ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

من علاقه خیلی زیادی به سری DMC دارم و تریلوژی اول شاید نخستین بازی‌هایی باشن که جدی تکمیلشون کردم و خودم رو فنشون می‌دونم (حتی نسخه دوم). برای نسخه پنجم هم خیلی هایپ بودم، ولی اون موقع که تجربه‌اش کردم به نظرم خیلی بی‌روح و فراموش‌شدنی اومد. حس می‌کنم تو حس و حال مناسبی شروعش نکردم و دلم می‌خواد یه فرصت دیگه‌ای بهش بدم.
ولی در حال حاضر، بازیه به شدت فراموش‌شدنی‌ایه واسم.

• Like
Reactions: Arima Kishou
خدایی مگه چند تا مرحله با V می رفتیم ؟؟؟ انصافا هم برای تنوع بد نبود گیم پلی جدیدی داشت نسبت به مثلا نیرو و البته شخصیت خیلی خاص تری هم نسبت به نیرو داشت که زور می زنن که از توش یه دانته در بیارن که جالب نیست . هر جوری فکر می کنم دویل می کرای 5 ناامید کننده نبود و به نظر من شخصا از شماره چهار خیلی بهترم بود شاید دوستان توقع داشتند بازی rpg بشه ولی خداروشکر که نشد یه بازی که به اصل خودش وفادار موند و موفق هم شد برای من خیلی قابل تقدیره تا بیای یه سری المان زورکی توش جا بدی و خدا ساعت گیم پلی اضافی و بیهوده براش جور کنی همه بازی ها که نباید اوپن ورد باشن تنها مشکلش این بود که لول دیزاین خیلی جالب نبود که بازم به نسبت نسخه چهارم بهتر بود (درسته داستان و لول دیزاینش از شماره اول و سوم عقب تره ولی اینقدر هام بد نیست واقعا که بیاد جز ناامید کننده ترین بازی های نسل چون به نسبت شماره قبلی خودش خیلی بهتر شده بود )

به نظرم مشکل همینه! بازی از 4 بهتر بود ولی از DmC بهتر نبود

کلا کمبت و داستان و شخصیت و ... DmC خیلی بازی سرتری بود و اتفاقا فروش هم زیاد باهم توفیری نداشتند! و یعنی این برگشت کپ کام به ریشه های کلاسیک و از این جفگیات هم انچنان تاثیرگذار نبوده

بازی DMC 5 اولا لول دیزاین کاملا کهنه ای داشت قشنگ مال یکی دو نسل پیش بود
داستان بازی هم دیگه از لحاظ فن سرویس بودن هم شورشو در اورده بود..حتی باس پایانی هم عین باس پایانی شماره ۳ بود
شخصیت v هم اره خوش تیپ و خاص بود ولی بعد یه مدت بشدت تکراری میشد کمبوهاش و از اون یکی شخصیت ها بطور محسوسی قویتر بود

در مقایسه با شماره ۳ خلاصه واقعا ناامیدی بود بازی ....قشنگ فکر سازنده های بازی تو دو نسل پیش گیر کرده بطور مشخص
در مورد داستان و لول دیزایین با اینکه مخالفم و معتقدم اگه داستان فن سرویس بود، شخصیت V نباید وجود میداشت، لول دیزاین المان های ادونچر نداره ولی شما توی مراحل 15 یا 16 2 یا 3 راه برای تموم کردن میشن موجوده و دو مسیر جدا حق انتخاب های خوبی میدادن. در میشن 12 شما میتونید بدون باز کردن و طی کردن مسیر، میون بر بزنید و میشن رو تموم کنید.
تنها مراحلی که یکم نسبتا طولانی هستن و کات باید میشدن. 18 و 10 و یک خورده هم 8 رو شامل میشه بقیه مراحل از دید من مشکل خاصی ندارن.

در هر صورت شما میتونید نظر خودتون رو داشته باشید، ولی این دو قسمت که هایلایت کردم به کل غلطه!
اول اینکه شاید کرکترا یکی باشن ولی کاملا غیرممکنه، شما با همون استراتژی که DMC3 تموم کردید، بخواید ورجیل رو شکست بدید(اونی که با باتون مشینگ و گلد اورب میره کاری ندارم)
توی DMC3 ورجیل در نبرد پایانی فقط Force Edge رو داشت. اینجا اصلا FE رو ورجیل نداره که بگیم کاملا Move set ها یکی هستن.
بقیه MoveSet ورجیل در نسخه سوم، ففط ورژن بشدت ابتدایی پنج است.
اینجا ورجیل در استفاده از Summoning Sword و بقیه حرکات اش غیر قابل پیشبینیه و هر لحظه ممکنه حملات اش رو کنسل کنه.
پس الگو های حملات هم به کل متفاوته.
دیگه ورژن حمله نهایی اشم یک ورژن Judgement Cut اهه که درواقع همون Slash های معمول ورجیل بصورت رندومه.

