ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

ولی دوستان همت کنید فالوت ۴ رو بفرستیم بالا... :D
حالا انتم درسته خیلی فاجعه بود نسبت به سایقه بایوور ولی هایپ دور و ور خود بازی زیاد نبود.

از نظر درصد ناامید کردن فن ها فک نکنم هیچ بازی ای این نسل به فالوت ۴ برسه.
دفنیشن "ناامید کننده بودن" هستش این بازی.

بحث احساس شخصی یه چیزه بحث بررسی منطقی و فنی یه چیز...تو شاید از یه غذایی خوشت نیاد کسی نمیتونه بهت اشکالی بگیره اما نمیتونی بگی اون غذا بدترین غذاست.

توی این بحث وقتی میگید ناامید کننده ترین باید دلیل فنی هم داشته باشید...والا منم میگم پراید از لامبورگینی بهتره چون نظر شخصی منه.

آیا یه بازی نتونه اونطور که خواستید راضیتون کنه و بازی ای که بعد یک ساعت نشه تحملش کرد و پاکش کرد رو توی یه سطح قرار میدید؟؟؟
بله درسته..ناامید کننده یعنی یه بازی نتونه انتظاری که ازش داشتید رو برآورده کنه...اما نا امید کننده ترین (ترین رو وقتی استفاده می کنیم که بیش از دو موضوع قیاس میکنیم) یعنی باید دیدت رو بازتر کنی و بگردی ببینی آیا از این بازی که الان تو ذهنمه بازیهای بدتر و نا امید کننده تری هم بودن یا خیر؟
خود من تاپیک رو که دیدم نشستم یکی یکی پستها رو خوندم ببینم چه بازیهایی رو دستان گفتن که یه وقت یکی رو فراموش نکنم...همیشه بهترین و بدترین کار سختیه چون باید همه رو نگاه کنی وبررسی کنی و با هم مقایسه کنی.

بررسی منطقی و فنی هم میتونه تو زیرمجوعه نظر شخصی قرار بگیره و بستگی داره متکلم داستان یا منتقد بخواد چطوری موضوع رو عنوان کنه.
راجب غدا هم همینه من مورد دیدم طرف گفته سیب زمینی سرخ کرده بدمزه ترین غذای دنیاست , ایرادی هم بهش نیست چون تو همون میل شخصی و سلیقه قرار میگیره , حالا میخواد نظرش مخالف 99 درصد ملت باشه.
انتظار ادم ها به طبع متفاوت از هر معقوله ای هست و اینجا ما با بازیها مواجه هستیم.
واسه من رد دد یه بازی همه چیز تموم هست و خودم ایرادی بهش ندارم ولی خب وقتی جایی ملاک فقط سلیقه شخصی قرار میگیره نمیشه خورده گرفت به بقیه و دنبال استدلال های منطقی بود.
طرف به زبون ساده حال نکرده با بازی و بهتره بگیم اونجوری که باید بازی بهش حال نداده! همین.
اون ترین هم باز تو قالب سلیقه قرار میگیره و ما برای سلیقه هیچ وقت متر و معیاری نمیتونیم قرار بدیم.

بحث احساس شخصی یه چیزه بحث بررسی منطقی و فنی یه چیز...تو شاید از یه غذایی خوشت نیاد کسی نمیتونه بهت اشکالی بگیره اما نمیتونی بگی اون غذا بدترین غذاست.

توی این بحث وقتی میگید ناامید کننده ترین باید دلیل فنی هم داشته باشید...والا منم میگم پراید از لامبورگینی بهتره چون نظر شخصی منه.

