ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

ناامید کننده ترین عناوین نسل هشتم از دید کاربران بازی سنتر (فینال)

• مجموع رای دهنده‌ها
    253
  • نظرسنجی بسته شده است .

voldmort

AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ
کاربر فعال
باورش سخت است اما یک دهه دیگر هم گذشت و ما به عنوان شیفتگان صنعت بازی همچنان در پی بازی کردن عناوین درجه یک جدید هستیم. در نسل هشتم شاهد عرضه ی موفق تعدادی از عناوین دنباله‌دار ، نیو ip ها و عناوین مستقل بودیم و در این راه نیز به تجربه ی عناوینی که مرزهای نبوغ و جذابیت را درنوردیده و ما را روزها و ماه ها با خود درگیر میکرد برخوردیم
اما در کنار این تجارب عناوینی نیز طرفداران خود را ناامید کرده و اینبار قصد داریم با سنت شکنی و به جای معرفی بهترین ها به سراغ ناامیدکننده ترین های نسل از دید کاربران bc برویم

160789

در آخر اضافه کنم که اینجا قانون خاصی نداریم، به غیر از اینکه جنگ راه نندازید و به هم توهین نفرمایید:D
و اینکه سعی کنید تجارب شخصی خودتون رو با ما به اشتراک بگذارین(نه از روی دیدن متا و ویدئوهای یوتیوب....آره:D[-x)
و درآخر ، کاربران می توانند لیستی شامل ۵ عنوان مدنظرشون (به ترتیب از 1الی5 به عنوان نا امیدکننده ترین..) رو با سایرین به اشتراک بگذارند

➰➰➰➰➰➰➰➰➰
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
با رای 253 کاربر به 10 بازیِ منتخب در نهایت رتبه بندی ها به شکل زیر در اومد:

CYMERA_20200823_162140-355x183.jpg
۱- Mass Effect: Andromeda با 105 رای
۲- Mafia III با 92 رای
۳- Anthem با 75 رای
۴- Metal Gear Solid V با 72 رای
۵- Death Stranding با 56 رای
۶- Gears 5 با 43 رای
۷- Halo 5 با 36 رای
۸- Gears of War 4 با 25 رای
۹- Devil May Cry V با 22 رای
۱۰- Dragon Age: Inquisition با 15 رای

همونطور که شما فکر میکنید چرا RDR2 بین این لیست هست و TLOUPII مستحق تر هست ، بنده هم فک میکنم چرا DS تو لیست هست در حالی که RDR2 مستحق تر هست :D احترام به نظر مخاطب کار ساده ای هستش و نباید سریع تریگر شد :D
————-

خب از بین این گزینه ها ۳ تا باید بفرستیم بالا ؟ سه تا رأی که باید بدم ، به نظرم DS که اصلا ، جزو تجربه های خوبم بود .
TOrder هم خیلی زیاد بهش امید نداشتم که بخواد حتی ناامیدم کنه و تجربه اش هم ای ... نظری ندارم .

فالوت ۴ هم به نظرم بازی خیلی خوب و سرگرم کننده ای بود برام و به هیچ عنوان نمیزارمش بین ناامید کننده ها .

میمونه ۳ گزینه که یکیش انتم بود که به معنای واقعی کلمه ناامید کننده ترین بازی تاریخ برام بود :|
بقیه گزینه ها هم ۲ تا بیشتر نمیمونه که میره به GeOW4 میرسه و RDR2 ,
یکبار دیگه میگم بازی رد دد یک پکیج عالی از یک گیم بود ولی من انتظارم زیاد بود و از حد انتظارم پایینتر بود به مراتب :D

منم موافقم به شخصه با ایرادهایی که دوستان میگیرن از RDR2 من خودم فن راکستارم ولی این موارد کاملا به حق هست یادمه حتی بروس استارلی هم این ایراد گرفته بود و بجا هم هست
بازی خیلی محدود می‌کنه بازیکن تو ست پیس ها و سینمایی بودن و اجازه نمی‌دهد اصلا یک حرکت دیگه بکنی در حالی که در RDR این مورد آزادی عمل بیشتری داشت ولی خب از اونور اون گرافیک عالی و اون محیط پویا و زنده ای که RDR2. داره ارایه میده شگفت انگیزه و اصلا تو هیچ بازی نمیشه دید این موارد رو و این زیست بوم و حیوانات مختلف و انمیشن های جذاب ولی خب این موضوع اینپوت لگ همیشه سابقه داشته در بازی های راکستار مثلا GTA v اصلا نمیشد در نسل هفتم تحمل کرد بخاطر اینپوت لگ وحشتناک به نظرم یکسری موارد RDR2. در نسل نهم برطرف میشن حداقل اینپوت لگ بازی و این سنگینی بیش از حد از بین می‌ره
ولی خب الان یکسری بخوان مثلا به Tlou2 ایرادی بگیرن سریع یا میگن تو بازی نکردی یا درک نکردی یا .. باید حرف درست قبول کرد Tlou2 بیشتر حواشیش سر داستانش هست که اونم کسی نمیخواهد قبول کنه
ولی RDR2 این ایرادات هم داره که ممکنه برای بعضی غیرقابل تحمل بشه هر چند من فکر میکنم روی نسل بعد تجربه بهتری ارایه بده

