ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

حال میکنم 3 تا از بازی های که توسط ea منتشر شده تو این لیست هست anthem تو روتبه ای اول قرار داره:D:D?
ea تو این نسل نابود شد
من خودم منتقد ea هستم از نظر کیفی شاید ea تنزل کرده باشه ولی از نظر سود و درآمد این نسل به موفقیت بزرگی دست پیدا کرده

من خودم منتقد ea هستم از نظر کیفی شاید ea تنزل کرده باشه ولی از نظر سود و درآمد این نسل به موفقیت بزرگی دست پیدا کرده
موفقیت تجاری بحثش اینجا نیست!
معنی صحبت شما میشه : هرچقدرم که EA اشغال تحویل مشتریاش بده بازم میفروشه!!
که همین اتفاق کاملا به ضرر گیمر هست
اگه امروز راکستار با gta v بازم میخاد طرفداراشو با ورود به نسل جدید بدوشه ما نمیتونیم راکستار رو یه کمپانی موفق مثال بزنیم! چرا چون همین طور که با کلی دیسلایک تریلر بازی بازخورد داشت و با فروش وحشتناکش ممکنه نسخه نسل نهمی بایکوت بشه و یوزراش به نشونه اعتراض بازی تکراری با محتوای جدید رو پس بزنن چون طبق سنت و سیستم ارایه ای که خود راکستار داشته دنیای جدید با نوع جدیدی از روایت رو بخان
یا مثال دیگه سری pes نسل شش و اواسط هفت بشدت پر فروش و موفق عمل میکرد ولی فیفا چطور تونست با رقابت قوی سبقت بگیره از pes ??! اونم جوری که سالهای سال konami زور میزنه جایگاه سابقشو بدست بیاره!!!
پس اگه نسخه نسل بعدی یهو دوباره سرو کله pes پیدا شد و بافروش قوی fifa رو قورت داد نباید تعجب کنیمچون چندین سال درجا میزنه و فقط یوزر رو میدوشه
امیدوارم ea از این بی راهه ای که میره و BIOWARE رو به این روز انداخته برگرده و مثل سابق قوی و موفق پیش بره

موفقیت تجاری بحثش اینجا نیست!
معنی صحبت شما میشه : هرچقدرم که EA اشغال تحویل مشتریاش بده بازم میفروشه!!
که همین اتفاق کاملا به ضرر گیمر هست
اگه امروز راکستار با gta v بازم میخاد طرفداراشو با ورود به نسل جدید بدوشه ما نمیتونیم راکستار رو یه کمپانی موفق مثال بزنیم! چرا چون همین طور که با کلی دیسلایک تریلر بازی بازخورد داشت و با فروش وحشتناکش ممکنه نسخه نسل نهمی بایکوت بشه و یوزراش به نشونه اعتراض بازی تکراری با محتوای جدید رو پس بزنن چون طبق سنت و سیستم ارایه ای که خود راکستار داشته دنیای جدید با نوع جدیدی از روایت رو بخان
یا مثال دیگه سری pes نسل شش و اواسط هفت بشدت پر فروش و موفق عمل میکرد ولی فیفا چطور تونست با رقابت قوی سبقت بگیره از pes ??! اونم جوری که سالهای سال konami زور میزنه جایگاه سابقشو بدست بیاره!!!
پس اگه نسخه نسل بعدی یهو دوباره سرو کله pes پیدا شد و بافروش قوی fifa رو قورت داد نباید تعجب کنیمچون چندین سال درجا میزنه و فقط یوزر رو میدوشه
امیدوارم ea از این بی راهه ای که میره و BIOWARE رو به این روز انداخته برگرده و مثل سابق قوی و موفق پیش بره
از لحاظ گیمرها درسته این میشه تنزل، ولی بلاخره کمپانی ها بخاطر دارمد بازی می‌سازند، بازیشون رو گیمرها می‌خرند از فضا که خریدار بازی پیدا نمیشه، ea یه سری استودیو ها رو مثل ویزرال بست که سود ده نبودند، با توجه به تغییرکاربری این نسل سعی کرد bioware تغییر کاربری بده و یه فرصت دیگه بهش داد که نتونست انتظارات رو برآورده کنه و اصلا ممکنه استودیو رو ببنده، خلاصه تفکر ea عوض شده و انتظاراتش عوض شده و دقیقا میدونه پول (شما بخونید چاه نفت ) کجا خوابیده،

