ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

برای من ناامید کننده ترین بازی نسل، قرن و کلا تاریخ FFXV بود، یک دهه منتظر چی بودیم و در نهایت پی تحویل دادن. اما تو این نسل فکر کنم این سه تا بزرگ ترین ضدحال های من بودن:

Final Fantasy XV
The Order 1886
Mass Effect Andromeda
Death Stranding
MGSV

یه لول از اینا پایین تر هم میتونه DMCV قرار بگیره.

DMC5
Gears5
Halo5
بین گزینه های راه یافته به فینال این سه تا ناامید کننده ترین بازیها بودن برای من
البته MGSV هم ناامید کننده بود ولی چون تو همون تریلرهای های بازی هم اپن ورلد شدن بازی رو دیدم حدس زده بودم که اینم بخاطر اپن ورلد شدن خسته کننده میشه در نتیجه انتظارم رو پایینتر آورده بودم و به همین خاطر موقع انتشار زیاد تو ذوقم نخورد

.

جا داره بگم به MGSV رای دادم... نه تنها به شخصیت بیگ باس گند زده، از بس پارادوکس داره به داستان سری هم گند زده.
الان شما MGS4 رو برید، کاملا شخصیت ها یک چیز دیگه میگن که اصلا داستان 5 رو غیر منطقی جلوه میده.
خود داستان و پلات هم از بس به نسبت کار های قبلی کوجیما در سری ضعیف بود، که فقط بساط خنده ما رو جور میکرد.:|:))

شخصیت ها آبکی و خنده دار.
و بله.... نه تنها تمام نوار کاست های بازی هم گوش کردم، میتونم بگم پلات اشم درک کردم.
با اینحال همین شخصیت منفی بازی در کل سری احمق و بشدت ضعیفه.

توییست پایانی داستان که بشدت با عقل سلیم جور در نمیاد.
سری همیشه مسائل عجیب و غریب داشته ولی اینجا رسما بازی کاری نمیکنه که قبول کنی، بیشتر با خودت میگی این Absurd ترین چیزیه که تا حالا دیدم.

خدا رو شکر چیکو که یکی از شخصیت های مورد علاقه ام در PW بود، خیلی خوشحالم که توی این بازی حضور نداشت، تا شخصیت این بنده خدا هم به گند کشیده نشه.
تنها شخصیت اوکی بازی کوایت بود.
که اونم به نسبت به اسنایپر های قبلی سری ضعیف بود.
در کل واقعا معلوم نیست...کوجیما چی با خودش فکر کرده که بدترین داستان کل حرفه اش رو اینجا نوشته.

آخرین ویرایش:
به گیرز ۵ و دویل می کرای ۵ رای دادم چون رای اولم متاسفانه به فینال صعود نکرد. :D

شگفتی واقعی حضور نداشتن هیچ فالوتی بود در این نظرسنجی :D نسخه ۴ اولین تجربه من ازین سری بود جالب بود در کل اگر افتضاح تکنیکیش رو در نظر نگیریم اما بعده فهمیدم ظاهرا خیلی نسخه ضعیفی بوده برای طرفدارا. ۷۶ رو اما دنبال میکردم و میدونستم چه فاجعه‌ای تحویل دادن اما به هرحال هیچکدوم نیستن اینجا :D

شگفتی واقعی حضور نداشتن هیچ فالوتی بود در این نظرسنجی :D نسخه ۴ اولین تجربه من ازین سری بود جالب بود در کل اگر افتضاح تکنیکیش رو در نظر نگیریم اما بعده فهمیدم ظاهرا خیلی نسخه ضعیفی بوده برای طرفدارا. ۷۶ رو اما دنبال میکردم و میدونستم چه فاجعه‌ای تحویل دادن اما به هرحال هیچکدوم نیستن اینجا :D
نیو وگاس رو حتما بازی کن تا به عمق فاجعه پی ببری.