اتفاقا من هیچ مشکلی با این سنگینی گیم‌پلی و روند بازی نداشتم، دیگه خسته کننده بودن این موارد که از Walking Simulator ها که بدتر نیست! :D یکی از مشکلات اصلی من این هست که بازی طی مراحل اصلی و برخلاف ذاتش، گیمر رو کاملا محدود می‌کنه به اون چیزی که سازنده می‌خواد. هیچ گونه آزادی عملی وجود نداره، هر کاری سازنده می‌گه رو باید مو به مو انجام داد. برو فلان مغازه، فلان اسلحه رو بخر، برو فلان نقطه، به فلان ساختمان شلیک کن، دقیقا از این پنجره وارد بشو، فقط حق داری از این در خارج بشی و ... من انتظار immersive sim ندارم، ولی دیگه این سطح از محدود بودن تو یه عنوان که انتظار داشتم تو بخش گیم‌پلی هم یه پیشرفت اساسی نسبت به بازی‌های قبلی راکستار داشته باشه، برام ناامید کننده هست. مورد بعدی گان‌پلی هست که دقیقا تو همون سطح GTA V مونده، وقتی یه نسل فاصله بین دو تا بازی هست خب من هم انتظار پیشرفت بیشتر از این رو دارم. سیستم خیر و شر و اینا هم که رسما شوخیه ولی حداقل برای من اهمیتی نداره :D در کل ما داریم در مورد دنباله یکی از بهترین بازی‌های نسل قبل یا حتی تاریخ توسط یکی از بهترین سازنده‌های تاریخ صحبت می‌کنیم، مشخص هست انتظارات خیلی زیاده. وگرنه نه کسی مشکلی با RDR داره نه با راکستار :D
در رابطه با ازادی عمل میشه بهش انتقاد کرد هرچند که بنظرم در راستای روایت بازی بوده و فکر میکنم شاید اگر این مراحل خطی وجود نداشت روایت اینطور حماسی و ماندگار نمیشد! نمیدونم فکر میکنم گاهی اوقات بهتره بهترین کار ممکن رو انجام بدی تا اینکه هرکاری که دوست داری انجام بدی! از طرفی من خودم با بازیهای خطی و سینمایی و کارگردانی شده بعنوان یک سبک طرفدارشونم و فکر نمیکنم نبود این ازادی عمل نکته ی منفی باشه بلکه یک نوع سبکه. منتها در رابطه به سیستم خیر شر بازی فکر کنم از یک دیدی بهش نگاه کردی که اشتباه بوده. برخلاف تصور سیستم خیر و شر بازی نماینگر محبوبیت یا بدنامی ارتور بین مردم نیست بلکه اشاره به کشمکش درونی ارتور داره که ارتباط مستقیم با روایت شخصیت ارتور و انتخاب های داستانی داره و وجودش یکی از هوشمندانه ترین اتفاقی بود که میتونست برای شخصیت پردازی ارتور شکل بگیره. گان پلی بازی های راک استار هم هیچ وقت خوب نبوده خدایی! یه سیستم تو مکس پین پیاده کردن همونو همینجوری دارن ادامه میدن! درکل rdr2 توی قسمت هایی که باید پیشتاز باشه بود! از یک دنیای open world شگفت انگیز و پرجزییات تا یک داستان درگیر کننده تا یک روایت بینظیر! تا شخصیت های ماندگار، تا مراحل فرعی ای که هرکدوم با جزییات بالا پرداخته شده بودن! من فکر میکنم نسل بعد هم نتونه کسی به اندازه ی راک استار یک همچون بازی ای بسازه. واقعا رد دد٢ یک بازی راک استاری تمام عیار بود. نمیدونم کی بود ( یکی از بزرگ های صنعت گیم در نظر بگیر ) توی یه مصاحبه ازش درباره rdr2 پرسیده بودن گفته بود وقتی به رد دد٢ فکر میکنم نمیدونم چطوری تونستن یه همچون بازی ای بسازن! انگار معجزه کردن!!
واقعا وقتی ادم رد دد٢ رو میبینه جزو بازیهای ناامید کننده ی "نسل" قرار گرفته بعد یه مروری میکنه به نسلی که گذشت که نسل انچنان جذابی هم نبود و هزار یک بازی یه دیگه میاد تو ذهنش که نه تنها در حد و اندازه ی سری های قبل خودشون نبودن بلکه اعتبار سری رو هم خدشه دار کردن، حق بدین یکم از کوره در بریم!

