلااا نمیتونم با کیبوردو موس بازی کنم
بازی فقط با دسته
در کل یه فیفا12 و مکس پین3 و تام رایدرو سن ادرسو با pc بازی کردم اونم با دسته.....
ولی چه کنیم که به کنسول عادت کردم بازی با پیسی اصلا بهم نمیچسبه که اینم کاملا سلیقه ایه
کنسولو راحت حمل میکنیو دور همی بازی میکنی:d

اگر تفاوت گرافیکی زیاد میخواین باید تا اخرای نسل صبر کنید... فعلا که تفاوت زیادی نیست بین کنسول و PC

اگر تفاوت گرافیکی زیاد میخواین باید تا اخرای نسل صبر کنید... فعلا که تفاوت زیادی نیست بین کنسول و PC

آخرای نسل که بدتر میشه کنسول ها توان اجرای بازی ها جدید رو با کیفیت بالا نخواهند داشت و باز شاهد عرضه ی بازی های HD720 Pبا فریم30هستیم!
در این زمان یهو یه شرکت میاد یه انحصاری برای کنسول منتشر میکنه که با PCنتونه مقایسه شه تا بتونند بگند کنسول هنوز زنده است!

دعوای کنسول بازا رو با PC هیچ وقت نتونستم درک کنم.و نخواهم کرد.
همه ی ما کنسول بازا که خودمم یکیشونم مدیون PC هستیم.هر انسان کنسول بازی یه دورانی از عمرشو با PC Gaming گذرونده.و در آینده ام باز احتمالش هست بگذرونه.

احسنت آفرین دقیقا همینه فکر کنم دوستان همه یادشون رفته چه دوران و چه بازی های واسه pc در قدیم بود که همشون بخشی از زندگی ما شدن مثل IGI یا Hitman 1 یا MGS 1(pc version یا مثل Doom یا Halflife ,Prey بگیر تا برسیم با بازیهای غولی مثل crysis به نظر من تا قسمته زیادی مقایسه معنی نداره ولی باز رو حرفم هستم که همه چیز سلیقه ای هست.

حال شما خوبه؟
ببین دوست عزیز من یه توصیه بهت میکنم خواستی عمل کن نخواستی نکن، ولی بظر عمل کردنش برای اعصاب خودت و ما بهتره! مشخصه که شما کنسول گیمر هستی، خوب الان چه اسراری هست که تو این تاپیک باشی و پست ها رو بخونی؟ توهین نباشه ولی وجود امثال شما ها باعث بحث های بچهگانه میشه، اگر پست های تحریک کننده نباشه بحث هم بوجود نماید و به علاقه افراد هم توهین نمیشه و کلا برای اعصاب همه بهتره ....

بازی کلا سلیقه ای هستش . هر کسی رو هر پلتفرمی دوست داشته باشه بازی میکنه . اگه بخواهیم بازی های انحصاری رو ملاک قرار بدیم که کلا مساله فرق میکنه . انحصاری های کنسول همیشه بینظیر بوده اند و هستند . و معمولا گوتی های سال نیز از بین آنها انتخاب میشن (متالگیر ، زلدا، بایونتا،گیرز،آنچارتد،تلو،رد دد،جرنی گآد آو وار و ...). تو این زمینه PC انحصاریاش فقط فقط محدود به یه سری نقطه بازی، حشره کشی و دِشنه به دستان خلاصه میشه .
نکته دیگه اینه که کنسول تا لحظه آخر حیاتش بازی ها رو با بالاترین کیفیت ممکنه اجرا میکنه و هیچ رایانه ای با کانفیگ کنسول و یا حتی بالاتر نمیتونه در حد کنسول خروجی بده ( کارت 8800GT تو نسل قبل که بعد از گذشت 4 سال حتی نمیتونست تو رزولوشن 1366 بازی ای در حد Modern Warfare 3 رو خروجی بده در صورتی که یه اکس باکس 360 راحت 60 فریم میداد.)
طی هفته های گذشته با دسترسی که به پلی 4 داشتم و بازی کردن عناوینی مثل کیلزون شادو فال، اینفیمس و دِ اُردر 1886 نهایت کیفیت بصری عمرم رو دیدم و بی تعصب میگم هیچ بازی ای به این کیفیت تا الان روی PC نیومده ( اگر هم بیاد یه دسکتاپ چندین هزار دلاری رو طلب میکنه).