آیا یه بازی نتونه اونطور که خواستید راضیتون کنه و بازی ای که بعد یک ساعت نشه تحملش کرد و پاکش کرد رو توی یه سطح قرار میدید؟؟؟
بله درسته..ناامید کننده یعنی یه بازی نتونه انتظاری که ازش داشتید رو برآورده کنه...اما نا امید کننده ترین (ترین رو وقتی استفاده می کنیم که بیش از دو موضوع قیاس میکنیم) یعنی باید دیدت رو بازتر کنی و بگردی ببینی آیا از این بازی که الان تو ذهنمه بازیهای بدتر و نا امید کننده تری هم بودن یا خیر؟
خود من تاپیک رو که دیدم نشستم یکی یکی پستها رو خوندم ببینم چه بازیهایی رو دستان گفتن که یه وقت یکی رو فراموش نکنم...همیشه بهترین و بدترین کار سختیه چون باید همه رو نگاه کنی وبررسی کنی و با هم مقایسه کنی.
شما مثال‌هات اشتباه هست، بحث مقایسه بازی‌ها که نیست، بحث سطح انتظار هست. من خودم انتظارات خیلی زیادی از RDR2 داشتم که یه سری‌هاش که برام مهم هم بودن رو نتونست برآورده کنه، خیلی ساده :D ناامید کننده ترین یعنی بین بازی‌های ناامید کننده، این عنوان تو صدر لیست هست، یعنی با توجه به سطح انتظارات و از بین Halo 5 و Resident Evil 7 و Wolfenstein 2 و Titanfall 2 و ... برای من RDR2 بیشتر از بقیه بازی‌ها، ناامید کننده بود. بعدش نمی‌دونم شما چرا بازی بد و ناامید کننده رو کنار هم میاری، بازی ناامید کننده لزوما بد نیست، بازی بد هم لزوما ناامید کننده نیست. مثلا من بازی X رو بعد از دو ساعت پاک کردم چون خیلی چرت بود، خب این بازی از نظر من بد هست نه ناامید کننده چون از اول انتظار خاصی ازش نداشتم.

من خودم به عنوان کسی که به رددد ۲ رای دادم‌ نسخه قبلشو نتونستم بازی کنم.ناامیدیم به دلیل انتظار بالا از یه بازی با متای97و پرفکت نبودن بعضی چیزا بود.منکر این نمیشم که جزئیات دنیا انیمیشنا و گرافیک بازی فوق العاده بود.من تا اواسط بازی اعتقاد داشتم که بازی فوق العاده هست ولی از اواسط تا انتها هم داستان کسل کننده شد هم انیمیشن های طولانی عملا برا هر کاری کم کم رو نرو میرفت و هم ایرادات برام پررنگ تر شد و بعضی امیدامم اصلا از بین رفت.بعد با توجه به متای بالا من انتظار داشتم ماموریت های فرعیش خیلی بهتر باشن.ولی عملا نصفشون فچ کوئست بودن.نصف دیگشونم بجز یکی دوتا یه داستان جذاب مثل فرعیای بازی اوپن وردی مثل ویچر نداشتن.مثلا گنگ های بازی که تو یکی از منو ها لیست کرده بودن گفتم الان هر گنگ نابود کردنشون یه داستان و ماموریت فرعی درست حسابی داره.بعد دیدم فقط به پیدا کردن شانسی پایگاهاشون محدوده.یا بخش زیادی از مپ مثلا جایی که بیابونیه عملا هیچ کوئستی نداره و پتانسیلای زیادی مثل یه کوئست برای شهر طاعون زده تو اون منطقه یا گنگی که اونجاس اینجوری از بین رفته.نمیدونم شاید زیاد از یه بازی وسترن انتظار ماجراجویی یه بازی فانتزی رو نباید داشته باشم.گیم پلیم بنظرم وقتی بازی انقد تایمش بالا میره خیلی یکنواخت میشد برام هی دد ای هی شلیک بعد دد ای تموم میشد غذا برای پر کردن دد ای و دوباره همونا.ولی در کل بازی بازم خیلی خوب بود ولی متاش بنظرم یخورده انتظارو بالا میبره و باعث ناامیدی شاید بشه.

• Sad
Reactions: MehdiAhmadi
همه بازیها رو که دوستان گفتن منم این عنوان فرعی رو بگم
از روزی که 2k ساخت سری ww2k به عهده گرفت با اینکه گرافیک بازی چشمگیر و حرکات واقعی شده ولی مکانیزم بازی هر دفه تغییر میکنه و باعث گیجی ادم میشه و شما هر چی مهارت کسب کنید نسخه بعد کلا بدردتون نمیخوره و بازی گیم پلی خسته کننده و ریتم کندی داره با باگهای ازار دهنده که گاها منجر به شکست شما در بازی میشه و میره روی اعصاب بطوریکه برای من که از قدیم طرفدار این بازیم کاملا ناامید کننده بوده و قبل اون thq سازنده بازی بود که باز حداقل گیم پلی خوبی بازی داشت و سرعتی بود بازی و در کل تموم ورژنهای این نصل تست کردم هر چی رفت جلو بدتر شد به حدی که نسخه 2k15 رو ترجیح میدم به نسخه های دیگه.