• Like
Reactions: dark souls
در رابطه با ازادی عمل میشه بهش انتقاد کرد هرچند که بنظرم در راستای روایت بازی بوده و فکر میکنم شاید اگر این مراحل خطی وجود نداشت روایت اینطور حماسی و ماندگار نمیشد! نمیدونم فکر میکنم گاهی اوقات بهتره بهترین کار ممکن رو انجام بدی تا اینکه هرکاری که دوست داری انجام بدی! از طرفی من خودم با بازیهای خطی و سینمایی و کارگردانی شده بعنوان یک سبک طرفدارشونم و فکر نمیکنم نبود این ازادی عمل نکته ی منفی باشه بلکه یک نوع سبکه. منتها در رابطه به سیستم خیر شر بازی فکر کنم از یک دیدی بهش نگاه کردی که اشتباه بوده. برخلاف تصور سیستم خیر و شر بازی نماینگر محبوبیت یا بدنامی ارتور بین مردم نیست بلکه اشاره به کشمکش درونی ارتور داره که ارتباط مستقیم با روایت شخصیت ارتور و انتخاب های داستانی داره و وجودش یکی از هوشمندانه ترین اتفاقی بود که میتونست برای شخصیت پردازی ارتور شکل بگیره. گان پلی بازی های راک استار هم هیچ وقت خوب نبوده خدایی! یه سیستم تو مکس پین پیاده کردن همونو همینجوری دارن ادامه میدن! درکل rdr2 توی قسمت هایی که باید پیشتاز باشه بود! از یک دنیای open world شگفت انگیز و پرجزییات تا یک داستان درگیر کننده تا یک روایت بینظیر! تا شخصیت های ماندگار، تا مراحل فرعی ای که هرکدوم با جزییات بالا پرداخته شده بودن! من فکر میکنم نسل بعد هم نتونه کسی به اندازه ی راک استار یک همچون بازی ای بسازه. واقعا رد دد٢ یک بازی راک استاری تمام عیار بود. نمیدونم کی بود ( یکی از بزرگ های صنعت گیم در نظر بگیر ) توی یه مصاحبه ازش درباره rdr2 پرسیده بودن گفته بود وقتی به رد دد٢ فکر میکنم نمیدونم چطوری تونستن یه همچون بازی ای بسازن! انگار معجزه کردن!!
واقعا وقتی ادم رد دد٢ رو میبینه جزو بازیهای ناامید کننده ی "نسل" قرار گرفته بعد یه مروری میکنه به نسلی که گذشت که نسل انچنان جذابی هم نبود و هزار یک بازی یه دیگه میاد تو ذهنش که نه تنها در حد و اندازه ی سری های قبل خودشون نبودن بلکه اعتبار سری رو هم خدشه دار کردن، حق بدین یکم از کوره در بریم!
چون بازی‌های قبلی راکستار مشکل گان‌پلی داشتن که دلیل نمیشه تو نسل جدید هم همون مشکل باشه و دیگه مشکل به حساب نیاد! :دی الان GTA VI هم همین مشکل رو داشته باشه اونم می‌تونه ناامید کننده باشه. این گان‌پلی واسه نسل قبل خوب بود ولی الان نیست. برای آزادی عمل هم توضیح دادم، دیگه اینقدر خطی و اسکریپت شده؟ اونم عنوانی که ماهیتش با چیزی که تو ماموریت‌ها می‌بینیم کاملا فرق می‌کنه.

خب این نسل یکم شرایطش برای من فرق می کرد
من چیزی حدود ده هزار ساعت وقت فقط روی دو تا بازیdestiny1 و division2 گذاشتم و زمان قابل توجهی هم سرگرمdestiny 2 division1و حتیrainbow sixبودم
انقدر درگیر این بازی ها بودم که مثلا 2019 با اینکه روزی حداقل 10ساعت بازی میکردم فقط یک بازی رفتم کل سال.
من خیلی از بازی ها رو از دست دادم و هنوز نرفتمشون و خیلی ها رو مثل اسپایدرمن تازه رفتم. البته دوباره شدم همون علی نسل قبل و دارم هر چی بازی هست که نرفتم رو شروع به بازی کردن میکنم
اینا رو گفتم که بگم زیاد انتخاب ندارم برا عناوین ناامیدکننده ولی اگه بخوام بین بازی هایی که رفتم لیست کنم شاید این ها باشن
killzone:sf
gears4
destiny2
tom Clancy ghost recon breakpoint
anthem
mafia3
farcry5
outlast2
middle earth shadow of war
prey
watch dogs2
battlefield1
dirt rally
little big planet3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MehdiAhmadi
یک نمونه ساده!!! خیلی ساده