بازی کلا سلیقه ای هستش . هر کسی رو هر پلتفرمی دوست داشته باشه بازی میکنه . اگه بخواهیم بازی های انحصاری رو ملاک قرار بدیم که کلا مساله فرق میکنه . انحصاری های کنسول همیشه بینظیر بوده اند و هستند . و معمولا گوتی های سال نیز از بین آنها انتخاب میشن (متالگیر ، زلدا، بایونتا،گیرز،آنچارتد،تلو،رد دد،جرنی گآد آو وار و ...). تو این زمینه PC انحصاریاش فقط فقط محدود به یه سری نقطه بازی، حشره کشی و دِشنه به دستان خلاصه میشه .
نکته دیگه اینه که کنسول تا لحظه آخر حیاتش بازی ها رو با بالاترین کیفیت ممکنه اجرا میکنه و هیچ رایانه ای با کانفیگ کنسول و یا حتی بالاتر نمیتونه در حد کنسول خروجی بده ( کارت 8800GT تو نسل قبل که بعد از گذشت 4 سال حتی نمیتونست تو رزولوشن 1366 بازی ای در حد Modern Warfare 3 رو خروجی بده در صورتی که یه اکس باکس 360 راحت 60 فریم میداد.)
طی هفته های گذشته با دسترسی که به پلی 4 داشتم و بازی کردن عناوینی مثل کیلزون شادو فال، اینفیمس و دِ اُردر 1886 نهایت کیفیت بصری عمرم رو دیدم و بی تعصب میگم هیچ بازی ای به این کیفیت تا الان روی PC نیومده ( اگر هم بیاد یه دسکتاپ چندین هزار دلاری رو طلب میکنه).

منم بی تعصب میگم خیلی خوشانس بودی همون حشره کش هم تونستی با این سیستم ران کنی :
Gaming Rig

Processor:Intel Corei5 3330Motherboard:AsusMemory:DDR3 8 Gig 1600 Corsair XMSGraphic Card:Gigabyte GTX 760 Wind Force 3Hard Drive:SATA III 1TBMonitor:Asus VX239HCase:Green X3 GamingOperating System:Windows 7 SP1 64 bit

خواهشا دوستانی نظر بدن که یکی دوتا بازی رو روی سیستمهاس high end تجربه و به پایان برده باشن !!!!!!!
دیگه ببین به کجا رسیده کیفیت بصری مثلا یه کارت مثل nvidia 980 gtx توسط فرزندان غییور این مرز و بوم زیر سوال میره :bighug:
منم وقتی از چشمیه در خونمون به بیرون نگاه میکنم کیفیت بصری خیلی زیادی رو مشاهده میکنم
والا !!!!! اصن وضیه ها

آخرای نسل که بدتر میشه کنسول ها توان اجرای بازی ها جدید رو با کیفیت بالا نخواهند داشت و باز شاهد عرضه ی بازی های HD720 Pبا فریم30هستیم!
در این زمان یهو یه شرکت میاد یه انحصاری برای کنسول منتشر میکنه که با PCنتونه مقایسه شه تا بتونند بگند کنسول هنوز زنده است!

