ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

نا امید کننده ترین بازی نسل میتونه ME Andromeda باشه ولی به معنی افتضاح بودن بازی نیست بنظرم
مافیا 3 و Gears 4 و Death Stranding هم از اول انتظاری ازشون نداشتم و زیاد برام ناامید کننده نبودن... اما Order و Tlou 2 نسبت به هایپ فضایی که داشتن تا حدودی برام ناامید کننده بودن

اما عجیب ترین بازی تو این تاپیک میرسه به RDR2 ! هر چند بازی یه تعداد ایراداتی داشت و یه مقدار هم Boring بود اما بودن اسمش تو این تاپیک واقعا عجیبه

آخرین ویرایش:
اینم نظر من ناامید کننده بودن ربطی به خوب و یا بد بودن نداره ناامید کننده بودن برای من حداقل یعنی انتظاراتم رو برآورده نکرده باشه
1-tlou part II
2-MAFIA 3 (این اصلا خوب که نبود هیچ یه زباله تاریخی بود که جاش توی زباله دان تاریخه گند زد به عصمت مافیا 1 )
3-Resident Evil 3 (بعد از عرضه اون رزیدنت اویل 2 معرکه و با توجه به روندی که کپکام پیش گرفته بود عجیب انتظار این عنوان رو با نمسیس می کشیدم ولی نتیجش شد ناامیدی محض نمسیس تو دیوار ،بازی بدون معما و مهمات تقریبا بی نهایت حداقل منو به این نتیجه رسوند که یه عنوان خوب نمی تونه بازگشت یه کمپانی باشه که سال هاست داره راه رو اشتباه میره )
4-The Last Guardian (یعنی 11 سال منتظر این بازی بودم واقعا؟؟؟ من شخصا 11 سال انتظار کشیدم که یه چیزی مثل آیکو یا شدو اف کلوسوس تحویلم بدن ولی این بازی هیچ جوره اون حس رو به آدم تداعی نمی کرد )

Red Dead Redemption 2

از نظر گرافیکی و داستانی بازی به شدت خوش ساختیه و شکی درش نیست، اما در طراحی مراحل به شدت مشکل داره و خسته کننده هست، به طوری که 4 روز از آخرین باری که بازی رو تجربه کردم می گذرم و اصلا دلیلی برای بازگشت به بازی ندارم.

برای من Red Dead Redemption 2 همون GTA V هست که در دشت و صحرا جریان داره و به جای ماشین با اسب رفت و آمد می کنیم.
هوش مصنوعی بسیار بد به مانند سایر آثار راک استار، که عملا حس مخفی کاری رو در بازی بی معنی میکنه و گان پلی تکراری، بدون جذابیت و چالش.

===================================

Mafia 3

بازی به شدت بدی که حتی با آپدیت ها هم کاملا غیر قابل تحمل بود. جدا از گیم پلی و گرافیک بد، داستان بازی هم که از نظر دوستان نقطه قوتش هست، به هیچ وجه مناسب یه بازی ویدئویی نیست. داستان در یک بازی ویدئویی باید رابط بین گیم پلی و گیمر باشه اما در مافیا 3 صرفا یک سری کات سین می بینیم و کاراکترهایی که دیالوگ هایی رو بین هم رد و بدل می کنند و مثلا می خواد حس یه مستند دردناک رو به آدم بده. من اگه قرار بود مستند ببینم، می رفتم مستند دانلود می کردم و صد برابر از این داستان مافیا 3 تاثیرگذاری بیشتری هم داشت.

MGS V

یه تجربه عذاب آور و به شکل عجیبی طولانی !!!

Gears 5

یه بازی شوتینگ بی هدف با داستانی 10 برابر بی احساس تر از فیلم های مایکل بِی !