مرحله ای که میکا بل (و یا بیل بود خاطرم نیست) تو یک شهر زندانی شده بود و ارتور وظیفه داره بره نجات ش بده. من رفتم داخل با کلانتر صحبت کردم و دیدم وضع خیط هست و امدم بیرون دوباره با میکا بل (درسته اسم ش؟) صحبت کردم و میگفت تو رو جونه مادرت منو نجات بده!! تا اینجا ش اوکی بود

ولی کاری که من میخواستم بکنم این بود که وارد دفتر کلانتری بشن به کلانتر رشوه ای چیزی بدم، قبول کرد، کرد. نکرد بزن بکشم همشون رو برم داخل و بل رو از زندان بیارم بیرون! ولی بازی منو مجبور میکنه که نه حتما باید از پشت دیوار زندان با دینامیت بل رو نجات بدی تا یک ست پیس خفن سینمایی داشته باشی به عبارتی سینمازده (برخلاف چیزی که بعضیا فکر میکنند کات سین زیاد)

یا یک مرحله دیگه میتونم مثال بزنم جایی که فرار میکنیم به منطقه استوایی و ... حالا اسپول نشه. یکجاش هست میخوایم همه رو قلع و قم کنیم و یکی از بالای برج فانوس در حال رگبار بستن هست! آقا من هرکاری میکردم نمیتونستند با رایفل م این بنده خدارو کتلت کنم! و تصمیم گرفتم برم از برج فانوس بالا و همون بالا بکشمش! که دیدم برج درش قفله و کلا راهی به بالا نیست! گفتم چیکار کنم بزنم کلا برج رو بیارم پایین! یعنی چی؟ یعنی براساس چیزی که تو مثال قبلی بهم نشون داده بود همچین چیزی در بازی قابل رخ دادن هست! ولی خب بازم بازی بهم اجازه منفجر کردن برج (با توپ ها که همونجا تو ساحل ریخته بود) رو بهم نداد و منو مجبور میکرد فقط مثلا طرفو از جلو بکشم

مثالهای اینطوری خیلی زیاده و در GTA های قبلی این مدلی نبود. و خیلی وقت ها میشد مثلا در طی یک مرحله ای باید از یک نفر یک آیتمی میگرفتی تا بتونی اون مرحله رو ادامه بدی. ولی خب شما حالا براساس تجربه ازادت تو جهان باز بازی اون آیتم رو داشتی و قاعدتا باید بتونی مرحله رو ادامه بدی. ولی نه بازی بهت میگفت حتما باید بری از فلانی این آیتم رو بگیری که شاید اصلا هم مهم نبود ...