اینم بگم دلیل اینکه ورجیل 3 سخت بود, نبود همه اسلحه ها و استایل ها برای دانته هست.
الان شما ورژن سوییچ رو ببینید شکست ورجیل خیلی آسون شده.

خب حالا یک مقایسه با ورجیل میکنم:
اینجا همه حرکات بشدت پیشرفته و سخت شدن.
ورجیل همه جا تلپورت میکنه.
خیلی از حرکات اش در SDT غیر قابل کنسل کردن هستن حتی با قویترین حملات نرو و دانته.
اینجا ورجیل Sin Devil Trigger داره برای همین دو تا اسپیشال موو داره.
ورجیل 3 فقط Judgement Cut معمولی رو داشت اینجا ورجیل Judgement Cut End رو داره، که از DMC4:SE میاد و محوطه حمله اش رو میتونه پوشش بده.
اینجا Doppelganger که از نسخه سوم میاد هم ورجیل داره. که مخصوصا با دانته از بین بردنش چالش برانگیزه.
ورجیل با هر کدوم از کرکترای بخاطر گیمپلی اشون متفاوت برخورد میکنه مثلا با نرو شما میتونید موقعی که در آسمان شیرجه میزنه، بهش باستر بزنید. تا بتونید از SDT خارج اش کنید.
ورجیل 5 سه فاز کاملا متفاوت داره.
که هر کدوم باید استراتژی کاملا متفاوتی داشت.
خلاصه اینکه واقعا مشابه 3 نیست.
در مورد قسمت دوم اتون هم کاملا به این خاطر اشتباهه که V حتی در دور اول هم قویترین نیست.
چه برسه به 100% هر کرکتر.
حالا بنظرم آسون ترین هست ولی قویترین غلطه.
شما با دانته و نرو باید هر دشمن رو از بین ببرید ولی با V احتیاج به فینشر زدن هست.

با SDT دانته و Quadruple S، میشه همیشه داخل این حالت باشید.
دیگه Judgement هم دانته داره که زمان رو متوقف میکنه و کل افراد درون استیج رو از بین میبره.
رویال گارد هم دانته داره که تمامی حرکات در بازی رو میتونه بلاک کنه...وارد بقیه اسلحه ها و مود های مختلف دانته نمیشم که خیلی از حرکات اشون به آسونی دشمن ها و از بین میبره.

نرو هم Buster Arm اش اینقدر قویه بخش زیادی از HP هر باس رو بعد هر استفاده میبره. تازه همچین چیزی از همون اول بازی انلاک هست.
دیگه بعد پایان هم Showdown و Maximum Bet رو داره که واقعا از تمام حملات V قوی ترن.

اتفاقا مشکل V اینکه چرا قدرت جدید بعد اتمام بازی براش بازی نمیشه.
من علاقه خیلی زیادی به سری DMC دارم و تریلوژی اول شاید نخستین بازی‌هایی باشن که جدی تکمیلشون کردم و خودم رو فنشون می‌دونم (حتی نسخه دوم). برای نسخه پنجم هم خیلی هایپ بودم، ولی اون موقع که تجربه‌اش کردم به نظرم خیلی بی‌روح و فراموش‌شدنی اومد. حس می‌کنم تو حس و حال مناسبی شروعش نکردم و دلم می‌خواد یه فرصت دیگه‌ای بهش بدم.
ولی در حال حاضر، بازیه به شدت فراموش‌شدنی‌ایه واسم.
اگه برای داستان خوب بازی کردی. خب هیچی دیگه یکبار بازی کردی، هرچی نظرت هست شاید همون باشه. ولی اگه میخوای برای گیمپلی و Stylish بازی کردن امتحان کنی
.
یک شانس دیگه بهش بده اول کرکترا 100% کن بعد برو توی بخش تمرینی (The Void) سعی کن نقاط ضعف دشمن ها و قابلیت ها هر کرکتر آشنایی برای کمبو زدن پیدا کنی و در نهایت S کردن مراحل رو شروع کن.
عمق، لذت و هیجانی که در کمبت بازی وجود داره بی نظیره!
من خودم حدود 300 یا 400 ساعت الان بازی کردم و هنوزم دوست دوباره به بازی کردن باهاش برگردم، از بس کمبت بازی اعتیاد آور و لذت بخشه.

