آیا PC Gaming مرده؟ آیا بازی کردن بر روی رایانه های شخصی امری اشتباه است؟
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
شما چطور فکر می کنید؟
با بازیسنتر همراه باشید.
LBJ4Ever @
اولا مترو کاملا با آخرین تنظیمات نسخه PC برابره تقریبا (من نمیگم حرف DF هست)
دوما چرا ریمستر ها رو میندازی گردن کنسول؟ این مورد کاملا تقصیر سازندهاست البته بعضی ریمسترها ضروری بود کاملا مثل TLOU یا Gta V..
اگر ویدیو های مقایسه رو دیده باشی متوجه میشی بازیهای مولتی پلتفرم اصلا تفاوت چندانی ندارن..
اگر تفاوت به اونصورت بخوای باید تا اخرای نسل صبر کنی![]()
بعضی پست ها رو همینجوری باید خوند رد شد! ارزش جواب دادنم ندارن!
خب منم دارم میگم نسخه PC بازی 3 سال پیش با همین کیفیت موجود بود. شما نمیتونی منکر این قضیه بشی که با این تفاوت گرافیکی زیاد تجربه بازی کاملا تغییر میکنه. باور کن چندسال با فریم ریت مناسب و ایمیج کوالیتی خوب بازی کنی کاملا متوجه تغییرات میشی :d
با افشین موافقم:d اینکه میگه وقتی زیاد به فریم بالا عادت کنی، یه افت فریم محسوس بیاد، سریعا چشمت میفهمه این قضیه رو. یعنی چشمت عادت میکنه به فریم و تغییرات اون. و ای کاش اینجوری نمیشد/نمیشدیم چون در اون صورت میتونستیم بدون توجه به نکات فنی، مثل آدم بازی کنیم و کاری به فریم نداشته باشیم ولی مثل نفرین همه گیر شده و به زودی گریبان گیر شما هم میشه:dخب منم دارم میگم نسخه PC بازی 3 سال پیش با همین کیفیت موجود بود. شما نمیتونی منکر این قضیه بشی که با این تفاوت گرافیکی زیاد تجربه بازی کاملا تغییر میکنه. باور کن چندسال با فریم ریت مناسب و ایمیج کوالیتی خوب بازی کنی کاملا متوجه تغییرات میشی :d
LBJ4Ever @
اولا مترو کاملا با آخرین تنظیمات نسخه PC برابره تقریبا (من نمیگم حرف DF هست)
دوما چرا ریمستر ها رو میندازی گردن کنسول؟ این مورد کاملا تقصیر سازندهاست البته بعضی ریمسترها ضروری بود کاملا مثل TLOU یا Gta V..
اگر ویدیو های مقایسه رو دیده باشی متوجه میشی بازیهای مولتی پلتفرم اصلا تفاوت چندانی ندارن..
اگر تفاوت به اونصورت بخوای باید تا اخرای نسل صبر کنی![]()
بعضی پست ها رو همینجوری باید خوند رد شد! ارزش جواب دادنم ندارن!
اتفاقا این نقص کنسول بعد ایراد سازنده ها.......اگه برای کنسولهاbackward compatibility میذاشتن هر شرکتی فرت و فرت ریمستر نمیدادمیدونم افشینولی قضیه ریمستر کلا تقصیر سازندهاست ننداز گردن کنسول
![]()
بازی کپی قبله هارو عوض میکنه من به عینه دیدم طرف بخاطر اینکه پول بازی ارجینال (اونم اگه فیزیکیش باشه 80%ش برگشت پذیراست)رفته 3 4 تومن پول پی سی داده همین الانشم خیلیا توی همین بی سی خودمون دست به اینکار زدن و میزدن توی ایران بحث در مورد اینچیزا بیهوده ست چون همیشه بازی کپی خدا میباشد و الویت با اونه:dاخه چرا یه عده از pc حمایت میکنن!!!مگه چیداره!!چیش از کنسول ها بهتره.؟؟خدا تومن پول باید بدی تا یک pc بخری که بعدش بری یه بازی که برای کنسول هم هست رو بازی کنی.
باور کنید این افرادی که ازش حمایت میکنن هیچ دلیل منطقی ندارن.N میلیون پول کارت گرافیک میدن بعدش میان اینجا عکس میزارن که ببین تا 100 سال دیکه کنسول به این نمیرسه.