مثال فت و فراوون زیاده

و مشکلات گان پلی و انیمیشن ها هم به خاطر رئال بودن نیست، به خاطر اینپوت لگ خیلی بده بازی هست که اجرای انیمیشن ها رو مثل تانک کرده
اتفاقا من هیچ مشکلی با این سنگینی گیم‌پلی و روند بازی نداشتم، دیگه خسته کننده بودن این موارد که از Walking Simulator ها که بدتر نیست! :D یکی از مشکلات اصلی من این هست که بازی طی مراحل اصلی و برخلاف ذاتش، گیمر رو کاملا محدود می‌کنه به اون چیزی که سازنده می‌خواد. هیچ گونه آزادی عملی وجود نداره، هر کاری سازنده می‌گه رو باید مو به مو انجام داد. برو فلان مغازه، فلان اسلحه رو بخر، برو فلان نقطه، به فلان ساختمان شلیک کن، دقیقا از این پنجره وارد بشو، فقط حق داری از این در خارج بشی و ... من انتظار immersive sim ندارم، ولی دیگه این سطح از محدود بودن تو یه عنوان که انتظار داشتم تو بخش گیم‌پلی هم یه پیشرفت اساسی نسبت به بازی‌های قبلی راکستار داشته باشه، برام ناامید کننده هست. مورد بعدی گان‌پلی هست که دقیقا تو همون سطح GTA V مونده، وقتی یه نسل فاصله بین دو تا بازی هست خب من هم انتظار پیشرفت بیشتر از این رو دارم. سیستم خیر و شر و اینا هم که رسما شوخیه ولی حداقل برای من اهمیتی نداره :D در کل ما داریم در مورد دنباله یکی از بهترین بازی‌های نسل قبل یا حتی تاریخ توسط یکی از بهترین سازنده‌های تاریخ صحبت می‌کنیم، مشخص هست انتظارات خیلی زیاده. وگرنه نه کسی مشکلی با RDR داره نه با راکستار :D
خب اینا توی هر بازی دیگه ای هستن که:D راه مشخصه، ترتیب کارها مشخصه و انتهای کار هم مشخصه. مثل این میمونه من بگم چرا نمیشه توی بتمن آرکام سیتی، علی رغم اینکه یک سری جاها هست که میتونی از ارتفاع زیادی بپری و پرواز کنی، بازی نمیذاره از دیوارهای وسط شهر فراتر بری در حالی که ارتفاع ما بالاتر از دیواره و تنها راه دسترسی به برج وسط بازی، از طریق زیر زمین هست. کلی مثال دیگه هم میشه از بازی های مختلف زد و به همشون اینقدر دقیق و ذره بین وار (!) نگاه کرد و مشکلات این شکلی ازشون بیرون کشید. مسئله اینه که اصولا وقتی یه چیزی توی بازی در حد 1% اذیتتون کنه، با فکر کردن مداوم بهش در طول بازی به 80-90% میرسه:D یعنی من فکر کنم مثلا راه رفتن شخصیت یه خرده کند هست، 1 ساعت بعد برام یه گناه کبیره از طرف سازنده حساب میشه و دوست دارم سازنده رو بکشم:D در حالیکه خیلی ساده فقط یه راه رفتن کنده و اصلا چیز خاصی نیست و ذره ای اهمیت نداره ولی فکر کردن بهش در طول بازی ازش یه ایراد وحشتناک و غیر طبیعی میسازه برام. میخوام بگم همه بازی ها شما رو مجبور میکنن یه سری کارهای خاص انجام بدین و همشون خلاصه میشن به رفتن از نقطه A به B و انجام دادن یه سری کارهای مشخص و از قبل تعیین شده که آخرش به یه ست پیس سینمایی ختم میشه. نمیدونم چرا سر این بازی این قضیه اینقدر بولد شده:D

در مورد گان پلی هم به نظرم بر اساس ستینگ بازی و به خصوص وسترن بودنش، برای من یه چیز فوق العاده دلچسب و عالی بود و همون چیزی بود که انتظارش رو داشتم. اینکه با وینچستر تیر اندازی کنی و هر دفعه به صورت دستی گلنگدن رو بکشی رو خیلی حال میکردم باهاش:D گلوله وقتی به تن دشمن فرو میرفت، لذت میبردم. صدا گذاری بازی نمونه نداره توی صنعت بازی و کافیه توی جاهای مختلف (محیط باز، جنگل، کوهستان و ...) تیر اندازی کنید تا ببینید صدا چجوری میپیچه. واکنش کرکتر به تیر اندازی (چه تیر زدن و چه تیر خوردن) بی نظیر بود و همه اینا در مجموع به یه پکیج فوق العاده تبدیل شده بود برای من.

سیستم خیر و شر هم عالی بود به نظرم چون علاوه بر تاثیر توی رخدادهای توی دنیای بازی (مثل دنبال شدن توسط قانون یا جایزه بگیر ها تا واکنش مردم به بازیکن در شهرهای مختلف) دقیقا به شخصیت پردازی آرتور و داستانش برمیگشت که نیازی به تعریف نداره:D

بازم میگم انتظار داشتین گان پلی چجوری باشه توی اون زمان و توی اون ستینگ؟ چه چیزی به نظرتون کم داشت؟ چه چیزی آزار دهنده بود؟

