نسل بی‌پایان

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
آیا PC Gaming مرده؟ آیا بازی کردن بر روی رایانه های شخصی امری اشتباه است؟
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
images

نسل پایان ناپذیر

q
شما نگران نباش، خود Project Spark رو میشه با PC بازی کرد;)

خوب پس شما نگران نباش، Project Sparks هست جای خالیش احساس نمیشه;)
LBP 3 که به خاطر باگ هاش کلی متاش ر خراب کردن تازه این نسخه ر هم اصلا استدیو ی اصلی نساخت شما برو متای قبلی ها ر ببین بعد با متای ۷۲(تا اونجا که یادمه)PS مقایسش کن
همه میدونن از لحاظ انحصاری X1 بهتر از ۴ عمل کرد ولی هم از لحاظ تعداد بازی هم از لحاظ بازی بالای ۹۰ از ۴ کمتر هست پس این دلیلی هست که به هیچ وجه نمیشه با اون جدول مقایسه کرد

آخرین ویرایش:
pc چه انحصاری گنده ای در حد halo و کیلزون داره
چه ریسینگی بزرگ تر از gt و فورزا داره
چه بازی در حد lbp و ps داره
چه tps یا aa بهتر از گرز و uc و tlou داره
فقط میتونم بگم اگه یه شبکه ای مفت میتونستی عضو شی و کلی هم بازی گوگولی و ایندی بریزن به پات وکلی f2p والا کی هست که عضو نشه ولی چند صد تا از این بازی ها در حده انگشت کوچیکه ی uc و گرز و... هستن؟
بعد میگن دوتا روزی چند میلیون نفر دارن بازیش میکنن چیزه عجیبی نیست شما فکر کن یه بازی بزرگ در حد bf رو f2p بکنن اونوقت ببین چه قدر بازیش میکنن والا بتای هاردلاین که اصلا bf خوبی نبود ر کلی دانلود کردن چه برسه کل بازی ر مفت کنه
بعضی ها میگن کنسول داره میمیره پس شرکت های مثل *R مریضن بازیهاشون ر برای PC خیلی دیر عرضه میکنن یا اصلا عرضه نمیکنن
اصلا کسی از بازیهای انحصاری کنسولی حرف نزد .
سبک های شوتر /سندباکس روی این پلتفرم زاده شده اند. همین الان هم بهترین تجربه از بازی شوتر(چه خوشت بیاد چه نه) روی PC و با موس/کیبورد بدست میاد.کافیه تو همون شبکه مفتی(که 2 ساله پشت سر هم به انتخاب مردم بهترین انتخاب میشه) بری یه سرچ کوچیک تو بخش شوتر بزنی. کلی بازی سندباکس هم وجود داره و هرماهه باز هم بهش اضافه میشه. برای من که هیچ سندباکسی به پای Gmod نمیرسه.از لحاظ وابستگی به مهارت بازیکنان هم هیچ شوتر آنلاینی با CS : GO قابل قیاس نیست.
باز هم کلی بازی باکیفیت گوگولی مگولی مستقل تو همون شبکه مفتی وجود داره که به مراتب باکیفیت تر از آشغال های AAA هستند که قبل از انتشار ملت رو با هایپ خفه میکنن اما بعد از انتشار لذت بردن ازشون علیرغم اشغال بودن به "سلیقه شخصی " تبدیل میشه. Dota هم درحال حاضر پدیده جهانی هست. بازی که عکسش در صفحه اصلی یکی از پرتیراژ ترین روزنامه های آمریکا چاپ میشه و مسابقاتش رو از طریق شبکه های ورزشی بزرگ تماشا میکنن.سال پیش هم با 10 میلیون دلار جایزه بازیکنان حماسه آفرینی کردن.
درمورد Rockstar مقدس هم باید عرض کنم کرم از خود درخته. بازیش رو با کلی تاخیر و منت منتشر میکنه انتظار هم داره که فروشش بالا باشه.همین Skyrim از 20 میلیون فروش کلی هشت میلیون نسخه فقط تو Steam فروخته.