شما مثال‌هات اشتباه هست، بحث مقایسه بازی‌ها که نیست، بحث سطح انتظار هست. من خودم انتظارات خیلی زیادی از RDR2 داشتم که یه سری‌هاش که برام مهم هم بودن رو نتونست برآورده کنه، خیلی ساده :D ناامید کننده ترین یعنی بین بازی‌های ناامید کننده، این عنوان تو صدر لیست هست، یعنی با توجه به سطح انتظارات و از بین Halo 5 و Resident Evil 7 و Wolfenstein 2 و Titanfall 2 و ... برای من RDR2 بیشتر از بقیه بازی‌ها، ناامید کننده بود. بعدش نمی‌دونم شما چرا بازی بد و ناامید کننده رو کنار هم میاری، بازی ناامید کننده لزوما بد نیست، بازی بد هم لزوما ناامید کننده نیست. مثلا من بازی X رو بعد از دو ساعت پاک کردم چون خیلی چرت بود، خب این بازی از نظر من بد هست نه ناامید کننده چون از اول انتظار خاصی ازش نداشتم.

ممنون.
فهمیدم منظورتون رو و متوجه هستم.

موضوع ساده ست...اختلاف نظر ما همین هست من بحث مقایسه رو مطرح میکنم و روی اون اصرار دارم و شما مقایسه رو خط میزنید.
من منظورم بدترین بازیهای این نسل هست شما در مورد بازیهایی که خیلی ازشون انتظارتون بالا بود...چون هرجور فکر میکنم رد دد 2 اصلا قابل قیاس با یه بازی مث مافیا 3 نیست.(هرچند اختلاف سر بازی نیست بلکه سر انتخاب بهترین و بدترین مورد توی یه موضوع هست)

البته این اختلاف نظر سر مسائل جزئیه چون
از نظر من انتخاب ناامید کننده و بدترین رو نمیشه خیلی از هم جدا کرد چون یه جورایی وابسته هستن چون هر سال بازی..فیلم و... ضعیف و بد زیاد ساخته میشه اما وقتی میخوان ناامید کننده ترین "The most disappointing" رو انتخاب کنن نمیرن سراغ اون بازی داغونی که یه استودیو تو سومالی ساخته میرن سراغ اون بازی اسم و رسم داری که یه استودیو بزرگ ساخته و کلی روش مانور و تبلیغ بوده.
یه مثال میزنم
پدرخوانده 3 برای من نا امید کننده ترین فیلمی هست که دیدم اما هیچ وقت بدترین فیلم نیست چون وقتی مقایسش می کنم میبینم توی اون سبک فیلم بدی نیست و این اسم فیلم و اینکه دنباله رو دو شاهکار سینما هست باعث این برداشت من شده. اما یک فیلم مث Righteous kill نه تنها نا امید کننده بود بلکه یه فیلم فاجعه بار بود و خیلی راحت جز بدترین فیلمها قلمداد میشه.