خب اینا توی هر بازی دیگه ای هستن که:D راه مشخصه، ترتیب کارها مشخصه و انتهای کار هم مشخصه. مثل این میمونه من بگم چرا نمیشه توی بتمن آرکام سیتی، علی رغم اینکه یک سری جاها هست که میتونی از ارتفاع زیادی بپری و پرواز کنی، بازی نمیذاره از دیوارهای وسط شهر فراتر بری در حالی که ارتفاع ما بالاتر از دیواره و تنها راه دسترسی به برج وسط بازی، از طریق زیر زمین هست. کلی مثال دیگه هم میشه از بازی های مختلف زد و به همشون اینقدر دقیق و ذره بین وار (!) نگاه کرد و مشکلات این شکلی ازشون بیرون کشید. مسئله اینه که اصولا وقتی یه چیزی توی بازی در حد 1% اذیتتون کنه، با فکر کردن مداوم بهش در طول بازی به 80-90% میرسه:D یعنی من فکر کنم مثلا راه رفتن شخصیت یه خرده کند هست، 1 ساعت بعد برام یه گناه کبیره از طرف سازنده حساب میشه و دوست دارم سازنده رو بکشم:D در حالیکه خیلی ساده فقط یه راه رفتن کنده و اصلا چیز خاصی نیست و ذره ای اهمیت نداره ولی فکر کردن بهش در طول بازی ازش یه ایراد وحشتناک و غیر طبیعی میسازه برام. میخوام بگم همه بازی ها شما رو مجبور میکنن یه سری کارهای خاص انجام بدین و همشون خلاصه میشن به رفتن از نقطه A به B و انجام دادن یه سری کارهای مشخص و از قبل تعیین شده که آخرش به یه ست پیس سینمایی ختم میشه. نمیدونم چرا سر این بازی این قضیه اینقدر بولد شده:D

در مورد گان پلی هم به نظرم بر اساس ستینگ بازی و به خصوص وسترن بودنش، برای من یه چیز فوق العاده دلچسب و عالی بود و همون چیزی بود که انتظارش رو داشتم. اینکه با وینچستر تیر اندازی کنی و هر دفعه به صورت دستی گلنگدن رو بکشی رو خیلی حال میکردم باهاش:D گلوله وقتی به تن دشمن فرو میرفت، لذت میبردم. صدا گذاری بازی نمونه نداره توی صنعت بازی و کافیه توی جاهای مختلف (محیط باز، جنگل، کوهستان و ...) تیر اندازی کنید تا ببینید صدا چجوری میپیچه. واکنش کرکتر به تیر اندازی (چه تیر زدن و چه تیر خوردن) بی نظیر بود و همه اینا در مجموع به یه پکیج فوق العاده تبدیل شده بود برای من.

سیستم خیر و شر هم عالی بود به نظرم چون علاوه بر تاثیر توی رخدادهای توی دنیای بازی (مثل دنبال شدن توسط قانون یا جایزه بگیر ها تا واکنش مردم به بازیکن در شهرهای مختلف) دقیقا به شخصیت پردازی آرتور و داستانش برمیگشت که نیازی به تعریف نداره:D

بازم میگم انتظار داشتین گان پلی چجوری باشه توی اون زمان و توی اون ستینگ؟ چه چیزی به نظرتون کم داشت؟ چه چیزی آزار دهنده بود؟
از همین بتمن که مثال زدی میگم :دی شما در طول مبارزات یا مخفی کاری حداقل یه کم دستت باز هست چطور بازی کنی، ولی تو RDR2 دقیقا اونجوری که سازنده دوست داره باید بازی کنی. بازی خطی که نیست، یه عنوان open world هست، من واقعا انتظار این همه محدودیت نداشتم. همون GTA V که بازی نسل قبل هست به مراتب آزادی عمل بیشتری نسبت به این بازی به گیمر می‌داد.

چون بازی‌های قبلی راکستار مشکل گان‌پلی داشتن که دلیل نمیشه تو نسل جدید هم همون مشکل باشه و دیگه مشکل به حساب نیاد! :D الان GTA VI هم همین مشکل رو داشته باشه اونم می‌تونه ناامید کننده باشه. این گان‌پلی واسه نسل قبل خوب بود ولی الان نیست. برای آزادی عمل هم توضیح دادم، دیگه اینقدر خطی و اسکریپت شده؟ اونم عنوانی که ماهیتش با چیزی که تو ماموریت‌ها می‌بینیم کاملا فرق می‌کنه.
نه اینکه گان پلی بازی مشکل بحساب نیاد ولی چون توی این قسمت از بازیهای راک استار ادم انتظار یه شوتر خفن نداره دیگه به ناامیدی کشیده نمیشه :D و اینکه شما فکر کن راک استار gta v با اون گان پلی اش رو میخواد برای نسل بعد بده و کسی هم اعتراضی نداره :D
در رابطه با مراحل رد دد٢ برخلاف بازیهای قبلیشون بسیار کارگردانی شده تر عمل کرده بودن. بهمین خاطر این نوع طراحی مراحل نه به خاطر ژانر بازی که اپن ورلد بود بلکه سبک روایی بازی نکته ی منفی حداقل برای من نبود و من مراحل اصلی رو به چشم یک بازی خطی میدیدم.