یکم دقت کن منم منظورم همین بود 8-|

- - -ویرایش - - -

720 و 30 فریم؟ به نظرت یکم زیادی اغراق نمیکنی؟ :|

منم بی تعصب میگم خیلی خوشانس بودی همون حشره کش هم تونستی با این سیستم ران کنی :
Gaming Rig

Processor:Intel Corei5 3330Motherboard:AsusMemory:DDR3 8 Gig 1600 Corsair XMSGraphic Card:Gigabyte GTX 760 Wind Force 3Hard Drive:SATA III 1TBMonitor:Asus VX239HCase:Green X3 GamingOperating System:Windows 7 SP1 64 bit

خواهشا دوستانی نظر بدن که یکی دوتا بازی رو روی سیستمهاس high end تجربه و به پایان برده باشن !!!!!!!
دیگه ببین به کجا رسیده کیفیت بصری مثلا یه کارت مثل nvidia 980 gtx توسط فرزندان غییور این مرز و بوم زیر سوال میره :bighug:
منم وقتی از چشمیه در خونمون به بیرون نگاه میکنم کیفیت بصری خیلی زیادی رو مشاهده میکنم
والا !!!!! اصن وضیه ها
حالا که بحث رو به حاشیه بردی
جناب های اند باز لطف کن به من بگو چه چیز خارق العاده ای رو سیستم منحصر به فردتون تجربه کردی که بقیه خبر ندارن؟
البته اگه منظور 4K و داستان های تکراری که زحمت نکش که معنای ویژوال چیز دیگه ای رفیق !!!

جناب های اند باز لطف کن به من بگو چه چیز خارق العاده ای رو سیستم منحصر به فردتون تجربه کردی که بقیه خبر ندارن؟
البته اگه منظور 4K و داستان های تکراری که زحمت نکش که معنای ویژوال چیز دیگه ای رفیق !!!

اقا ولش کن این آقا کارش شده پز دادن سیستم های اندش تو تاپیکای مختلف :دی

لایک کن بره :دی

هيچ وقت PC gaming ضعيف نميشه و از بين نميره چون در اصل سخت افزار PC پدر و مادر تمام كنسول هاست
اصولاً PC همه زندگي هست تمام تكنولوژي ها از PC هستند گوشي ، تبلت و تجهيزات ديگه اگه روزي قرار باشه PC gaming از بين بره كنسول ها هم ديگه وجود ندارن!
مثل اين مي مونه يه ساختمون زيبا رو ديد و گفت آجر و تيرآهن و غيره نيازي نيست و تموم شده عمر شون اين ساختمون جاي اونا رو مي گيره!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

چیزی که تجربه کردم واسه زمانی بود که metro اولین بار اومد که شما دوستان عزیز داشتین با کنسولهای نسل قبل لذت میبردید اون موقه دوستان میگفتن به به چه چه گرافیک فقط اون چیزیه که ما داریم میبینیم و ما میگفتیم داریم بازیی میکنیم که یه نسل از بازیهای شما جلو تره شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم الان تکنیکی رو داریم میبینیم به اسم tessellations عجب چیز عالیه شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم تکنیکی اضافه شده به بازی هامون به نام physx شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم دیگه texture ها تو بازی ها متحول شده و ultra texture جایگزین شده باز گفتین ما انحصاری داریم تا الان که باز ما میگیم یه بازی داره میاد به نام star sitizen که شرکت سازنده گفته فقط قابلیت پیلده سازی ایده هامون رو pc هستش 100% شما میگید باز ما انحصاری داریم wd اومد گفتیم بیا ببینین روی ultra texture و aa 8 و هزار تکنیک مختص pc عالیه شما همین رو گفتین و این داستان ادامه دارد.

اقا ولش کن این آقا کارش شده پز دادن سیستم های اندش تو تاپیکای مختلف

نه عزیز من اینجا مسیله پز دادن نیست سیستم high end خیلی کوچیکتر از این حرفهاست که کسی بخواد بهش پز بده مسیله اینه که یک عده عزیز دل دارن میگن پراید یه سر و گردن از لامبورگینی بهتره ما میگیم تمام دنیا نظرشون چیز دیگه ایه حالا لایک کن بره :bighug:
منم هیچ وقت نگفتم کنسول چیز بدرد نخوریه ولی وقتی صحبت از قدرت و کیفیت بصری میشه اصلا نباید وارد بحث بشه باید از کناری عبور کنه و تو افق محو بشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or