برای من ناامید کننده ترین بازی نسل، قرن و کلا تاریخ FFXV بود، یک دهه منتظر چی بودیم و در نهایت پی تحویل دادن. اما تو این نسل فکر کنم این سه تا بزرگ ترین ضدحال های من بودن:

Final Fantasy XV
The Order 1886
Mass Effect Andromeda
Death Stranding
MGSV

یه لول از اینا پایین تر هم میتونه DMCV قرار بگیره.
ماکان تو دور ابتدایی اگر میومدی و یه رای به ffxv میدادی و نظر یه نفر دیگه رو هم‌جلب میکردی که رای بده ،تو دور نیمه نهایی اسمش میومد و امکان داشت حتی به تاپ ۱۰ برسه:D
و همینطور tlou2 فقط یک رای دیگه وارد نظرسنجی میشد!:D
==========
سوا از این مسائل قبل تر فراموش کردم بگم که یه سری ازدوستان متاسفانه قانون اولیه رو رعایت نکردن و به درستی لیست ندادن
حالا به ترتیب نیوردن ۱ الی ۵ انچنان مهم نبود و از میون کامنت هاشون گزینه هارو جستجو کردم
ولی وقتی طرف مثلا نوشته کل سری اساسین/فیفا/یوبی/cod و یا مدل های دیگه داستان میشه:D
بلفرض طرف گفته فلان و فلان و فلان و کل فیفاها!:|
وقتی ما هفت هشتا فیفا فقط تو این نسل داشتیم من کدوم ۲ تارو واست حساب کنم مومن!:D
بنابرین یه سری از انتخاب های این مدلی رو حساب نکردیم
پ.ن:واسه نظرسنجی های بعدی امیدوارم‌ رعایت کنن:D

رای من MGS V هست
بازی به شدت ناقص بود و خیلی تعجب کردم که متای به این بالایی گرفت
در مورد Death Stranding باید بگم که یکی از بهترین بازی های نسل بود و من به شدت باهاش حال کردم و حتی امیدوارم یه نسخه دیگه هم ازش ببینم
Dmc V از لحاظ گیم پلی خیلی پیشرفت زیادی کرده بود ولی از داستان کمی نا امید شدم،داستانش به تاثیر گذاری نسخه ۳ و ۴ نبود
گرز ۴ و ۵ هردو واسم نا امید کننده بودن ولی گرز ۵ به نسبت ۴ بهتر بود
داستان و شخصیت پردازیشون ضعف داشت ولی گرافیک و گیم پلی خوب و قابل قبول بودن،اما شاهکار نبودن

آخرین ویرایش:
داستان 4 که افتضاح بود.:D
داستان این برای من رقابت سختی با 3 داره.
داستان ۴ رو من خوشم اومد،مخصوصا اون نیمه اولش خوب و احساسی بود
توی نسخه ۵...
نرو میره با تلفن حرف میزنه بعد احساسی میشه قاطی میکنه :Dاز نظر من اصلا جالب نبود
توی نسخه ۳ دانته وقتی ورجیل سقوط میکنه با وجود تنفری که از برادرش داره ولی گریه میکنه که تلاقی عشق و تنفر هست و من به عنوان بازیباز درکش کردم،چون ورجیل خیلی باس سختی بود و اعصابم خورد میشد در مواجه شدن باهاش

• Like
Reactions: ShahryR
چون سه تا حق رای داری :D
نه به اون نيست
اخه مفهوم درصد اصلا اينه كه مجموع بايد صد باشه
وگرنه مفهوم نداره
_______
مشكلشو فهميدم تو تعريف درصد اشتباه وجود داره اينطوريه كه مياد تعداد راي ها رو به تعداد راي دهنده ها تقسيم ميكنه و به عنوان درصد ميده بيرون كه خوب غلطه
و بايد تعداد راي رو به تعدادكل راي ها تقسيم كنه :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or