در نهایت همچون اکثر دوستان : کل بازی های یوبی سافت ! :D

مثل اینکه کم کم tlou2 هم باید بیاد تو لیست :D از مدیران خواهش دارم انصاف رو رعایت کنین و آرا رو بازشماری:D
نه دیگه زمان شمارش ارا تموم شده، دیگه این حرفا فایده نداره، برای روشن شدن موضوع شمارو به عکس زیر می سپارم. موفق باشی :D

161407

چرا تریگر میشی الکی:D من فقط گفتم چون tlou2 داره تکرار میشه تو پستا مدیران برای رفع هرگونه شبهه بیان آراشو دوباره بشمارن همین:D نگران نباش شایدم انتخاب نشد:D
ولی جدای از شوخی مدیران حتما به نظرم اینکارو بکنن تا تاپیک آلوده به اتهام فن بازی نشه
تریگر چیه ، واقعیت اینه که تو زمان مورد نظر رای ها جوری بوده که وارد لیست نشده، یعنی چی دوباره بشمارن مگه فیلم هندیه :D
الان نظر سنجیم گذاشتن تموم شد و رفت، این کارا بی فایدست عزیز ;)

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: MehdiAhmadi
نه دیگه زمان شمارش ارا تموم شده، دیگه این حرفا فایده نداره، برای روشن شدن موضوع شمارو به عکس زیر می سپارم. موفق باشی :D

چرا تریگر میشی الکی:D من فقط گفتم چون tlou2 داره تکرار میشه تو پستا مدیران برای رفع هرگونه شبهه بیان آراشو دوباره بشمارن همین:D نگران نباش شایدم انتخاب نشد:D
ولی جدای از شوخی مدیران حتما به نظرم اینکارو بکنن تا تاپیک آلوده به اتهام فن بازی نشه

شما ميتوني بشماري اگر ديدي راي بيشتري نسبت به اين ٦ بازي كه تو نظرسنجي هستن داره به مديران اطلاع بدي كه يه موقع متهم به هيت ورزي نشي :D

تریگر چیه ، واقعیت اینه که تو زمان مورد نظر رای ها جوری بوده که وارد لیست نشده، یعنی چی دوباره بشمارن مگه فیلم هندیه :D
الان نظر سنجیم گذاشتن تموم شد و رفت، این کارا بی فایدست عزیز ;)
اگه نظرسنجی بسته شده پس تاپیک هم ببندن که ملت نیان الکی تایپ کنن واسه هیچ و پوچ وقتی حساب نمیشه نظرشون. مگه مسخره بازیه :D

• Like
Reactions: Ali Venom
اگه نظرسنجی بسته شده پس تاپیک هم ببندن که ملت نیان الکی تایپ کنن واسه هیچ و پوچ وقتی حساب نمیشه نظرشون. مگه مسخره بازیه :D
4 روز باز بوده تاپیک و نظرات ثبت شده و بازیایی که تونستن دور اول مستقیم برن فینال :D انتخاب شدن
24 ساعت هم باز مونده تا بازیایی که رسیدن به نیمه نهایی ازشون 3 تا انتخاب بشه برن فینال

خلاصه که دلیل باز موندن تاپیک همین بوده و چند روز قبل اینم باز بوده

+

بعد از مدت ها تاپیک خاص و متفاوتی دیدیم تو bc / ممنون از صاحب ایده و صاحب تاپیک
.

حالا ناامید کننده ترین بازی های نسل 8 رو تاپیکش رو ایجاد کردید یه تاپیک هم برای بازی هایی بزارید که فراتر از حد انتظار ظاهر شدند
نایس
بعد از پایان نظرسنجی نهایی اگر عمری باقی موند استارتشو میزنم:D

161432

پ.ن: کمتر از 2 ساعت تا پایان نیمه نهایی و در ادامه شروع فینال ناامید کننده ترین بازی نسل هشت:Gunner:

عننتم و بار دیگه نامی از EA در جایی نا مناسب :D
حقیقتا تاریخی گند زدن این نسل. افت سری NFS و بتل و خراب کردن میررز اج و بستن استودیو دد اسپیس و نابود کردن تایتانفال ۲ با دستای خودشون و اون مس افکت عجیب و غریب و فیفاهایی که بیشتر شبیه کازینو شدن. اون روز داشتم تو EA Access بازی‌های نسل قبلشونو میدیدم باورم نمیشد اونا و آشغالای این نسل مال یه کمپانی هستن

بگذریم. فالوت ۷۶ هم هستش تو فینال؟ :D

اقا نزارید فالوت۴ دستش از فینال کوتاه بمونه.
باور کنید ننگ "نبودن فالوت ۴ بین ناامیدکننده ترین بازی های نسل" تا ابد رو پیشونی بازیسنتر میمونه. :D

خداییش انتم قبل ریلیز هایپ عجیب غریبی نبود براش دیگه.
این فالوت ولی زد ترکوند همه رو

خلاصه حیف. یه بازنگری بکنید در اخرین ساعات. :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or