پ.ن: نمردیم و فهمیدیم داشتن سه گیمپلی متفاوت با سه کرکتر متفاوت، بر علاوه دانته ایی که 4 تا استایل، چندین اسلحه متفاوت با مود های مختلف که میشه کاستومایز کرد داره خوب نیست... ولی DmC که تا ابدیت میشه به اسونی توش Enemy Step انجام داد میشه کمبت بهتر. لول! کمبت DmC اوکی بود ولی از DMC5 بهتر بودن اش فقط خنده داره.
دیگه از داستان اون بازی بگذریم که جوک قرنه.

به نظرم مشکل بزرگ DMC5 (چتونه میگین DMC V؟:|) لول دیزاین افتضاحش بود. طراحی یکنواخت، رنگ بندی سیاه، محیط های بی روح و ... قشنگ تپه سالمی باقی نذاشته بود برای بازی. از نظر گیم پلی واقعا پخته ترین DMC حساب میشه و همه چیز در بهترین حالت خودش بود. در مورد داستان هم سوال اینجاست که کلا DMC کی داستان خوبی داشته که این یکی بخواد داشته باشه؟/:):D دیگه شیطون کشی بی هدف و سینما زده همینه:D

Devil May Cry 5 دومین جایگاه متا رو تو سری داره از نظر تجاری موفق ترین توی سری هستش (یـ بار انتشار) 94 درصد رضایت ملت رو تو استیم داره بعد این همه سال اینجوری کامبک زدن رو نمیدونستم بهش میگن نا امید کننده :D

آخرین ویرایش:
به نظرم مشکل بزرگ DMC5 (چتونه میگین DMC V؟:|) لول دیزاین افتضاحش بود. طراحی یکنواخت، رنگ بندی سیاه، محیط های بی روح و ... قشنگ تپه سالمی باقی نذاشته بود برای بازی. از نظر گیم پلی واقعا پخته ترین DMC حساب میشه و همه چیز در بهترین حالت خودش بود. در مورد داستان هم سوال اینجاست که کلا DMC کی داستان خوبی داشته که این یکی بخواد داشته باشه؟/:):D دیگه شیطون کشی بی هدف و سینما زده همینه:D
البته علی محیط های شهری مخصوصا مثل مال 2 جدا عالی بودن، اون میشن های جهنم موافقم که مشکلات محیطی رو داشتن.
مثلا 2 یک Bar داشت که خیلی برای قابلیت های گربرا و استفاده از لیزر هاش در محیط های بسته طراحی شده بود.
اونا خدایی خیلی خوب بودن. محیط زیاد توی بازی میبینی که مثلا برای استفاده های خاص از دست های نرو یا بقیه ساخته شده باشن.

3 داستان خیلی خوبی داشت. 5 هم بنظر من خوب بود.
همه بازیا که نیازی نیست داستان فوق پیچیده داشته باشن تا داستان"خوب" تلقی بشن!:دی

DMC 5 ناامید کننده بود ؟بیخیال. به نظرم عنوانی بود که به ریشه هاش وفادار موند. خدایی خجالت نکشید بیاید بگید RE2 Remake هم ناامید کننده بود :D دیگه عنوانی نموند که دوستان توش ناامیدی ندیده باشن

DMC 5 ناامید کننده بود ؟بیخیال. به نظرم عنوانی بود که به ریشه هاش وفادار موند. خدایی خجالت نکشید بیاید بگید RE2 Remake هم ناامید کننده بود :D دیگه عنوانی نموند که دوستان توش ناامیدی ندیده باشن
رزدينت دو هم نا اميد كننده بود خيلي :D

• Smile
Reactions: dark souls
عنتم. عجب هایپی دور و برش بود مخصوصا برای مقابله با دستینی ۲. اگه درست یادم باشه دوران افت دستینی ۲ هم بود و خیلی امید داشتیم که لااقل یه بازی صرفا خوب بشه و سرگرم شیم که بعد از بازی کردن بتا مشخص شد با چه فاجعه‌ای طرفیم. بعدم که نقدا اومد و دیدیم حتی بدتر ازون چیزیه که فکر میکردیم. یوتیوب پر شد از ویدئوهایی در وصف فضاحت بازی :D بعدم که کلا همه چی رو کنسل کردن و گفتن بازی ساپورت نخواهد شد. بعد یه خبر اومد که برنامه جدی دارن برای زنده کردن بازی که خب مشخص بود در حد حرف باقی میمونه. خلاصه برگ زرین دیگری بود بر عملکرد EA و استودیوهاش در این نسل. در کنار Fallout 76 پدیده‌های این نسل بودن

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or