آیا PC Gaming مرده؟ آیا بازی کردن بر روی رایانه های شخصی امری اشتباه است؟
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
خوب پستای تاپیکایی که مربوط به PC Vs. Vonsole هست رو نخون:dاین تاپیک های PC Vs Console از لحاظ پست های افراطی و حال به هم زن 100 برابر بد تر از تاپیک هایMS Vs Sony هست
آدم میاد یک خبر / مقاله بخونه گند می خوره به اعصابش ...
شما بحثت بیشتر رو مقوله گرافیک بود و نه چیز دیگه ای حداقل از پستت اینجوری برداشت میشه کرد.
دقیقا مشکل من و شما اینه که :
شما با قدرت سخت افزار خوشحالی ولی من با پرفورمنس و خروجی که میخوام بگیرم.
برای من و خیلی ها دیگه اصلا راضی کننده نیست که مثلا برای فروش یه سخت افزار یه سری افکت نصف و نیمه رو در انتها به بازی اضافه کنند که برای اجراش راحتش باید دو نسل کارت گرافیک عوض کنی ( اشاره به مترویی که نام بردی) هر چند حتما اون رو تجربه میکنم.
و به خاطر پی سی خودم از خیلی چیزایی که رو کنسول هست محروم نمیکنم ( اشاره به تعصب بیش از حد بعضی از دوستان) . هنوزم میگم ویژوالی که شما تو بعضی از عناوین کنسولی می بینید بسیار لذت بخشه حال ممکنه که پردازش سنگینی هم احتیاج نداشته باشه چون حاصل کار بیشتر و اپتیمیزیشن بیشتر هست این چیزیه که رو پی سی کمتر دیده میشه. این صفر و یک هست.
حالا قدرت سخت افزار پی سی بیشتره درست. خود شما تو یه سال اخیر چند عنوان های اند در سخت افزارت رو پی سی تجربه کردی؟ - عنوان های اند از لحاظ گرافیکی= جلوه بصری جدید شامل سیستم نورپردازی جدیدتر ، افکت های جدیدتر ، موشنکپچر های دقیقتر نه فقط رزولوشن و پچ اولترا تکسچر و مادهای دست ساز.
من منظورم سعی کردم برسونم. ممنون که وقت گذاشتی
همینجوری لبخند بزن رد شو فقط...این تاپیک های PC Vs Console از لحاظ پست های افراطی و حال به هم زن 100 برابر بد تر از تاپیک هایMS Vs Sony هست
اینجا ما چندتا افراطی داریم که این بحثا رو شروع میکنن کافیه اونارو بزاری تو بلک لیست دیگه با خیال راحت میای مقالتو میخونی لایکتو میکنی میریاین تاپیک های PC Vs Console از لحاظ پست های افراطی و حال به هم زن 100 برابر بد تر از تاپیک هایMS Vs Sony هست
اگر الان هم پی.سی انقدر پیشرفت کرد بخاطر بازار چین هستش که پی.سی ازاد هستش و کنسول ممنوع یا هند و برزیل که مالیات کنسول بالا هستش.کنسولها باورود ازادتر به این بازارها مطمین باش معادلات رو بهم میزنن.چین داره با ورود پلی استیشن 4شروع میشه.
این رو کجای دلم بذارمبا احترام به استارتر تاپیک ولی به نظر من یک طرفه به قضیه نگریستید.پی.سی اگرچه الان در دوران اوج خودش هست ولی هزینه این اوج رفتن رو کنسولها نینتندو ماکروسافت و سونی دادند.یعنی زمانی رسیده بود که بازار بازیهای رایانه ای سوده نبودند و کمپانی های بازی سازی یک یک یا ورشکست میشدند یا ادغام میشدند و با سودآوری رو کنسولها بود که خون به رگهای صنعت برگشت و به قول خود شما فقط در چندسال اخیر هستش که با اومدن استیم بخش پی.سی سوده شده پس کلا پیشرفت دنیای گیم مدیون وی.ی و ایکس باکس و پلی استیشن هست و پی.سی و استیم اومدن لقمه حاضر اماده رو دهن گذاشتن اگر الان هم پی.سی انقدر پیشرفت کرد بخاطر بازار چین هستش که پی.سی ازاد هستش و کنسول ممنوع یا هند و برزیل که مالیات کنسول بالا هستش.کنسولها باورود ازادتر به این بازارها مطمین باش معادلات رو بهم میزنن.چین داره با ورود پلی استیشن 4شروع میشه.
با احترام به استارتر تاپیک ولی به نظر من یک طرفه به قضیه نگریستید.پی.سی اگرچه الان در دوران اوج خودش هست ولی هزینه این اوج رفتن رو کنسولها نینتندو ماکروسافت و سونی دادند.یعنی زمانی رسیده بود که بازار بازیهای رایانه ای سوده نبودند و کمپانی های بازی سازی یک یک یا ورشکست میشدند یا ادغام میشدند و با سودآوری رو کنسولها بود که خون به رگهای صنعت برگشت و به قول خود شما فقط در چندسال اخیر هستش که با اومدن استیم بخش پی.سی سوده شده پس کلا پیشرفت دنیای گیم مدیون وی.ی و ایکس باکس و پلی استیشن هست و پی.سی و استیم اومدن لقمه حاضر اماده رو دهن گذاشتن اگر الان هم پی.سی انقدر پیشرفت کرد بخاطر بازار چین هستش که پی.سی ازاد هستش و کنسول ممنوع یا هند و برزیل که مالیات کنسول بالا هستش.کنسولها باورود ازادتر به این بازارها مطمین باش معادلات رو بهم میزنن.چین داره با ورود پلی استیشن 4شروع میشه.
با حرفت تا حدی مخالفمالبته یه سری هستند میگن گرافیک مهم نیست و اینا مهم گیم پلیه. یکی از دلایلی که هنوز مدیوم داستان های گیم ها در حد فیلم ها نیست و اون Depth رو ندارن نبود گرافیک لازم برای ساخت درامای لازمه. این یکی از بهترین بحث هایی بود که توی ردیت شد یه بار کلی نکته دربارش ذکر کردن.(به ساب ردیت Truegaming سر بزنید)
با حرفت تا حدی مخالفمداستان اصلیت فیلم هست ولی اصلیت گیم نیست که نیازش به داستان در اون حد باشه. در ضمن اکثر بازیindieهای تو این چند سال در حد کارهای بزرگ سینما داستان پردازی داشتن اونم بدون گرافیک خاصی.
گرافیک میتونه به قول خودت درامای کار رو بیشتر بکنه ولی برا داستان گویی هه هیچ وجه واجب نیست.