نه اینکه گان پلی بازی مشکل بحساب نیاد ولی چون توی این قسمت از بازیهای راک استار ادم انتظار یه شوتر خفن نداره دیگه به ناامیدی کشیده نمیشه :D و اینکه شما فکر کن راک استار gta v با اون گان پلی اش رو میخواد برای نسل بعد بده و کسی هم اعتراضی نداره :D
در رابطه با مراحل رد دد٢ برخلاف بازیهای قبلیشون بسیار کارگردانی شده تر عمل کرده بودن. بهمین خاطر این نوع طراحی مراحل نه به خاطر ژانر بازی که اپن ورلد بود بلکه سبک روایی بازی نکته ی منفی حداقل برای من نبود و من مراحل اصلی رو به چشم یک بازی خطی میدیدم.
دقیقا بنظرم اگه آزادی عمل میداد، مثل کلی بازی اوپن ورلد دیگه گند میخورد به داستان.‌..منم این مسئله رو نکته منفی نمیبینم.

ولی جدا از شوخی، من کاملا درک میکنم چرا یه سری با گیم پلی رد دد 2 مشکل داشتن. معمولا یه حدی از رئال بودن توی بازی ها هست و بیش از اون رفتن باعث خستگی و ملالت میشه چون بازی ها به فانتزی بودنشون معروف و جذاب هستن. کاملا قابل درکه خیلیا با دیدن انیمیشن های آرتور هر دفعه که یه جنازه رو لوت میکنه یا وقتی اسب کله پا میشه و میخواد خودش رو جمع و جور کنه و به طبعش شوتینگی که هر دفعه باید به صورت دستی گلنگدن رو کشید، مشکل داشته باشن:D پیسینگ بازی هم میتونه برای یه سری خسته کننده باشه چون لزوما بازی یه روند همیشگی رو دنبال میکنه و فقط در معدود مواقع خاصی اتفاقات جذاب رخ میده. منتها تنها چیزی رو که هنوز نمیفهمم، اونایی هستن که میگن گان پلی یکنواخت و خسته کننده میشد. یکی میاد اینو باز کنه ببینیم جریانش چیه؟ در ضمن اون آزادی عمل در حین ماموریت ها رو هم یکی توضیح بده که چرا مشکل تلقی میشه وقتی روند ماموریت ها مشخص هستن و همه بازی ها این شکلی هستن؟ (تنها بازی های مخفی کاری هستن که دستت باز هست هر طور بخوای مراحل رو پیش ببری)

من خودم به شخصه مشکلی نداشتم و هر دفعه با شور و شوق اولیه-م این انیمیشن های زیبا رو میدیدم و لذت میبردم. رد دد 2 بازی ای بود که وقتی من حالم از گیمینگ به معنای واقعی کلمه به هم میخورد، دوباره سر حالم آورد و به این نتیجه رسیدم که هر چی دم دستم رسید بازی نکنم و در عوض هر چند ماه یا هر چند سال یه بازی درست و حسابی و کامل بازی کنم چون واقعا ارزشش رو داره.
کاملا با این حرف موافقم و من به طور کلی هم از RDR1 و RDR2 به شدت لذت بردم و این طوری که داره پیش میره فکر کنم خیلی از بچه ها متوجه مفهوم ناامید کننده نشدند ( البته قصد هیچ گونه توهینی نیستش به هیچ کس ) چون با تمام تفاسیر و مشکلات RDR2 به هیچ عنوان نمیشه در زمره بازی های نا امید کننده قرارش داد. به هر حال اگر از اول اسمی از RDR2 در این لیست برده نمیشد این مبحث داشت روال عادی رو طی میکرد . باز هم از مخالفان تقاضای تجدید نظر دارم . دقت داشته باشید نا امید کننده ترین

