ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

واقعا نبود FO 4 غم‌انگیزه :D
ولی خب تحقیر شدن بایوور و EA هم خوبه :D

پ.ن: آقا کلا یه تاپیک جدا واسه کارای فرام سافتور بزنین. بهترین باس، بهترین داستان و اینا. اصلا تو یه لیگ دیگه‌ای توپ می‌زدن این نسل.

حالا شما فنای سرسخت هرچی میخواین بگین ولی من با Fallout 4 زندگی کردم:D
مثلا اون جایی که
یه چوب بیسبال یادگاری جام جهانی سال نمیدونم چند تو یه موزه پیدا کردم بعد رفتم به اون فروشندهه تو دایمند سیتی که فن بیسبال بود نشون دادم پشماش ریخت و با کاریزمای بالام تونستم ۸ برابر قیمت بهش قالب کنم یادم نمیره>:)

تاپیک بعدی باسه بهترین IP جدید این نسل :-"

---

یکی از اتفاقات ناامید کننده ی نسل اینه که MGS V اینجا اول نمیشه:(:-"
اصلا این نسل اندازه انگشتهای یه دست هم فک نکنم IP جدید خوب داشته بودیم:دی انقد این نسل اوضاعش خراب بود:دی

7-8 تا طرح برا نظرسنجی بعدی هست.بزارید به رای تا مشخص بشه.
بهترین مولتی هم یادتون نره.اونم مهمه.
اگه بهترین های ژانرهای مختلف رو هم به رای بزارین.خوبه.اینجوری تا آغاز نسل بعد رای گیری دارین و میتونید ادامه بدین.
و همینطور بهترین سال این نسل از لحاظ محتوا
بهترین ایونت این نسل.بهترین رونمایی نسل
بهترین بازیگر هالیودی این نسل دنیای گیم،که اینم تو آخرا باشه چون ریوز با سایبر نیومده.

جای خالی destiny2 به شدت احساس میشه. کسایی که هر دو نسخه رو تجربه کردن میفهمن چی میگم~X(
mass effect:andromeda نباید تو لیست باشه چون ناامید کننده نبود بلکه بد بود!:D
من این ها رو انتخاب کردم:
death stranding
gears5
mafia3

این نتایج اهمیت هایپ نکردن بازی رو نشون میده
خصوصا برای ناشرها و بازیسازهای بزرگ
من جای کوجیما باشم بازی بعد رو اصلا هایپ نمیکنم
راک استار هم باید مواظب باشه
این میزان از حق تو این تاپیک بی سابقه اس!

View attachment 161562
آقا این حق یعنی چی؟ :D
بیشتر گیفای در این موردم توش اون یارو ریش پروفسوریه س:D

اصلا این نسل اندازه انگشتهای یه دست هم فک نکنم IP جدید خوب داشته بودیم:D انقد این نسل اوضاعش خراب بود:D

اگه فقط آیپی های خوب AAA رو حساب کنیم به زور اندازه انگشت های جفت دست ها میشن :دی
البته اگه ایندی ها و بازی های AA رو حساب کنیم همه چی تغییر می کنه :x

با درود و سلام
دوستان قصد داشتم یه تایپک دقیقا بر خلاف این تایپک بزنم در مورد بازی هایی که تو نسل شما رو سوپرایز کردن یا مثلا بازی هایی که اصلا انتظاری ازشون نبود یا این که امیدی بهشون نداشتید ولی با عرضشون شما را سوپرایز کردن یا نظرتون در خصوص انتظاراتی که داشتید عوض شد .( بحث در مورد اون بازی ها حتی میتونه عده ای از بچه ها رو که حتی تا حالا بازی ای که ناامید بودن ازش رو ترغیب به بازی کردنشون بکنه ). منتهی این رو هم به ایجاد کننده محترم این تایپک واگذار میکنم تا هر وقت صلاح دیدند قرارش بدن . مرسی .

با درود و سلام
دوستان قصد داشتم یه تایپک دقیقا بر خلاف این تایپک بزنم در مورد بازی هایی که تو نسل شما رو سوپرایز کردن یا مثلا بازی هایی که اصلا انتظاری ازشون نبود یا این که امیدی بهشون نداشتید ولی با عرضشون شما را سوپرایز کردن یا نظرتون در خصوص انتظاراتی که داشتید عوض شد .( بحث در مورد اون بازی ها حتی میتونه عده ای از بچه ها رو که حتی تا حالا بازی ای که ناامید بودن ازش رو ترغیب به بازی کردنشون بکنه ). منتهی این رو هم به ایجاد کننده محترم این تایپک واگذار میکنم تا هر وقت صلاح دیدند قرارش بدن . مرسی .

همچین بازی برای من Death Stranding هست! الان تو لیست ناامید کننده های خیلی ها هست ولی من در اوج نا امیدی بازیش کردم و عاشقش شدم! :دی

همچین بازی برای من Death Stranding هست! الان تو لیست ناامید کننده های خیلی ها هست ولی من در اوج نا امیدی بازیش کردم و عاشقش شدم! :D
دوست عزیز قرار شدش که تایپیکش زده بشه لطفا بقیه دوستان هم در صورت داشتن نظرات در خصوص بازی های سوپرایزکننده، نظراتشون رو در تایپک خودش مطرح کنند و بحث رو در همون جا ادامه بدن .

الان دقیقا چیه DmC5 ناامید کننده بود؟ مگه نسخه های قبلی در حد گاد او وار ظاهر شدن که بخواد ناامید کننده باشه:| لول دیزاین یه مشکلاتی داشت که نسخه های قبلی هم داشتن ولی از نظر شخصیت پردازی، گرافیک و فضا سازی حتی فراتر از حد انتظار ظاهر شد

در مورد MGS V هم خوشحالم که رتبه اول لیست نشد... قبول دارم که یه بخش های از بازی ناقص بود ولی درکنار MGS1 بنظرم تنها بازیی بود که کوجیما به جای کاتسین های ۶ ساعته بیشتر به گیم پلی بازی توجه کرده بود.
به جرات میتونم بگم MGS V بهترین گیم پلی رو بین تمام بازی های مخفی کاری داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or