آخرین ویرایش:
این‌نسل هم برای من‌ ناامیدکننده ترین نسل تاریخ گیم(از نسل چهارم به بعد) بود.
ناامید کننده ترین اتفاق این نسل غیبت
ken levine بود یعنی حضور این شخصیت تو این نسل تکراری و بدون هویت میتونست وزنه سنگینی باشه بر نسلی که تهی ازخلاقیت و پر از open world های بی هویت و
بی هدف بود.
در نقطه مقابل حضور پر رنگ و درخشان میازاکی بود که این نسل رو حداقل برای من قابل تحمل کرد.
1. ubisoft: تقریبا هر آی پی که این‌نسل از این شرکت بازی کردم‌ ناامیدی محض بود(به استثنا rainbow six) از سری اساسین تا واچ داگز و فار کرای همه یک مشت آی پی تکراری و خسته کننده بودن البته قبلا درتاپیک assassin's creed 3 فاتحه این سری رو خونده بودم و این روزگار قابل پیش بینی بود.
2.bethesda بعد از گذروندن یک نسل رویایی با کسب سه سال عنوان big winner شدن و بیشترین جوایز در نسل هفتم دراین‌نسل حتی نتونی شبحی از گذشته خودت باشی ناامید کننده هست.
3. bioware دقیقا‌ بعد از ساختن mass effect 2 و dragon age origins این شرکت هم با کمک و هل دادن ea به قهقرا رفت و از بهترین‌rpg ساز تاریخ تبدیل شدن به یکی از ناامید کننده ترین شرکت های‌بازی ساز این نسل امیدوارم ea آخرش این شرکت رو به سرنوشت ویسرال گیمز دچار نکنه.
در تعجم‌چطور بازی با کیفیتی مثل red dead redemption 2 که در کنار the witcher 3 بهترین open world ها و بازی های این نسل بودن در لیست نا امید کننده ترین بازی ها قرار گرفته لذت زندگی‌کردن در دنیای وسترن غربی red dead redemption 2 در تاریخ‌بازی ها بی نظیر بوده.
رد دد نسخه دو از لحاظ لول‌دیزاین قابل نقد هست ولی به اندازه ای کیفیت و ارزش بازی بالاست حتی در همون سکتر لول دیزاین , بازی های دیگه open world باید یه دهه بگذره تا شاید بتونن به کیفیت عنوان‌شاهکار red dead redemption 2دست‌پیدا کنن.

راجب غدا هم همینه من مورد دیدم طرف گفته سیب زمینی سرخ کرده بدمزه ترین غذای دنیاست , ایرادی هم بهش نیست چون تو همون میل شخصی و سلیقه قرار میگیره , حالا میخواد نظرش مخالف 99 درصد ملت باشه.
منظورش از نظر خودشه و الا

خیر کاملا اشتباهه و خیلی هم ایراد بهش وارده...از نظر اون طرف این موضوعیت داره و حق نداره نظره شخصیش رو به یک فکت تبدیل کنه.

باید این جمله از نقطه نظر متکلم هست و باید "از نظر من" بهش اضافه بشه...از نظر من فلان خواننده بهتره فلان غذا بهتره فلان فصل بهتره و... حتی هم اگر طرف بگه "از نظر من" باز هم بعضی این جملات یه مقیاس و متری ندارن و نمیشه ایراد گرفت اما بعضی ها هم مقیاس دارن و اگر خلاف اون مقیاس باشن میشه غیر منطقی و غیر قابل قبول...طرف بگه از نظر من آبی بهترین رنگه مشکلی نیست اما بگه از نظر من دماوند بلندتر از اورست هست که میشه غیر منطقی.

این جمله که "فلان چیز فلان است." یک فکت رو نشون میده و باید با دلیل و منطق باشه.

از نظر من Red Dead Redemption 2 یکی از ناامید کننده ترین بازی های نسل هشتمه

میشه رای من رو ثبت کنید لطفا حالا :D
:D
بحث ما بحث چیز دیگه ایه.

اینی که این بالاست اسمش روشه: نظرسنجی....همه کسایی که اینجا دارن رای میدن و نظر میدن هم منظورشون همینه.

آخرین ویرایش:
خیر کاملا اشتباهه و خیلی هم ایراد بهش وارده...از نظر اون طرف این موضوعیت داره و حق نداره نظره شخصیش رو به یک فکت تبدیل کنه.

باید این جمله از نقطه نظر متکلم هست و باید "از نظر من" بهش اضافه بشه...از نظر من فلان خواننده بهتره فلان غذا بهتره فلان فصل بهتره و... حتی هم اگر طرف بگه "از نظر من" باز هم بعضی این جملات یه مقیاس و متری ندارن و نمیشه ایراد گرفت اما بعضی ها هم مقیاس دارن و اگر خلاف اون مقیاس باشن میشه غیر منطقی و غیر قابل قبول...طرف بگه از نظر من آبی بهترین رنگه مشکلی نیست اما بگه از نظر من دماوند بلندتر از اورست هست که میشه غیر منطقی.

