ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

من از لیست به سه تا بازی زیر رای دادم:
1- Mass effect Andromeda : این اولین بازی ای بود که تو کل زندیگم پیش خرید کردم :D دیگه فکر کنم نیاز به توضیحی بیشتری نیست چرا برام نا امید کننده ترین بود.
2- Metal Gear Solid V : من طرفدار این سری نیستم چون کلا بیشتر با PC بازی می کنم اما تریلر های داستانی این بازی به شدت جذاب بود مخصوصا با انتخاب موسیقی و کارگردانی خوب تریلر ها که هر چندبار هم میدیدیش باز جذاب بود. حتی هنوزم بعد تجربه بازی دیدن تریلرهاش جذابه. اما خب خود بازی نتونست انتظاراتم رو براورده کنه.
3- Dragon Age : Inquisition : این در حد دو عنوان بالا برام ناامید کننده نبود چون هنوز تمومش نکردم :D نسل قبل خیلی از کسایی که RPG باز نبودن با Mass Effect که عنوان اکشن تر و سینمایی تری بود وارد این سبک شدن ولی تو زمان عرضه Mass Effect نتونست من رو جذب کنه (بعدش جزو بهترین سری هایی شد که بازی کردم) و من RPG باز شدنم رو مدیون Dragon Age Origins هستم. اما خب بعد اون نسخه خیلی ضعیف 2 دیگه کلا امیدی به این سری نداشتم و تریلرهای Inquisition هم نتونست جذبم کنه این شد که هنوز بازی رو تموم نکردم و فکر کنم بیشتر از یه ساعتم بازی رو نرفته باشم.

آخرین ویرایش:
دلم می خواد با اون 16 نفری که به devil may cry رای دادن یه صحبت دوستانه داشته باشم بازی یه بازگشت شکوه مندانه بعد این همه سال داشت و جایزه بهترین بازی اکشن رو برد و خیلی ها میگفتن باید جزء نامزد های بازی سال می‌شد اگر از سبک بازی خوشتون نیمده اصلا نباید رای میداد ( کاربر های بازیسنتر هم دارن مثل کابر های متاکرتیک رفتار می کنند)
من خودم فقط به مافیا رای دادم چون یک کابوس بود اگر بخاطر این عادتم که بازی وسطش ول نمیکنم نبود اصلا بش دستم نمی زدم( خدارو شکر تو ps now بود و اگر نه سر مو میزدم تو دیوار:D)

دلم می خواد با اون 16 نفری که به devil may cry رای دادن یه صحبت دوستانه داشته باشم بازی یه بازگشت شکوه مندانه بعد این همه سال داشت و جایزه بهترین بازی اکشن رو برد و خیلی ها میگفتن باید جزء نامزد های بازی سال می‌شد اگر از سبک بازی خوشتون نیمده اصلا نباید رای میداد ( کاربر های بازیسنتر هم دارن مثل کابر های متاکرتیک رفتار می کنند)
من خودم فقط به مافیا رای دادم چون یک کابوس بود اگر بخاطر این عادتم که بازی وسطش ول نمیکنم نبود اصلا بش دستم نمی زدم( خدارو شکر تو ps now بود و اگر نه سر مو میزدم تو دیوار:D)
دانته عزیز باید با Devil sword یه سری بهشون بزنه تا حساب کار دستشون بیاد?

درصد هر گزینه، تعداد افرادی که بهش رای دادن رو نشون میده.
چون هرکی ۳ تا گزینه میتونه رای بده، درصد ها اینجوریه.

اگه همه بچه ها به ۳ گزینه رای بدن(ینی ۲ تا یا ۱ دونه رای ندن)،
جمع درصد ها میشه ۳۰۰.
فرضا نفر اول اگه به ۳ گزینه رای بده، هر ۳ گزینه میشن ۱۰۰ درصد و باقی گزینه ها ۰ درصد.

کلا دنبال جمع درصد گزینه ها نباید باشی تو سوالاتی که بیش از ۱ گزینه رو میشه انتخاب کرد چون بالای ۱۰۰ میشه.
همين غلطه ديگه مفهوم درصد يعني چي؟
وقتي داري ميگي در صد يعني عددي از ١٠٠
هيچ وقت و هيچ كجاه تو درصد بندي از يه مجموعه عدد از ١٠٠ نمي تونه تجاوز كنه

اوني كه ميگن مثلا دويست درصد رشد داشته كه به جاي دو برابر ميان به صورت درصد بيانش ميكنن

منتهي اينجا جامعه اماري ما تعداد كل راي هاست و فضاي نمونه مون هم تعداد راي به هر گزينه است.

منتهي گفتم روش محاسبه غلط بوده و براي همين هم اين عددها مفهوم خاصي ندارن مگر اينكه بياي تقسيم بر ٣ كني همرو تا همون درصد واقعي رو بهت

وگرنه مثلا فكر كن بگن زمين رو ٧٠ درصد اب گرفته ٨٠ درصد هم خشكي ٤٠ درصد هم هوا :D

وقتي ميگيم ٣٠ درصد يعني از ١٠٠ راي ٣٠ راي به اين گزينه رسيده
ممكنه كلا رايها ٢٠٠٠ تا باشه و ٤٠٠ تا راي هم اورده باشه ولي تقسيم ٤٠٠ به ٢٠٠٠ به ما نشون ميده كه از ١٠٠ واحد چند واحد به اين راي تعلق گرفته.

حالا در كل اگر يه جايي درصد بندي ها از صد بالاتر شد بدونين اشتباه صورت گرفته .

• Sad
Reactions: mobin.hb96
بحث بازی خوب و بد نیست این تاپیک
ناامیدکننده بودن منظوره.
فالوت ۷۶ هایپ خاصی پشتش نبود و از اول و خصوصا بعد ۴ همه میدونستن امیدی نباید داشته باشن بهش.
اگه بحث راجب بدترین بازی بود خب فالوت ۷۶ گزینه بهتری بود ولی وقتی میگیم ناامیدکننده قطعا فالوت ۴ محق تره
نظر بچه ها كه حرفتو تكذيب مي كنه در كل متاسفانه :D

چرا درصدا نمیخونه؟
از بلاروس یاد گرفتید ؟ :)
یه چیزم در مورد anthem بگم که از نظر من فریب بزرگ بودش.بازی رو پیش خرید کرده بودم و خیلی بهش امید داشتم ولی گند زد.ایشالا نسل بعد جبران کنن

• Like
Reactions: VEGETAR
به نظرم اگه میخوایم یه تاپیک واقعا پر بار داشته باشیم دوستان بیان بازیهای این نسل که بیشترین لذت رو ازش بردن با توضیحات و دلایلش بگن. این به معنای بهترین بازی با بالاترین متا نیست، بلکه بازیهایی که واقعا باهاشون حال کردیم و چرا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or