از همون موقع که آندرومدا اومد تا الان برام عجیبه چرا من که خودم با تک تک نسخه های سه گانه ساعت ها عشق کردم و کلاً فن این سری ام با این نسخه در حد همونا حال کردم بقیه نه! فکر کنم مشکل از منه :D

• Wow
Reactions: MehdiAhmadi
چرا به نظرتون devil may cry v نا امید کننده بود ؟؟؟ من که ازش خوشم اومد یکم لول دیزاینش بد بود ولی با توجه به دیزاین شماره قبلی که اونم جالب نبود خیلی تو ذوق نمیزد:D
اگه گیمپلی V رو حذف میکردن بنظرم نصف سوء تفاهما حل میشد :دی
با کل گیم حال کردم به این میرسید فقط میزدم که تموم شه :-"

اگه گیمپلی V رو حذف میکردن بنظرم نصف سوء تفاهما حل میشد :D
خدایی دلت میاد؟:دی یکی از استایلیش ترین گیمپلی هایی که توی بازی های HnS اهه داشت!لایت سیبر هم داره:دی

بازی DMC 5 اولا لول دیزاین کاملا کهنه ای داشت قشنگ مال یکی دو نسل پیش بود
داستان بازی هم دیگه از لحاظ فن سرویس بودن هم شورشو در اورده بود..حتی باس پایانی هم عین باس پایانی شماره ۳ بود
شخصیت v هم اره خوش تیپ و خاص بود ولی بعد یه مدت بشدت تکراری میشد کمبوهاش و از اون یکی شخصیت ها بطور محسوسی قویتر بود

در مقایسه با شماره ۳ خلاصه واقعا ناامیدی بود بازی ....قشنگ فکر سازنده های بازی تو دو نسل پیش گیر کرده بطور مشخص

.

جالبه.
خيلي جالبه.

که کسی به Uncharted 4 هیچ اشاره ای نکرد.

یادمه خیلی ها در حد سه گانه ندیدنش

برای من متال گیر سولید 5 بود
مقداری هم دراگون ایج
البته انچارتد 4 رو به بار دیگه باید بازی کنم ،، تا بتونم مطمئن بگم ،ولی اگه همون حس دفعه اول رو بهم بده ... می‌تونه به این دو تا بپیونده ...
سه گانه که نه ، قطعا از یک و سه خیلی بهتر بود ...

........
من نمیدونم ملت از چیه مافیا ۳ نا امید شدن ...

• Angry
Reactions: MehdiAhmadi
من نمیدونم ملت از چیه مافیا ۳ نا امید شدن ...
بقیه بازی ها طوری هستن که معمولا انتظارات زیادی ازشون میرفته که باعث ناامیدی شدن.
ولی من شخصا انتظار داشتم مافیا 3 بد ظاهر بشه ولی بدتر از اون چیزی که فکر میکردم، بد ظاهر شد. ناامیدی از چیزی که امیدی بهش نداشتی واقعا یه حس دیگه ای هستش:D

• Like
Reactions: g4mer and vaan 2
اگه گیمپلی V رو حذف میکردن بنظرم نصف سوء تفاهما حل میشد :D
خدایی مگه چند تا مرحله با V می رفتیم ؟؟؟ انصافا هم برای تنوع بد نبود گیم پلی جدیدی داشت نسبت به مثلا نیرو و البته شخصیت خیلی خاص تری هم نسبت به نیرو داشت که زور می زنن که از توش یه دانته در بیارن که جالب نیست . هر جوری فکر می کنم دویل می کرای 5 ناامید کننده نبود و به نظر من شخصا از شماره چهار خیلی بهترم بود شاید دوستان توقع داشتند بازی rpg بشه ولی خداروشکر که نشد یه بازی که به اصل خودش وفادار موند و موفق هم شد برای من خیلی قابل تقدیره تا بیای یه سری المان زورکی توش جا بدی و خدا ساعت گیم پلی اضافی و بیهوده براش جور کنی همه بازی ها که نباید اوپن ورد باشن تنها مشکلش این بود که لول دیزاین خیلی جالب نبود که بازم به نسبت نسخه چهارم بهتر بود (درسته داستان و لول دیزاینش از شماره اول و سوم عقب تره ولی اینقدر هام بد نیست واقعا که بیاد جز ناامید کننده ترین بازی های نسل چون به نسبت شماره قبلی خودش خیلی بهتر شده بود )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or