از همین بتمن که مثال زدی میگم :D شما در طول مبارزات یا مخفی کاری حداقل یه کم دستت باز هست چطور بازی کنی، ولی تو RDR2 دقیقا اونجوری که سازنده دوست داره باید بازی کنی. بازی خطی که نیست، یه عنوان open world هست، من واقعا انتظار این همه محدودیت نداشتم. همون GTA V که بازی نسل قبل هست به مراتب آزادی عمل بیشتری نسبت به این بازی به گیمر می‌داد.
قبلا هم گفتم مخفی کاری قضیه-ش فرق میکنه و بایدم دستت باز باشه:D ولی مبارزات به خصوص با باس ها همشون از پیش تعیین شده و تا حدودی اسکریپت شده بودن. اینکه میگین "اونجور که سازنده دوست داره باید بازی کنی" اصلا منطقی نیست:D مگه توی بازی های دیگه شیوه پیشروی و تموم کردن مراحل متفاوته؟ مگه غیر از اینه که از یه نقطه به یه نقطه دیگه باید برسی و این وسط یه سری دشمن باید بکشی؟:D همشون باید یه کار مشخص رو انجام بدی دیگه. مگه غیر از اون کار مشخص، شما میتونی کار دیگه ای انجام بدی؟ وقتی علی ونوم میگه میخواستم برم مایکا رو از یه طریق دیگه آزاد کنم، مگه مثلا تلو 2 - اسپویلر شدید اجازه داد تو آخر بازی کار دیگه ای بکنی؟. اتفاقا من درست پیش از بازی کردن رد دد 2، تازه برای اولین بار داشتم GTA V رو بازی میکردم و اونم دقیقا همینطوری بود:D مراحل به شیوه خاصی طراحی شده بودن و کاری غیر از اون کار مشخصی که تعیین شده بود، قابل انجام دادن نبود. دلیلی هم نداره باشه چون طراحی به این صورت بوده دیگه:D اگر بخوان یه بازی بسازن که تو بتونی به هزار روش مختلف مراحل رو تموم کنی و نتابج متفاوت ببینی، ایشالا نسل 16 همچنین چیزی رو میبینیم:D

به قول استنلی (:D)، مراحل اصلی رد دد 2 یه طراحی خطی وار داشتن و این به نظرم ایراد نیست و نمیتونه باشه. یه بازی وسترن توی ستینگی که سلاح ها قدیمی هستن و بازی هم رئال طراحی شده، کار خاصی نمیشه کرد. همه چی خلاصه میشه توی سلاح های مختلف، Dead Eye و نهایتا گیر انداختن دشمنا با طناب. من هنوز منتظرم یکی بیاد بگه چه چیزهایی میشد به این گیم پلی اضافه کرد:D

اگه امکان پذیره بازی reddead روحذف کنید از نظرسنجی
مگه میشه چنین بازی جز ناامیدکننده ترین بازیها باشه. اونهایی هم که از بازی ناامید شودند یه بار دیگه بازی کنند بنظرم نظرشون تغییر میکنه (هر چند این نسخه اش اصلا مثل نسخه قبلی لذت بخش نبود) ولی ناامیدکننده ترین بازی واقعا برای نسخه دوم بی انصافی هست
متال گیر5
the last of us2
اصلا اون حس زیبا بازیها این شرکت رو نداشت (هر چندافراد که در ساخت بازی نقش داشتند رو هم مجبور به بیگاری کشیدن کردندولی بنظرم از نظر جذابیت اصلا در حد بازیها این شرکت نبود )
مافیا3
این سه تا ناامیدکننده ترین بازی ها بودند

دقیقا بنظرم اگه آزادی عمل میداد، مثل کلی بازی اوپن ورلد دیگه گند میخورد به داستان.‌..منم این مسئله رو نکته منفی نمیبینم.
شدیدا تایید! :دی
و به نظرم مراحل داستانی که دادن میگن هم شدیدا حال دادن و خیلی هاشون برای من ماندگار شدن حداقل! :x

کلا همون ترازوی MGS V که گفتم:-" احتمالا تو همه بازی های OW هم این ترازوهه باشه:دی ، آیا حاضریم به خاطر آزادی عمل، داستان و روایت رو فدا کنیم؟
یک سری آره هستن...یک سری نه:-" میشه گفت MGS V و RDR دقیقا دو راه مخالف رو پیش گرفتن، و به نظر میاد هرکی از یکیشون راضیه، از اون یکی ناامید شده:-"

میگم حالا که ردد ما امید کننده است ،، سوپر ماریو اودیسه کجاست ؟؟؟
اینو کلا یک نفر بازی کرده تو سایت... بقیه از وجودش خبر هم نداریم:))
ولی اون یک نفر چرا از Paper Mario نام نبرد؟ :|

---

@ULTIMATE TEAM
چند بار گفتی SOTR بایو میبود و ...
اصولا دلیل اینکه SOTR تو لیست نیست، اینه که ملت سر همون ROTR از سری ناامید شدن اکثرا! یعنی بعد از اون TR که تقریبا اکثریت دوستش داشتن، با ROTR خورد تو ذوقشون... و اتفاقی هم این وسط نیفتاد که بخوان به SOTR دل ببندن دیگه!(از همون معرفیش هم تقریبا هیچکی امیدی بهش نداشت:دی )

میگم حالا که ردد ما امید کننده است ،، سوپر ماریو اودیسه کجاست ؟؟؟

این جا همه چی بر اساس دموکراسیه:>
و خب باید به پلیر بیسی باشه که یه عده وسطش ناامید باشن :-"

وگرنه تو این سناریویی که میگی الان من داشتم جای علی به همه جفتک مینداختم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or