این جمله که "فلان چیز فلان است." یک فکت رو نشون میده و باید با دلیل و منطق باشه.

از نظر من Red Dead Redemption 2 یکی از ناامید کننده ترین بازی های نسل هشتمه

میشه رای من رو ثبت کنید لطفا حالا :دی

هر کسی که میگه RDR2 باید در این لیست باشه داره خودشو گول میزنه دقیقا مثل کسایی که میگفتن gow 2018 خوب نبوده . به هر حال خودتون میدونید . با خودتون اینکار رو نکنید . بترسید از اون روزی که RDR3 بیادش به بازار . بترسید و از سری RDR لذت ببرید چون نداریم بازی به این عالی و بزرگی . حالا خود دانید ( خود کرده را تدبیر نیست :D ).

جای the evil within
واقعا خالیه تو نظر سنجی.
چه انتظاراتی از بازی میرفت تهش چی تحویل دادن8-|

واقعا

بازگشت میکامی بزرگ، پدر ژانر وحشت، استدیو جدید و ...

ولی نتیجه گیمپلی روتوش شده رزیدنت اویل 4 با گرافیک نسل هفتمی بود و با داستانی که سر و تهه نداشت

کارگردان نسخه دوم که کارگردان DLCهای یک هم بوده چند وقت پیش یک مصاحبه مفصلی انجام داده که گفته خودمون هم نفهمیدیم چی شد که داستان یک اینطوری بی سر و تهه شد!

یک/سوم ملتی هم که بازی رو خریدند بیشتر بازی رو تموم نکردند ....

با کمی تاخیر!
من اگر بخوام لیست بدم تقریبا تمام بازی هایی که توسط مایکروسافت تو نسل هشتم عرضه شدن تو لیست من قرار می گیرند و برای همون سعی کردم تنها مختص به مایکروسافت نباشه لیستی که می نویسم :D
البته اینم بگم که این بازی ها صرفا عناوین بدی نیستند و فقط ناامید کننده ظاهر شدن. مثلا مس افکت آخری واقعا بازی بدی بود، اما درگون ایج ناامید کننده بود. یا شماره دوم توم ریدر ناامید کننده بود و شماره سوم هم بد بود. خیلی این قضیه بد بودن با ناامید کننده بودنو اشتباه گرفتن.

و لیست من:
Project Spark: قرار بود یک دونه little big planet killer باشه که خب کلا یک مدت بعد از عرضه سرور ها کلا بسته شدن.
کوانتوم بریک: همین طور که کسری گفت بدترین بازی رمدی بود و البته یکی از دلایلی که من ایکس باکس وان خریدم.
Gears 5: گیرز ۴ هر چقدر ناامید کننده بود، باز هم به عنوان اولین بازی استودیو کوالیشن می تونستیم قبولش کنیم و حتی لول دیزاین بعضی از مراحل در حد سگانه و تجربه اون ها لذت بخش بود. اما گیرز ۵ واقعا ناامید کننده بود و اون دو تا اکت آخر، پایان بازی و باس نهایی در حد یک شوخی بودن.
دستنی: هایپ، تبلیغات و البته نام بانجی به قدری انتظارات منو بالا برده بود که عملا منتظر تجربه بهترین بازی نسل بودم، اما در نهایت یک عنوان به شدت ناقص و از خیلی جهات معمولی منتشر شد که به شدت هم ناامید کننده بود. بانجی هم از اون موقع کلا افت کرد.
تایتان فال ۲: شماره اول تایتان فال تنها بازی مولتی پلیر این نسل بود که صد ها ساعت بازی کردم و به شدت منتظر شماره دوم بودم. اما اشتباهات EA و تاریخ عرضه بد بازی، از همون اول بازیو برام ناامید کننده کرد و هیچ وقت هم نتونستم خیلی برم سراغش.

یک سری بازی دیگه هم مثل کرک داون ۳ و مس افکت آندرومدا هم بد بودن و هم ناامید کننده.

The last of us 2: البته اینو شوخی میگم. عجیب بود ناامید کننده ترین بازی نسل تو لیست هیچ کس نیست. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or