آخرین ویرایش:
LBP 3 که به خاطر باگ هاش کلی متاش ر خراب کردن تازه این نسخه ر هم اصلا استدیو ی اصلی نساخت شما برو متای قبلی ها ر ببین بعد با متای ۷۲(تا اونجا که یادمه)PS مقایسش کن
همه میدونن از لحاظ انحصاری X1 بهتر از ۴ عمل کرد ولی هم از لحاظ تعداد بازی هم از لحاظ بازی بالای ۹۰ از ۴ کمتر هست پس این دلیلی هست که به هیچ وجه نمیشه با اون جدول مقایسه کرد
لول، موقعی که انحصاری X1 بود (تو ذهن شما) که هم سطح LBP بود و می گفتی: " آی نفش کش! هر کی بازی هم سطح PS و LBP داره بیاد وسط!"، الان که دیدی واسه PC هم هست یهو شد بازی در پیت و با LBP قابل مقایسه نیست؟:lol:
شما خودت متوجه هستی چی میگی؟ میگی بازی های انحصاری بعد آمار بازی مولتی رو میگی؟:| همون آمار "اشتباه"یه ستون داره برای بازی های انحصاری، اونجا X1 بهتر عمل کرده.
در ضمن، اون آمار رو هم خود Metacritic داده، نه Vavi که بگیم فن بازی شده توش;)

آخرین ویرایش:
اینایی که سنگ PC رو به سینشون میزننو میگن شما کنسول فنید ، الان همه حداقل یک PC متوسط رو به پایین توی خونه هاشون دارن ، مایی که جهان سومیم مردممون واسه کلاسشم !!! شده یک PC واسه لوکس نشون دادن خونشون یه گوشه میندازن ، و فروش سخت افزار PC هم بسیار بالاست برای استفاده در هر موردی ، همه ی اینا رو جمع بندی بکنم ، همه از نعمت بازیهای PC حتی (بابابزرگم) برخوردارن ! ، پس چرا کنسولها برای گیمرجماعت انقدر مهمه و تاپیکهامون بروزرسانیهاش پر شده از کنسول فقط ؟ چرا منی که این همه هزینه برا PCیم کردم و خودمو گیمر میدونم و سلیقم بیشتر ژانرها رو در بر میگیره ، 90% وقتمو در سال با کنسول میگذرونم، چون کنسول فنم ؟ چون زورم نمیاد 200 تومن پول بازی روی کنسول بدم ؟ چون پایرت دلم نمیاد بازی کنم ؟ ، PC فقر بازی نداره ، مشکلش رقابت با انحصاریای کنسولهاست . با اون همه عظمتش گرافیک نسل جدید رو کنسولها به نمایش میزارن . هایپ برای بازیهای کنسولهاست (اسم تبلیغات رو لطفا نیارید) ، صدر اخبار ، کنسولها هستن ، توجهات سمت کنسولهاست . کنفرانسهای مخصوص گیم باز هم برای کنسولهاست و PC رده آخر حساب میشه ! ، حتی محتوای انحصاری مال کنسولهاست ، شرکتهای بزرگ هم مثل RS توجهشون به کنسولها بوده و هست و خواهد بود . واقعا چه دلیلی داره که PC انتخاب اولم باشه ؟ انتخاب سومم هم واسه گیم نیست ! .

آخرین ویرایش:
به خدا قضیه خیلی ساده-ست. ریاضی بلدین که؟ :

انحصاری PC = روی PC میزنیم.
انحصاری کنسولی = کنسول میخریم بازی میکنیم.
مولتی پلتفرم = هر کی روی هر چی دوست داشت بازی میکنه.

2x2 = 4

چرا فکر میکنید فقط خودتون توانایی خرید یه پلتفرم رو دارین و بقیه ندارن؟ واقعا فکر میکنید یه موهبت الهی نصیبتون شده و شما Chosen One هستید؟

یه چیزی هست به اسم سلیقه (که صد البته خیلیا از درکش عاجزن متاسفانه) که برای هر فرد مشخص میکنه چه پلتفرمی رو بر اساس معیارهای خودش تعیین کنه. حالا تا صبح وایسین تو سر و کله هم بزنین که کنسول من خوشگله و PCِ تو بوگاتیه. خجالت داره واقعا:) وقتی نمیتونین به سلیقه همدیگه احترام بذارید، رک و پوست کنده بگم که واقعا مشکل دارین;)

2x2 = 4

چرا فکر میکنید فقط خودتون توانایی خرید یه پلتفرم رو دارین و بقیه ندارن؟ واقعا فکر میکنید یه موهبت الهی نصیبتون شده و شما Chosen One هستید؟

