نسل بی‌پایان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا PC Gaming مرده؟ آیا بازی کردن بر روی رایانه های شخصی امری اشتباه است؟
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
images

نسل پایان ناپذیر

کلا پیشنهادم اینه که اگه اهل بازیهای استراتژیک یا MMO های غول هستید ; یعنی خوشتون میاد, PC بگیرید چون بقیه سبکها به نوعی تو کنسول هستن اما هیچ وقت بازی استراتژیک تو کنسول نیست. البته خیلی عواملی که شما سرش تلفات دادید اینجا هم دخیله ولی خیلیا هستن Starcraft رو به هیلو یا انچارتد ترجیح میدن.

البته از قضیه مادسازی و صدالبته غایت لذت از بازیهای RPG هم نمیشه گذشت.

در ضمن اینقد اسم تکنیک گرافیکو اینا حرف نزنید. بابا این زلدا با این گرافیک معمولیش تو همین Wii U رو چجوری میخواین تو PC تجربه کنین? گیمپلی هم دخیله, بازم این حرفای کلیشه ای ...

لول، موقعی که انحصاری X1 بود (تو ذهن شما) که هم سطح LBP بود و می گفتی: " آی نفش کش! هر کی بازی هم سطح PS و LBP داره بیاد وسط!"، الان که دیدی واسه PC هم هست یهو شد بازی در پیت و با LBP قابل مقایسه نیست؟:lol:
شما خودت متوجه هستی چی میگی؟ میگی بازی های انحصاری بعد آمار بازی مولتی رو میگی؟:| همون آمار "اشتباه"یه ستون داره برای بازی های انحصاری، اونجا X1 بهتر عمل کرده.
در ضمن، اون آمار رو هم خود Metacritic داده، نه Vavi که بگیم فن بازی شده توش;)
من داشتم میگفتم ۲ تا از برترین بازی های این سبک lbp و ps هستن که همه میدونن lbp خیلی سرتره
همه میدونن tlou قطعا از تومب رایدر(منظورم قبلی هست) موفق تر بود خوب که چی این دلیل میشه که تومب رایدر بده ؟؟!

شخصاً من دلیل اصلی‌‌ای که پی‌ سی‌ رو به کنسول ترجیح میدم community بسیار فعالش و قابلیت حیات بخشیدن به ایده‌های جدید توسط همین community هست. گرافیک و اینطور چیزا برا من جزو کم اهمیت‌ترین چیزا هست.از خیلی‌ از بچه‌هایی‌ که تو Steam اکتیو هستن هم بپرسین میبینین که اونطوری که شما فکر می‌کنینpcفقط قدرت سخت افزاری نیست،pc gamerها به یه سری چیز‌ها دسترسی دارن(modding-editing-grand esports) که حداقل در حال حاضر کنسول‌ها از داشتنشون عاجز هستن.

فکر کنم اکثر کسایی‌ هم که پایبند به PC هستن به خاطر همین چیزا هست نه اینکه witcher رو با دو کیفیت بالاتر اجرا کنن و احساس روشن فکر بودن بکنن به گفته شما.

من با خوندن پست های تاپیک یاد گرفتم که :
1-بهترین انحصاری ها مال PC هست اصلا این TLOU که بدرد نمیخوره.. بلادبورن هم که اشغاله منتقدا همینطوری کشکی نمره دادن از سر جوگیری

2-گرافیک PS4 و Xobx one در حد آتاری هم نیست

3- بازی یعنی فقط گرافیک گیمپلی به هیچ دردی نمیخوره

بخاطر آموزه های ارزشمندتون ممنونم :x

من با خوندن پست های تاپیک یاد گرفتم که :
1-بهترین انحصاری ها مال PC هست اصلا این TLOU که بدرد نمیخوره.. بلادبورن هم که اشغاله منتقدا همینطوری کشکی نمره دادن از سر جوگیری

2-گرافیک PS4 و Xobx one در حد آتاری هم نیست

3- بازی یعنی فقط گرافیک گیمپلی به هیچ دردی نمیخوره

بخاطر آموزه های ارزشمندتون ممنونم :x
من با خوندن این پست یاد گرفتم:

1- خود درگیری موقع کم اوردن خیلی به کار میاد.