به نظر من شرکت های کنسول ساز باید با اراعه یک موس و کیبورد مخصوص برای بازی کردن بازی های استراتژیک برای همیشه pc gaming رو از بین ببرند تا حال شرکت های کلاهبردار سخت افزاری جا بیاد
اتفاقا این نقص کنسول بعد ایراد سازنده ها.......اگه برای کنسولهاbackward compatibility میذاشتن هر شرکتی فرت و فرت ریمستر نمیداد
چیزی که تو pc شما یبار بازی رو بخری ده سال بعد هم تو library بازیهات داری ولی الان برای کنسول چطور ؟ من برای بازی کردن مثلا uncharted 2 با همون رزولوشن و فریم باید بازم پول بدم و خواهش سونی رو بکنم
باید قبول کرد در کل به جز دو مورد "قیمت مناسب و جمع و جوری کنسول" و "برخی انحصاریهای قوی" تو بقیه زمینه ها کلا pc بهتر
.
شما نگران نباش، خود Project Spark رو میشه با PC بازی کردچه بازی در حد lbp و ps داره
خوب پس شما نگران نباش، Project Sparks هست جای خالیش احساس نمیشهحواسم نبود![]()
شما همون LBP ر در نظر بگیر![]()
چه ربطی داره پس بازی فلاور تا اونجا که یادمه از تمام بازی ها تا الآن به جز BB متاش بیشتر پس یعنی بازی بهتری هست؟؟؟!!!منتظر یه همچین تاپیکی بودم
خوب بیاید سال 2014 رو یه بررسی کنیم.
![]()
از چپ شروع می کنیم. ردیف اول که تعداد بازی هاست.
PS4: 146
X1: 98
PC: 338
اینجا فکر نکنم زیاد نیاز به توضیح خاصی داشته باشه، غیر از اینکه: PS4 + X1 < PC
ردیف دوم نمودار دایره ای کیفیت بازی هاست. توی نگاه اول بازی های خوب PS4 بیشتر هستن، ولی خوب باید تعداد بیشتر بازی های PC رو حساب کنیم. اگه بگیم PS4 نصف بازی هایش خوب هستن و PC هم حدود 40 درصد، تعداد اینجوری در میاد(X1 چون هم بازی هاش از PS4 کمتره هم درصدش، حساب نمی کنم):
PS4: 73
PC: 135
پس یعنی PC تعداد بازی های سبزش 62 تا بیشتره
ردیف سوم هم میانگین امتیازات هست. بین X1 و PS4 و PC، میانگین امتیازات X1 از همه بالاتره، بعدش با اختلاف کم PS4 و بعدش PC.
ردیف بعدی تعداد بازی هایی هستش که متاشون از 90 بیشتره. اینجا PS4 اختلافش زیاده، بعدش X1 و PC برابر هستند. نکته ای که اینجا هست، اینه:
![]()
از این 5 تا بازی، 4 تاشون روی PC قابل اجراست، پس فکر کنم عادلانه باشه که بگین آمارشون برابره اینجا، نه؟
ردیف بعدی هم انحصاری هایی که متای سبز دارند هستش، آمار به این صورته:
PS4: 4
X1: 6
PC: 45
من که دیگه حرفی در این مورد ندارم![]()
حواسم نبود:dشما نگران نباش، خود Project Spark رو میشه با PC بازی کرد![]()
چه ربطی دارهPs now
خیر اینطور نیست![]()
منتظر یه همچین تاپیکی بودم
خوب بیاید سال 2014 رو یه بررسی کنیم.
![]()
از چپ شروع می کنیم. ردیف اول که تعداد بازی هاست.
PS4: 146
X1: 98
PC: 338
اینجا فکر نکنم زیاد نیاز به توضیح خاصی داشته باشه، غیر از اینکه: PS4 + X1 < PC
ردیف دوم نمودار دایره ای کیفیت بازی هاست. توی نگاه اول بازی های خوب PS4 بیشتر هستن، ولی خوب باید تعداد بیشتر بازی های PC رو حساب کنیم. اگه بگیم PS4 نصف بازی هایش خوب هستن و PC هم حدود 40 درصد، تعداد اینجوری در میاد(X1 چون هم بازی هاش از PS4 کمتره هم درصدش، حساب نمی کنم):
PS4: 73
PC: 135
پس یعنی PC تعداد بازی های سبزش 62 تا بیشتره
ردیف سوم هم میانگین امتیازات هست. بین X1 و PS4 و PC، میانگین امتیازات X1 از همه بالاتره، بعدش با اختلاف کم PS4 و بعدش PC.
ردیف بعدی تعداد بازی هایی هستش که متاشون از 90 بیشتره. اینجا PS4 اختلافش زیاده، بعدش X1 و PC برابر هستند. نکته ای که اینجا هست، اینه:
![]()
از این 5 تا بازی، 4 تاشون روی PC قابل اجراست، پس فکر کنم عادلانه باشه که بگین آمارشون برابره اینجا، نه؟
ردیف بعدی هم انحصاری هایی که متای سبز دارند هستش، آمار به این صورته:
PS4: 4
X1: 6
PC: 45
من که دیگه حرفی در این مورد ندارم![]()