یه چیزی هست به اسم سلیقه (که صد البته خیلیا از درکش عاجزن متاسفانه) که برای هر فرد مشخص میکنه چه پلتفرمی رو بر اساس معیارهای خودش تعیین کنه. حالا تا صبح وایسین تو سر و کله هم بزنین که کنسول من خوشگله و PCِ تو بوگاتیه. خجالت داره واقعا:) وقتی نمیتونین به سلیقه همدیگه احترام بذارید، رک و پوست کنده بگم که واقعا مشکل دارین;)
متاسفانه خیلی ها نمیخوان این واقعیت رو قبول کنن یا حتی ببینن..!!این یه واقعیت هست که سلیقه ای هست ولی تو ایران کلا اینطوری هست که اون چیزی که من دارم دوست ندارم تو داشته باشی یا ماله من بهترین هست ماله بقیه بده اخه چیزه ه ه..!!!خیلی مونده این فرهنگ ها تغییر کنه(البته به عمر من و شما قد نمیده اینشاله 8 9 نسل بعد ما شاید.....)

بازی کپی قبله هارو عوض میکنه من به عینه دیدم طرف بخاطر اینکه پول بازی ارجینال (اونم اگه فیزیکیش باشه 80%ش برگشت پذیراست)رفته 3 4 تومن پول پی سی داده همین الانشم خیلیا توی همین بی سی خودمون دست به اینکار زدن و میزدن توی ایران بحث در مورد اینچیزا بیهوده ست چون همیشه بازی کپی خدا میباشد و الویت با اونه:d
نفرت دارم از این حرفا! نفرت! از امضات و ...
حدا از مسائلی که همه می دونیم چقدر مشکله بازی اصل خریدن تو ایران، می تونی به خودت یه زحمتی بدی، از پست اول تاپیک شروع کنی و از زیر آواتارشون بری پروفایل استیمشونو ببینی، ببینی هستن کسانی که PC gamerـن و 10 برابر بیشتر از شما کنسول داران که ادعای بازی اصل خریدن دارید بازی دارن، اونم بدون این که مبادلش کنن!

من اصلا بحثم System wars نیست، کلا تو این بحث ها هم شرکت نکردم هیچ وقت هم شرکت نمی کنم، هیچ ادعایی هم مثل بعضی ها ندارم رو بازی های اصل ولی این پست های در مورد بازی کپی و اصل دارن حال منو به هم می زنن دیگه. بزرگ شید یکم

آخرین ویرایش:

2x2 = 4

حرفت خیلی قشنگه.اما فقط در حد حرف.
چون خود شما تو یکی از تاپیکای the evil with in وقتی بعضیا داشتن میگفتن بازی شاهکاره(اونام داشتن نظرشونو میگفتن) اونا رو متوهم خوندی.
کاری ندارم به اینکه من خوشم اومده یا حالم ازش به هم خورده،
اما بازی که خوب باشه، 2 ماه بعد از عرضه-ش، 66% آف نمیخوره
این آف کاملا معلومه از کجا آب میخوره پس بیخود توهم برتون نداره
اما بازی که خوب باشه، 2 ماه بعد از عرضه-ش، 66% آف نمیخوره
این آف کاملا معلومه از کجا آب میخوره پس بیخود توهم برتون نداره وگرنه Goat Simulator هم چند هفته اول بود

آدم پست یه عده رو میخونه میخواد بره پیج rich kids رو کلا لایک کنه:دی

sent from mobile

حرفت خیلی قشنگه.اما فقط در حد حرف.
چون خود شما تو یکی از تاپیکای the evil with in وقتی بعضیا داشتن میگفتن بازی شاهکاره(اونام داشتن نظرشونو میگفتن) اونا رو متوهم خوندی.
پست رو در راستای اون بحثی که اتفاق افتاده بود خوندین یا واقعیت براتون اونجور که فکر میکنین، خوش‌آیند نبود؟

طرف (که هممون خوب میشناسیمش و فکت شیت صادر میکرد) گفته بود فروش TEW عالی بوده و منم گفتم با توجه به اون آف 66%، اینجوری نبوده پس توهم برتون نداره. و جالب اینجاست که هر کی این قسمتی که نقل و قول کردی رو کامل بخونه، میفهمه من اصلا به سلیقه اونا کاری نداشتم و ندارم و واقعا نمیدونم چجوری از اون قسمت قرمز کرده به این نتیجه رسیدی که من با سلیقه اونا مشکل داشتم. پس ایضا به شما هم توصیه میشه توهم (اونم از نوع توطئه) برتون نداره;)