1 مشکل اصلی وجود داره.
کسی که پست میزاره سن واقعیش معلوم نیست.اگه باشه ما تکلیف خودمون رو میدونیم که بحث رو ادامه بدیم یا تمومش کنیم.
البته کسی که pc رو قابل ندونه بخواد به این کنسول های ابکی بنازه ، قطعا تازه کار و پر انرژی هست و فکش حالا حالا ها کار میکنه.
پس بهترین کار اینه که فرض کنیم طرف مقابل زیر 16-17 ساله و حق رو بهش بدیم و تمام
اقا تمام

کی گفته کنسول ها eSport ندارن؟
رسما نصف MLG و کل Evo رو با این حرف می برید زیر سوال :)

البته محبوبیتی که بازی هایی مثل LoL,Dota2,SC2,CSGO,HS در حال حاضر توی eSports دارن فوق العاده زیاده اما عناوینی که روی کنسول مسابقاتشون اجرا می شه هم از محبوبیت زیادی برخوردار هستن

اگر تفاوت گرافیکی زیاد میخواین باید تا اخرای نسل صبر کنید... فعلا که تفاوت زیادی نیست بین کنسول و PC

نزدیک به 879846546 بار گفتی PC , PS4 کیفیتشون یکیه! بسه دیگه ! فهمیدیم :|
پ.ن : یا بکش کنار یا دوباره برو بحث رو ببر لای جرز دیوار.

چیزی که تجربه کردم واسه زمانی بود که metro اولین بار اومد که شما دوستان عزیز داشتین با کنسولهای نسل قبل لذت میبردید اون موقه دوستان میگفتن به به چه چه گرافیک فقط اون چیزیه که ما داریم میبینیم و ما میگفتیم داریم بازیی میکنیم که یه نسل از بازیهای شما جلو تره شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم الان تکنیکی رو داریم میبینیم به اسم tessellations عجب چیز عالیه شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم تکنیکی اضافه شده به بازی هامون به نام physx شما گفتین ما انحصاری داریم گفتیم دیگه texture ها تو بازی ها متحول شده و ultra texture جایگزین شده باز گفتین ما انحصاری داریم تا الان که باز ما میگیم یه بازی داره میاد به نام star sitizen که شرکت سازنده گفته فقط قابلیت پیلده سازی ایده هامون رو pc هستش 100% شما میگید باز ما انحصاری داریم wd اومد گفتیم بیا ببینین روی ultra texture و aa 8 و هزار تکنیک مختص pc عالیه شما همین رو گفتین و این داستان ادامه دارد.

نه عزیز من اینجا مسیله پز دادن نیست سیستم high end خیلی کوچیکتر از این حرفهاست که کسی بخواد بهش پز بده مسیله اینه که یک عده عزیز دل دارن میگن پراید یه سر و گردن از لامبورگینی بهتره ما میگیم تمام دنیا نظرشون چیز دیگه ایه حالا لایک کن بره :bighug:
منم هیچ وقت نگفتم کنسول چیز بدرد نخوریه ولی وقتی صحبت از قدرت و کیفیت بصری میشه اصلا نباید وارد بحث بشه باید از کناری عبور کنه و تو افق محو بشه

داداشم اونموقع که مترو برای بار اول اومده بود مطمعنا من زودتر از شما روی پی سی بازیش کردم . اون زمان 980GTX نبود . اونموقه 98 درصد کارتای گرافیک زیر داتریکس یازده زایمان کرده بودند .
همین جوری برای کوبیدن طرف مقابل یه چیز نگو و برو .
بنده با پی سی مشکلی ندارم و با نظرات افراطی که نمونه اش مال شماست مشکل دارم. شما منتظر باش تا اولترا تکسچر روی فلان بازی بیاد . من ترجیح از خلق جلوه های بصری و ویزوال های بسیار زیبا تر ، روی سخت افزار نسبتا معمولی کنسولی لذت ببرم . چیزی که رو سیستم های اند بهش دسترسی ندارم چون براش عرضه نمیشه
به هرحال باید قبول کرد پلتفرم پی سی ده سال پیش خیلی پویاتر از الان بود ( شاید شما یادت نیاد)
الان مثل اینکه به 980GTX شما و آنتی آلایزینگ دیگری محدود شده
اما در رابطه با اون دوستانی که مثل شما فکر نمیکنند و گیم پلی محور هم هستند باید بگم . در این زمینه هم در گذشته پی سی گیمینگ واقعا رونق بیشتری داشت عناوینش.
کلی بازی استراتژیک و اول شخص درجه یک داشت الان اصلا قابل مقایسه با اون موقع نیست.
حالا شما بیا بگو بازی فیری تو پلی خداست. واقعیت اینکه سیاست بازی ساز ها کلا عوض شده و در حال حاضر شاهد اون گستردگی گذشته نیستیم
بنابراین وضعیت پی سی گمینگ برازندگیش کمتر از گذشته است ولی این دلیلی بر از بین رفتنش نیست.

بنابراین وضعیت پی سی گمینگ برازندگیش کمتر از گذشته است ولی این دلیلی بر از بین رفتنش نیست.

هيچ فرقي نسبت به گذشته نداره PC هميشه بهترين بوده در هر زماني

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

هيچ فرقي نسبت به گذشته نداره PC هميشه بهترين بوده در هر زماني

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
مقایس زمانی رو شما متوجه نشدی فکر کنم . وقتی چیز رو میخوان بررسی کنند تغییرات و روندش رو در طول زمان بررسی میکنند . نه اینکه پی سی از همه چی بهتره و ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or