اینجور تاپیکا خیلی جالبه !
موضوع تاپیک کاملا مشخصه خیلی راحت میشه پارامتر های تاثییر گذارش رو مشخص کرد ، با گذشته مقایسه کرد و نتیجه گرفت. احتیاجی هم به نظر شخصی نیست.
ولی اینجا اینجوری که یه عده به جای توجه به سوال تاپیک تشکیل اجتماع های درون ذهنی میدن و یه بقیه حمله میکنند و معمولا با این جملات شروع میشه:
ما پی سی فنا یا ما کنسول فنا و ادامه ماجرا...
متاسفانه چیزی که اخیرا تو بازیسنتر مشاهده میشه اینه که یه لیبل روشنفکری و خودبزرگ پنداری هم یه سری از این دوستان بخصوص تو بخش پی سی پیدا کردند

هر شروعی پایانی داردمثله نسل شیش مثله نسل هفت مثله سریال های ترکی:|
pc هم ده بیست سال دیگه خیلی شیک و مجلسی جاش رو به تبلت های فضایی و فوق پیشرفته میده

والا ما با همین انحصاری های محدود خیلی حال میکنیم

با گرافیک مشکلی نداریم چون همه بازی ها در حد High pc

والا ما که خیلی راحتیم با کنترلر حالا شما خوشت نمیاد یا راحت نیست اون یه بحث جداست...
شما مشکل داری نخر آقا جان.. مجبورت نکردن که!
گفتم که فقط واسه کشتی کچ و ufc کنسول خریدم.
پس با سازنده ها صحبت کن که کشتی رو واسه پی سی هم بدن.یا خودت بیا با هم کشتی بگیریم:d
.
بیخیال بابا.اصلا زنده باد کنسول بازا.خودمم هستم :d

البته من کلا در این مورد که فکر کردم دبدم pc خیلی هم گرون در نمیاد(یعنی اصلا قبل این تاپیک اینجوری به این مساله نگاه نکرده بودم:d):

کنسول Backward compatibility چون نداره یا باید نسخه ریمستر رو بخری یا کلی اشتراک مثلا پلاس بدی تا با اینترنتی که برای استریم صرف میشه بازی نسل قبل رو بری

تو کنسول شما باید ماهانه کلی پول بابت انلاین بازی کردن بدی تو pc رایگان هست

تو کنسول تخفیف های استور برای بازیها خیلی کمتر ولی تو استیم واقعا گیب خدای تخفیف دادنه
:d​

همین 3 مورد صرفه جویی باعث میشه با پولش ارتقا سیستم برات بصرفه تر بشه نسبتا و بازی با کیفیت تری انجام بدی........

فقط میمونه بحث انحصاریها که بنظر من دایره تنوع و کیفیتش تو کنسول بیشتر که اگه رو اون هم بتونن روش بهتر کار کنن واقعا فوق العادس pc و میشه بی رقیب(گرچه انحصاری با کیفیت هم کم نداره)

.

البته من کلا در این مورد که فکر کردم دبدم pc خیلی هم گرون در نمیاد(یعنی اصلا قبل این تاپیک اینجوری به این مساله نگاه نکرده بودم:d):

کنسول Backward compatibility چون نداره یا باید نسخه ریمستر رو بخری یا کلی اشتراک مثلا پلاس بدی تا با اینترنتی که برای استریم صرف میشه بازی نسل قبل رو بری

تو کنسول شما باید ماهانه کلی پول بابت انلاین بازی کردن بدی تو pc رایگان هست

تو کنسول تخفیف های استور برای بازیها خیلی کمتر ولی تو استیم واقعا گیب خدای تخفیف دادنه
:d​

همین 3 مورد صرفه جویی باعث میشه با پولش ارتقا سیستم برات بصرفه تر بشه نسبتا و بازی با کیفیت تری انجام بدی........

فقط میمونه بحث انحصاریها که بنظر من دایره تنوع و کیفیتش تو کنسول بیشتر که اگه رو اون هم بتونن روش بهتر کار کنن واقعا فوق العادس pc و میشه بی رقیب(گرچه انحصاری با کیفیت هم کم نداره)

.

تازه بازی ها هم به صورت معمولی 10 دلار ارزون ترن:دی
پی سی یه تابع ضربه داره از نظر خرج بقیش دوشواری نداره:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or